Alla inlägg den 7 april 2008

Av Patricia - 7 april 2008 22:05

Då var första SM-finalmatchen klar.

LHC vann. En bra match där jag ändå måste få tycka att LCH var bättre. Tight och snyggt spel. Sen var det flera onödiga utvisningar för att inte tala om en totalt onödig straff.  Men det blev vinst iallafall vilket var huvudsaken.

 

 

Tudor har legat på mig nästan hela matchen och några gånger när det blev mål glömde jag detta och stackarn hoppade till och blev lite skrämd. Det är inte lätt att vara liten i vår familj. 

 

 

Nu är jag åter i pysselrummet. Jag ska göra klart ett kort jag påbörjade i eftermiddags. Jag har inte bestämt om jag ska skicka iväg det eller om jag ska lägga det på hög till det behövs "bättre". Jag får se. Men klart ska det bli idag iallafall.  

Av Patricia - 7 april 2008 15:39

Då var pysselbloggen uppdaterad med ännu ett kort. Denna gång ett födelsedagskort. Himmel vad det är många som fyller år. Men det är bara kul. Jag älskar ju att göra kort, så det gör inget. Jag gör ju fler och andra kort också. :)

 

 

Så vill du se det senaste kortet klicka här

Av Patricia - 7 april 2008 14:56

Eftersom vi kom i säng sent igår kom vi inte upp så tidigt idag som Kalle kanske skulle behövt. Men jag tog det lugnt och gjorde vid mig och åt frukost vid köksbänken.

 

 

Kl 10 åkte jag in till stan och träffade min handläggare. Jag hade inte fått uppdraget. Jag hade gjort ett väldigt bra intryck, men det föll på att den andra konsult som min handläggare hade skickat en vecka tidigare hade en två års datakurs samt hade jobbat på ett företag motsvarande detta fast i en annan kommun.

 

 

Vi hade även lönesamtal och rehabsamtal idag. På lönesamtalet fick jag berätta var jag uppfattade mig själv gentemot ett antal punkter. Och min handläggare instämde i det jag sa och det var positivt, för idag kunde jag verkligen tala för mig och lägga fram hur bra jag faktiskt är och har varit. Så det kändes väldigt skönt och bra dessutom att få bekräftelse från henne.

 

 

Rehabsamtalet gick också bra. Jag berättade att jag börjat jobba alldeles för tidigt efter operationen i somras och det hade i sin tur lett till att jag inte mådde så bra varken fysiskt eller psykiskt, men att jag jobbar på båda delar nu.

 

 

1 ½ timme satt vi och pratade.  Tre jobb har hon ev på gång. Vi får se vilket eller vilka jag får komma på intervju till. Två i Linköping och ett i Motala. De i Linköping lockar naturligtvis betydligt mer. Men vi får se. Under tiden njuter jag av "ledigheten" och har trevligt.

 

 

Efter mötet gick jag bort till Kalle och vi åt lunch ihop (jag hade med mig två lunchlådor som vi åt på lunchrummet). Det var trevligt att sitta där och tjöta lite med hans arb.kamrater Efter det åkte jag hem igen.

 

 

Jag hade missat att skicka med boklistan igår till mamma och idag när jag letade efter den hittade jag den intne. Jag fattar inte vart den tagit vägen. Jag sökte men datorn hittade inget. Så det var bara att sätta sig och skriva ner igen. Det är en himla tur att jag skriver så fort som jag gör.



Solen har äntligen kommit fram här, men det blåser tyvärr en hel del. Jag får se om jag går ut snart eller om jag väntar tills Kalle kommer hem. Å andra sidan är det ju hockeymatch idag kl 19, så det lär väl inte bli någon promenad ikväll. För hockeyn måste vi ju se. :) 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards