Alla inlägg den 9 april 2008

Av Patricia - 9 april 2008 22:12

Då har vi tittat på hockeySM-final nr två ikväll.

Ikväll blev det dock pizza istället för fil och mackor. Det var gott, men det kändes som en sten i magen efteråt, så det blir fil och mackor fortsättningsvis.

 

 

Vi har suttit brevid varandra i "min" soffa och tittat och myst. Mycket pussar och kramar samt en Tudor i knät. :)

 

 

Och LHC vann även idag. Matchen var inte lika bra idag som i måndags, men LCH spelar fortfarande bra hockey. Så vi är nöjda. :) Nu är det inte hockey förrän fredag kväll.

Av Patricia - 9 april 2008 21:09

Jag fick köra gamla bilen idag.

Naturligtvis regnade det när  jag åkte in. Och då är man tvungen att använda vindrutetorkare om man vill se var man kör. Och hur glad blir man när torkaren på förarplatsen slutar funka? Inte alls glad kan jag tala om. Jag hade ju helt glömt bort att den var sönder, men "fixad".

 

 

Kalle var jättegullig och stod utanför och väntade på mig efter mitt samtal, så han tog gamla bilen hem. Han försökte fixa vindrutetorkaren och den funkade en stund för att sen hoppa ur igen. Så det måste vi fixa snarast. 

Av Patricia - 9 april 2008 16:11

Jag har rensat bland mina monterade stämplar.

Jag tror nog att jag skulle kunna rensa ännu hårdare, men några stämplar tar emot att lägga i den lilla låda där de jag inte vill använda längre ligger.

 

 

Organiserat i lådorna har jag också gjort. Inte kategoriserat, vilket jag kanske också skulle tagit och gjort. Men de ligger mer överskådligt nu igen och jag har tagit bort kartonger som de legat i. Så nu får fler plats i lådorna, vilket är bra.

 

 

Annars har jag inte fått gjort mycket nu tycker jag. Jag försöker få till lite kort, men inspirationen tryter till mitt stora förtret.

 

 

Nu ska jag strax iväg på samtal. 

Av Patricia - 9 april 2008 14:12

Boken jag läste ut innan idag heter Matildas sista vals och är skriven av Tamara McKinley.

 

 

Den handlar dels om Matildas liv på gården Churinga i Australien, men även om Jenny som hamnar på denna gård ett antal år senare. Man får följa Matildas liv genom hennes dagböcker samt Jennys liv när hon läser dessa dagböcker, varför hon hamnar på denna gård och hur hon ska göra med sitt liv. Mer finns att läsa genom länken på titeln.

 

 

Den var förutsägbar, men mysig och svår att lägga ifrån sig. Jag ville ju veta om jag hade rätt i mina antaganden, vilket jag hade. Den var spännande och sorglig. Jag rekommenderar den.

Av Patricia - 9 april 2008 13:09

Idag regnar det. Det öser inte, men regnar tillräckligt för att jag bara vill vara inne. Men se det går inte. För idag är det onsdag och då är det dags för samtal.

 

 

Jag kom inte upp när klockan ringde idag heller. Jag har haft intentionen varje morgon, men det hjälper inte. Jag steg heller inte upp när Kalle skulle åka till jobbet. Istället låg jag och läste. Jag slumrade en liten stund för att sen vakna och läsa tills boken var slut. Jag ska göra en ny kategori här som heter Vad jag läser just nu, eller dylikt. Jag kommer ju inte ihåg vad jag läst sen, så det är mest för min egen del. Men jag kommer nog också att skriva vad jag tyckte om den och om jag rekommenderar den eller ej. Jag är superglad över att läsningen lossnat så här mycket eftersom jag älskar att läsa.

 

 

Jag har ätit lunch och tvättat håret. Påklädd är jag också. Det är bara håret som ska fixas samt lite smink som fattas. Sen är jag redo för samtal. Men det är lite mindre än fyra timmar dit. Under tiden ska jag nog pyssla lite. :)

 

 

Jag mår bättre idag. Jag har verkligen bara gjort det jag känt för och det känns bra. Men jag lovar Grodis att jag ska ta upp på samtalet idag att jag är låg ganska ofta. I promise.

 

 

Jag har inte hört något från min handläggare om någon ny intervju. Jag hoppas de hittar något snart. Det ska väl inte vara så omöjligt kan jag tycka. Men vi får väl se. Jag försöker tänka positivt på det iallafall. Det är inte så lätt alltid, men jag försöker iallafall.

 

 

Hoppas alla har en bra onsdag. 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards