Direktlänk till inlägg 7 april 2008

Ny dag, ny vecka, nya tag

Av Patricia - 7 april 2008 14:56

Eftersom vi kom i säng sent igår kom vi inte upp så tidigt idag som Kalle kanske skulle behövt. Men jag tog det lugnt och gjorde vid mig och åt frukost vid köksbänken.

 

 

Kl 10 åkte jag in till stan och träffade min handläggare. Jag hade inte fått uppdraget. Jag hade gjort ett väldigt bra intryck, men det föll på att den andra konsult som min handläggare hade skickat en vecka tidigare hade en två års datakurs samt hade jobbat på ett företag motsvarande detta fast i en annan kommun.

 

 

Vi hade även lönesamtal och rehabsamtal idag. På lönesamtalet fick jag berätta var jag uppfattade mig själv gentemot ett antal punkter. Och min handläggare instämde i det jag sa och det var positivt, för idag kunde jag verkligen tala för mig och lägga fram hur bra jag faktiskt är och har varit. Så det kändes väldigt skönt och bra dessutom att få bekräftelse från henne.

 

 

Rehabsamtalet gick också bra. Jag berättade att jag börjat jobba alldeles för tidigt efter operationen i somras och det hade i sin tur lett till att jag inte mådde så bra varken fysiskt eller psykiskt, men att jag jobbar på båda delar nu.

 

 

1 ½ timme satt vi och pratade.  Tre jobb har hon ev på gång. Vi får se vilket eller vilka jag får komma på intervju till. Två i Linköping och ett i Motala. De i Linköping lockar naturligtvis betydligt mer. Men vi får se. Under tiden njuter jag av "ledigheten" och har trevligt.

 

 

Efter mötet gick jag bort till Kalle och vi åt lunch ihop (jag hade med mig två lunchlådor som vi åt på lunchrummet). Det var trevligt att sitta där och tjöta lite med hans arb.kamrater Efter det åkte jag hem igen.

 

 

Jag hade missat att skicka med boklistan igår till mamma och idag när jag letade efter den hittade jag den intne. Jag fattar inte vart den tagit vägen. Jag sökte men datorn hittade inget. Så det var bara att sätta sig och skriva ner igen. Det är en himla tur att jag skriver så fort som jag gör.



Solen har äntligen kommit fram här, men det blåser tyvärr en hel del. Jag får se om jag går ut snart eller om jag väntar tills Kalle kommer hem. Å andra sidan är det ju hockeymatch idag kl 19, så det lär väl inte bli någon promenad ikväll. För hockeyn måste vi ju se. :) 

 
 
Ingen bild

Mamma

7 april 2008 17:50

Tack för boklistan!

Så härligt att ditt samtal med både jobb och rehab gick så bra och att du hade en bra självkänsla idag och kunde prata om dina förtjänster. Ett plus också att hon höll med.
Det är nog inte fel att du har ledigt några dagar nu och får en chans att komma ifatt dig själv lite, vila och göra vad du själv känner för. :)

Kramar

 
Ingen bild

FF

7 april 2008 21:42

Skönt att det äntligen funkade med boklistan. :)

Ja det var riktigt bra att hon tyckte som jag och att det kändes positivt. De mötena är lätträknade från min sida.

Nej det är verkligen bra, så jag ska försöka ta tillvara denna tid så mycket jag kan. Jag lovar. :)

kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Patricia - 2 november 2008 09:34

Här hittar ni mig. Trodde jag skulle kunna sluta skriva om barnlöshet. Så naiv jag var då. Vardagen skriver jag också om....

Av Patricia - 17 augusti 2008 10:31

Nu har jag startat en ny blogg. Även maken är ditlagd så vi kommer båda två att skriva i den.     Då våra namn står där kommer vi att lösenordsskydda vissa inlägg (iallafall jag), så vill du ha tillgång till lösenord får du lämna en kommentar till d...

Av Patricia - 14 augusti 2008 20:54

I söndags fick några av våra kompisar en liten bebis. Dessutom en flicka. När jag fick reda på detta i måndags morse genom att sätta på mobilen och läsa sms fick jga reda på det och det blev för mycket. Ångesten kom som på beställning. Jag var ledsen...

Av Patricia - 15 juli 2008 16:12

Jag vet inte hur jag vill ha det med mitt bloggande. Denna blogg har känts som min ventil för barnlöshet.  Men jag har så mycket mer att erbjuda.     Så just nu skriver jag och lägger in bilder på min pysselblogg istället. Dels för att den känns posi...

Av Patricia - 8 juli 2008 23:20

Ikväll var Mysan ute på långtur. Hon var verkligen ute i flera timmar, trots att det var väldigt blött ute och hon egentligen inte tycker om sådant väder.     Jag och K har nog varit ute i totalt 1½ timme och letat och kallat på henne. Till sist vid ...

Ovido - Quiz & Flashcards