Alla inlägg den 24 maj 2008

Av Patricia - 24 maj 2008 14:41

Trots att pysslet går lite trögt just nu önskar jag mig pengar till lite pyssel. Lite nya och annorlunda swirls skulle jag vilja ha. Och jag vet stället där jag skulle vilja handla. Det är på nätet.

 

 

Sen skulle jag vilja åka till en butik nere hos mamma som har öppet en dag i månaden. Men det första stället där jag hittat swirls lockar lite mer. :)

Av Patricia - 24 maj 2008 14:34

Då jag såg att K inte börjat läsa på boken jag räckte honom för ett tag sen, tog jag den själv nu och har börjat läsa.

 

 

Den heter Om katter och är skriven av Doris Lessing, 2007 års Nobelpristagare i litteratur.

 

 

Jag har läst drygt 100 sidor och den är bra. Den är mysig och man känner igen sina egna katter lite då och då. Men även om man inte själv har katter kan man tycka att boken är bra. Mamma, som själv inte har katter, uppskattade den.

 

 

Det är en ganska tunn bok så den har jag nog läst ut i helgen.

Sen får jag ner till bokhyllan där mammas böcker står och väntar och se vad jag ska läsa. :) 

Av Patricia - 24 maj 2008 14:29

I veckan (torsdags eller onsdags) läste jag ut Underströmmar. *pustar ut*

 

 

För mig var det en seg bok. För många människor på kort tid som blandades in för mig som gärna vill ha koll på karaktärerna. Dessutom tyckte jag att den var jätteseg, som kola ungefär.

 

 

Men jag tog mig igenom den. Jag gav inte upp. Men jag har nu märkt att den författaren inte är någon av mina favoriter, så jag håller mig nog undan henne i fortsättningen. Många tycker att hon är bra, men hon är såom sagt inget för mig.

 

 

Men trots detta kan den få en svag 3:a av 5 möjliga.

Av Patricia - 24 maj 2008 14:18

 

Den här parfymen fick jag i ett litet set tror jag på Kicks för ca två år sen. Sen dess har jag använt den väldigt mycket. Jag tror det märks också eftersom det inte är mycket kvar. 

 

 

Just denna flaska innehåller inte mycket eftersom det är ett prov. Men den har hållt länge. Den är dryg. Ett litet drag på ena handleden, gnuggat mot andra. Varsitt vid öronen och sen har jag varit klar.

 

 

Jag har fått för mig att den doftar gott på mig och därför önskar jag mig nu den i födelsedagspresent.

 

 

Under flaskan finns en liten, runt etikett. Vad jag kan urskilja är det en italiensk parfym. Men jag kan inte se vad den skulle heta. Jag hoppas nu att någon känner igen den som ser detta. Jag har tänkt att ta med mig den till olika parfymerier och fråga dem om de vet. För jag vill verkligen ha den. 

Ovido - Quiz & Flashcards