Alla inlägg den 6 april 2008

Av Patricia - 6 april 2008 23:19

Idag har vi verkligen tagit dagen som den kommer.

Vi åt frukost i lugn och ro. Spelade lite GH II.



Klockan 15 gick vi över till grannarna som fick barn för några veckor sen. De hade bjudit in oss på fika som tack för korten jag gjorde. Vi hade överraskande trevligt, vilket kändes bra. Bebisen sov i stort sett hela tiden. Hon var söt. Storasyster var på bushumör och busade med både mig och Kalle.



Efter fikat har vi fått upp tavellisterna i köket samt inrett/dekorerat dem. Vi blev mycket nöjda. Kalle har tagit foto på det. Här syns tavlorna jag själv gjort. För att titta lite närmre på den gå in här och gå längre ner på den sidan. Jag satte flaskorna med olja och vinäger där samt de tre kryddburkarna jag köpte igår med Bruschetta och Pesto. Tyckte de blev fina där samt att det inte är lika varmt där som under bänkbelysningen.

Vad tycks?



Jag har pysslat lite. Ett kort har det blivit. Det ligger på tork just nu för att bli fotograferat imorgon. De omonterade stämplar jag köpte igår på Panduro har jag klippt till. Några kunde jag montera, men nu är monteringsfoamet slut, så några stämplar får vänta lite på att få användas. Det är så fruktansvärt tråkigt att montera tycker jag, så det är skönt att iallafall hälften är monterat och att alla är utklippta, så när jag väl har EZmount kommer det inte att ta så fruktansvärt lång tid att fixa.

Jag funderade på att tona håret idag men det blev ite gjort idag heller. Men det finns fler dagar.



Jag har gått igenom böckerna jag lånat av mamma. När jag var nere och lämnade tillbaka lite böcker upptäckte jag att hon hade tre listor och de stämde inte riktigt. Så jag skrev ner dessa listor i ett dokument och mailade mig själv den. Så ikväll har jag tittat igenom vad som står på hyllan och vad jag lämnat tillbaka. Vissa kunde strykas och jag fick lägga till lite böcker som inte ens fanns på listan. Det kändes skönt att få det gjort. När jag gjort sådana saker känner jag mig så nöjd. Som det lilla kontrollfreak jag är mår jag bra av att veta vad jag har och vad jag då lämnat tillbaka.



Imorgon ska jag på samtal hos min handläggare. Dels blir det samtal lite om lön men även ett rehabsamtal då jag haft många sjuktillfällen nu. Jag har kommit fram till att jag gick tillbaka alldeles för fort i somras efter operationen och det har straffat sig många gånger om. Men så går det när samhället tycker att man ska tillbaka till jobbet så snabbt som möjligt efter en sjukskrivning. Men att gå tillbaka så fort efter en så pass stor operation som jag gick igenom var allt annat än smart, varken fysiskt eller psykiskt. Men men, jag kämpar på. Jag tycker ju inte om att vara sjuk.



Nu blir det nog snart sängen.

Natti natti.


Av Patricia - 6 april 2008 10:08

Då var man hemma igen efter tre dagars vistelse i hemstaden och föräldrahemmet.

Jag kom egentligen hem redan igår eftermiddag/kväll, men var inte i närheten av datorn på hela tiden.

 

 

Jag har haft det superbra hos föräldrarna. Vi har umgåtts massor (mest jag och mamma). Vi var iväg på Symässan. Lite falsk marknadsföring av scrap och stämpar i deras annons tyvärr. Det var i stort sett ingenting, men trots detta hittade jag ändå lite. :)

 

 

Fantastiskt god mat har avnjutits och bra musik har lyssnats på. Bl a en skiva där Sting sjunger 1500-talsmusik (tror jag det var). En musikDVD med Eagles tittade vi på. Mycket bra.

 

 

Jag är oerhört glad att jag åker ner och stannade där till igår istället för att bara åka över dagen som det var tänkt först. Jag och mamma har pratat och det känns så skönt.

 

 

Jag var nervös för att åka hem och hade ångest, men det gick jättebra. Tack pappa för att du betalade taxin till Centralen. Det lugnade mig oerhört att veta att jag kom i god tid till tåget. Dessutom var det mycket bekvämare.

Jag satt bra och mådde i stort sett inte illa på resan. Jag kunde t o m läsa lite samt sova två korta stunder. 

 

 

När Kalle hämtade mig åkte vi och handlade mat. När vi kom hem packade vi upp maten. Jag började så smått att packa upp och han rengjorde badkaret år mig. Han tyckte jag behövde ett avkopplande bad. Jag hällde upp vatten och lite skumpreparat. Sen låg jag där i en timme och läste medan han dammsög. 

 

 

När jag badat klart och gjort vid mig lagade vi mat. Jag gjorde en förrätt med avokado, romsås och kallrökta laxskivor.

Jag provade att ha i lite citronolja i salladen jag gjorde. Jag och mamma var nämligen på Oil & Vinegar och handlade lite kryddor, olja och vinäger. Oj vad jag vill ha en sådan affär här, eller flytta ner. ;) Jättesöta flaskor fick man välja ut och de tappade upp olja eller vinäger i dessa söta flaskor. Jag blev superförälskad i den affären. 

 

 

Sparrisen stektes i lite avokadoolja och blev supergoda. Till det hade vi biffar med provencalekryddning, kroketter och bearnaisesås. Vi avnjöt varsitt glas vitt vin till detta som vi hade kvar från förra veckan.  Och istället för att ha på tv'n satte vi på en skiva och pratade medan vi åt. Supermysigt. Så det kommer vi att göra fler gånger.

 

 

Idag packar jag upp mina pysselsaker och organiserar (som alltid). Blommorna jag köpt och har ska får en mer samlad plats har jag tänkt mig. Jag ska se vad jag kan åstadkomma. Mysan och jag kelade en bra stund i sängen och Tudor har varit inne i pysselrummet och kelat med mig här. Datorn var då förbjuden enl honom.

 

 

Jag tror det blir en ganska lugn söndag idag. Förhoppningsvis ska vi gå en promenad. Jag behöver hålla igång. Sen ska det pysslas och förhoppningsvis göras lite i köket. :)  Uppdateringar kommer på allt möjligt. :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards