Direktlänk till inlägg 2 april 2008

Deklaration & annat

Av Patricia - 2 april 2008 00:24

För ovanlighetens skull fick jag min deklaration före Kalle. Det är nog första gången tror jag. Annars är det alltid hans som kommer först och jag får vänta några dagar. Och som alltid får jag pengar tillbaka. Inte dumt alls. Det gillar vi.

 

 

Ställde mig och gjorde matlådor i eftermiddags. Jag stekte kebabkött och wokgrönsaker samt kokte ris. Kalle och jag hjälptes sen åt att göra matlådor. Jag tror det blev tio stycken.  Dock måste jag göra något annat också så att man har något att bryta av med. Annars kommer man bli knäpp av att äta det dag ut och dag in.

 

 

Har tittat lite efter ställen där jag skulle kunna börja träna. Där jag gick innan är inte ett alternativ längre. Dock känner jag att jag skulle vilja titta på lokalerna innan jag bestämmer mig. Frågan är bara om jag kommer iväg och gör det.

 

 

Har fotograferat ett kort jag gjort idag. Ett tackkort blev det.

Har suttit nu en stund och börjat på ytterligare ett kort. Ett födelsedagskort till grannen R som fyller om någon vecka. Det gäller att ha koll och ligga i fas för att hinna.

 

 

Imorgon har jag lite jag måste fixa och kolla upp samt förbereda inför intervjun. En liten lista över vad jag ska göra är gjord. Jag är en riktig liten listtjej. :) Jag älskar att göra listor. Dessutom får jag bättre koll när jag har dem och risken är mindre att jag glömmer något då.

 

 

Imorgon är det även dags för samtal. Jag missade ju förra veckan eftersom jag mådde skit, men imorgon ska jag gå. Får förklara för henne då varför jag avbokade förra veckan. Ska då även överlämna min lapp jag gjort om min uppfattning om min självkänsla som ibland är i stort sett obefintlig. Jag hoppas verkligen att jag kan få hjälp med att stärka den. Det behövs. 

 

 

Nu blir det sängen. Är ganska trött. Har ju fått gjort en del idag. :) Jag är nöjd.

 

 
 
Ingen bild

Micka

2 april 2008 00:48

Det var verkligen imponerande att göra sååå många matlådor. Du har ju gjort annat också idag och sedan dessutom börjat med förberedande av kort. För att inte tala om alla listor, besök hos frissa, tonat håret, promenerat, etc.

Är du inte nöjd med dig själv för denna dags arbeten så kan jag och många andra säga att det skall du verkligen vara!!!

Nattikram

 
Ingen bild

FF

2 april 2008 11:30

Tack. Jo mycket hann jag igår, men tona håret blev inte av, och det blir nog inte gjort idag heller. Tavellisterna ligger där inne och torkar då jag inte har någon annanstans att stå och måla dem. Jag måste kunna stänga in dem för katterna. Så jag får göra mitt bästa idag ändå utan toning.

Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Patricia - 2 november 2008 09:34

Här hittar ni mig. Trodde jag skulle kunna sluta skriva om barnlöshet. Så naiv jag var då. Vardagen skriver jag också om....

Av Patricia - 17 augusti 2008 10:31

Nu har jag startat en ny blogg. Även maken är ditlagd så vi kommer båda två att skriva i den.     Då våra namn står där kommer vi att lösenordsskydda vissa inlägg (iallafall jag), så vill du ha tillgång till lösenord får du lämna en kommentar till d...

Av Patricia - 14 augusti 2008 20:54

I söndags fick några av våra kompisar en liten bebis. Dessutom en flicka. När jag fick reda på detta i måndags morse genom att sätta på mobilen och läsa sms fick jga reda på det och det blev för mycket. Ångesten kom som på beställning. Jag var ledsen...

Av Patricia - 15 juli 2008 16:12

Jag vet inte hur jag vill ha det med mitt bloggande. Denna blogg har känts som min ventil för barnlöshet.  Men jag har så mycket mer att erbjuda.     Så just nu skriver jag och lägger in bilder på min pysselblogg istället. Dels för att den känns posi...

Av Patricia - 8 juli 2008 23:20

Ikväll var Mysan ute på långtur. Hon var verkligen ute i flera timmar, trots att det var väldigt blött ute och hon egentligen inte tycker om sådant väder.     Jag och K har nog varit ute i totalt 1½ timme och letat och kallat på henne. Till sist vid ...

Ovido - Quiz & Flashcards