Alla inlägg den 2 april 2008

Av Patricia - 2 april 2008 22:53

Jag kom iväg på intervjun. Var där i god tid och kom in och fick träffa två väldigt trevliga kvinnor. Jag fick berätta om mig själv och hur jag är som person. Egenskaper, bra och mindre bra sidor. De berättade lite om jobbet. Tydligen är det inte ens 80% utan 75%, vilket blir ännu mindre. 

 

 

obbet verkar trevligt, men just det där känns inte alls kul. De tror att de vet mer i juli om personen som är sjukskriven nu, om hon kommer tillbaka eller så. Annars verkar möjligheten att gå upp till 100% vara stor. De vill att man är konsult i sex månader och känns det sedan bra både från den som fått tjänsten och från deras sida, blir det fast anställning direkt hos dem. Och det är ju positivt. Men som sagt, 75% av lönen jämfört med 100% är en himla skillnad, även på min lilla lön. Och frågan är om uthyrningsföretaget kan tvinga mig att tacka ja om det nu skulle vara så att de vill ha mig, vilket jag inte tror.

 

 

Jag gjorde mitt bästa och nu är det bara att vänta på besked. Jag tänker inte ens hoppas på något, utan strunta i det tills min handläggare ringer (imorgon eller på fredag). Förhoppningsvis har hon ett besked då.

 

 

Jag hade även mitt samtal. Vi har verkligen börjat prata om min brist på självkänsla och vi kom även fram till att vi behöver fler gånger än de tre som är kvar, vilket känns bra. Hon fick mina två papper jag skrivit ner om min självkänsla och ska läsa det till nästa onsdag när vi träffas igen.

 

 

Kalle var tvungen att jobba sent idag. Jag hade förberett mat när han kom hem vid 19.50-tiden Vi har pratat och tittat på tv. Jag har rensat kattlådorna och han duschar. Sen ska jag packa. För imorgon ska Kalle hålla utbildning i Helsingborg och först var tanken att jag skulle passa på att följa med och hälsa på mamma över dagen nere i Malmö. Men i helgen är där en symässa med lite scrapbookinslag som hon vill gå på. Så jag stannar kvar där till lördag och vi ska gå på den tillsammans. Så jag åker ner till Helsingborg med Kalle och tar Pågatåget därifrån ner till Malmö och sen buss till mitt föräldrahem. Lördag eftermiddag/kväll hämtar Kalle mig vid stationen i Mjölby och han har lovat att hitta på något till lördag kväll.

Kalle åker hem efter utbildningen eftersom han jobbar på fredag, så det blir bara jag där nere denna gång.

 

 

Det blir en väldigt lätt packning denna  gång. Jag är himla duktig på att packa alldeles för mycket. Men nu ska det blir sparsamt.

 

 

Så oroa er inte om det är lite tyst här i några dagar. Bra mår jag inte psykiskt, men det är ingen fara med mig. Så ha det bra till lördag.

 

 

Ni som väntar bevis på min fruktansvärda frisyr får vänta lite till. Jag har inte hunnit lägga över bilderna på datorn än och jag har fortfarande inte tonat håret. Sen får jag se om jag vågar visa bilderna. Jag mår fortfarande ganska dåligt över mitt hår (som om jag behövde lägre självkänsla) och tårar fälls med jämna mellanrum över det. 

Av Patricia - 2 april 2008 13:53

Nu har jag gjort mitt bästa för att vara redo för intervjun som är om drygt en timme. Men det som stör mig fortfarande är min frisyr. Så intervjufrisyren är en hästsvans och så har jag försökt att spraya luggen lite så att den inte ska se lika dum ut som den gör om allt ligger ner. Men jag gillar den inte. Jag skäms över hur håret ser ut.

 

 

Har fått i mig lite fil och müsli nu också. Det enda jag ätit på hela dagen. Har ingen aptit. Ska försöka få i mig lite vatten så att jag inte får huvudvärk.

 

 

Klädvalet är jag ganska nöjd med. Mina vida linnebyxor och en vit tunika. Och det blir naturligtvis min vårjacka idag. Skor har jag inte bestämt mig för än. Får se vad jag känner för när jag ska iväg om en stund. 



Håll tummarna för mig idag. 

Av Patricia - 2 april 2008 11:30

Har inte kommit upp förrän för en stund sen. Jag var så trött innan i morse att jag inte kunde se tydligt. Allt var suddigt, så jag låg kvar och somnade om. Har haft konstiga drömmar, vilket inte är vidare skoj.

 

 

Är iallafall uppe. Känner mig inte motiverad till att göra något, trots att jag vet att jag borde och måste. Jag känner inte alls för att gå på intervjun, men naturligtvis kommer jag att göra det. Kläder till det vet jag inte vad jag ska välja. Vad jag än väljer känner jag mig som en val. Och hur kul är det att klä sig då?

 

 

Håret är inte tonat. Det stinker målarfärg i badrummet eftersom det är det enda stället jag kan måla mina tavellister och stänga om dem så att inte katterna hoppar upp på dem. Så jag får försöka göra mitt bästa med mitt hår idag till intervjun.

 

 

Pappret till mitt samtal ska jag skriva ut nu. Är inte det minsta motiverad inför det heller. Jag känner mig helt off idag.  Blä till allt. Vill inte. Så det blir en intressant dag idag. Få upp humöret, inte känna mig uppgiven, tänka positivt, hitta kläder som jag känner mig fin i, äta något, få iordning på håret som jag fortfarande inte trivs med.

Usch.

Av Patricia - 2 april 2008 00:24

För ovanlighetens skull fick jag min deklaration före Kalle. Det är nog första gången tror jag. Annars är det alltid hans som kommer först och jag får vänta några dagar. Och som alltid får jag pengar tillbaka. Inte dumt alls. Det gillar vi.

 

 

Ställde mig och gjorde matlådor i eftermiddags. Jag stekte kebabkött och wokgrönsaker samt kokte ris. Kalle och jag hjälptes sen åt att göra matlådor. Jag tror det blev tio stycken.  Dock måste jag göra något annat också så att man har något att bryta av med. Annars kommer man bli knäpp av att äta det dag ut och dag in.

 

 

Har tittat lite efter ställen där jag skulle kunna börja träna. Där jag gick innan är inte ett alternativ längre. Dock känner jag att jag skulle vilja titta på lokalerna innan jag bestämmer mig. Frågan är bara om jag kommer iväg och gör det.

 

 

Har fotograferat ett kort jag gjort idag. Ett tackkort blev det.

Har suttit nu en stund och börjat på ytterligare ett kort. Ett födelsedagskort till grannen R som fyller om någon vecka. Det gäller att ha koll och ligga i fas för att hinna.

 

 

Imorgon har jag lite jag måste fixa och kolla upp samt förbereda inför intervjun. En liten lista över vad jag ska göra är gjord. Jag är en riktig liten listtjej. :) Jag älskar att göra listor. Dessutom får jag bättre koll när jag har dem och risken är mindre att jag glömmer något då.

 

 

Imorgon är det även dags för samtal. Jag missade ju förra veckan eftersom jag mådde skit, men imorgon ska jag gå. Får förklara för henne då varför jag avbokade förra veckan. Ska då även överlämna min lapp jag gjort om min uppfattning om min självkänsla som ibland är i stort sett obefintlig. Jag hoppas verkligen att jag kan få hjälp med att stärka den. Det behövs. 

 

 

Nu blir det sängen. Är ganska trött. Har ju fått gjort en del idag. :) Jag är nöjd.

 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards