Direktlänk till inlägg 27 april 2008

Vad har hänt sen i fredags?

Av Patricia - 27 april 2008 14:50

Jag vaknade 06.30 igår morse. Klarvaken. Hade drömt konstiga drömmar som inte gav mig ro. Låg och läste en stund med Mysan vid min sida. Efter ett tags läsande blev jag tröttare igen och sov en stund.

 

 

Vi gick upp tillsammans igår och gjorde frukost ihop. Det var en av de saker som vi pratat om innan i veckan som inte varit bra. Det att jag vaknar mycket tidigare och när Kalle väl kommit upp sitter jag och pysslar och är skithungrig. Så nu steg han upp lite tidigare och vi gjorde frukosten tillsammans. Mycket mysigare.

 

 

Efter frukosten gav vi oss ut och på gångarna. Vi sågade till kanterna och rensade mellan plattorna. Ca halva gången (den som är från uppfarten till verandan) är klar förutom att den ska spolas av ordentligt och bli ren. Det var slitgöra. Solen sken och det var mycket skönt ute så det kunde man njuta av. Grannarna hade sina föräldrar och syskon på besök då det var födelsedagslunch. Hannas föräldrar och farmor tittade över sen för att se på köket. De verkade tycka det var fint. :)

 

 

Efter visiten fortsatte vi att rensa ytterligare en stund för att sen duscha och göra oss iordning. Sorteringskärlen åkte in i bilen och vi åkte mot affären. Kärlen tömdes och vi gick in för att handla lite till kvällen. När vi var klara åkte vi till Martin och Åsa för att vara lite sociala. :)

 

 

Väl där skällde hundarna där de stod i hundgården. Åsa släppte in oss och i köket låg lille Torsten (svartvita versionen av Mysan) och sov på en stol. Jag plockade genast upp honom och myste lite för att snabbt upptäcka att han hade en fästing. Tre totalt hittade vi på honom och plockade. Jag var inte så superpopulär efter det.

 

 

Efter någon minut kom Martin och ganska snart räckte han fram en liten påse till mig. När han varit i Tokyo för någon månad sen hade han handlat två stämplar till mig. Jag blev väldigt överraskad och superglad. Så gulligt och oväntat. :) Jag får ta och visa när jag stämplat upp dem.

 

 

Vi hade kött med oss som jag marinerade förra lördagen och som sen frysts in. Åsa provade på ett nytt recept på en tomatsallad och Martin gjorde en god förrätt. Vi mumsade mat och drack vin och hade jättetrevligt. Vi fick träffa deras nya hund som de har tagit hand om provisoriskt. Jättesöt var han och superintensiv. :) När han väl fått hälsa fick de andra tre hundarna komma in och himmel vad de var glada att se oss. De var speciellt glada i att se Kalle.

 

 

Efter maten spelade vi Alfapet. Dock hann jag inte så långt förrän min mage mådde urdåligt och jag befann mig mer eller mindre på toaletten i nästan en timme. När den väl lugnat sig åkte vi hem vid 22.45 Då var jag så slut av att ha haft kramp i magen och att den protesterat så vilt. Vi fick låna hem lite filmer som vi ska ta och se sen.

 

 

Även inatt har jag haft konstiga och jobbiga drömmar. Vi kom upp lite senare idag och var betydligt segare. Dock lagade vi frukost ihop. Efter frukosten sms:ade jag in min deklaration och vi satt och räknade på om vi tjänade tid genom att ta bilen till jobbet jämfört med kommunalt. Och det gör vi. Vi får inte ihop vår arbetstid annars. Så nu ska Kalle kolla i veckan hur många dagar han arbetade förra året så att vi kan räkna ut vad det blir. Någon slant borde det bli.

 

 

Vi har även varit ute en sväng i trädgården för att fortsätta med gångarna. Båda två har träningsvärk idag men lite blev gjort.  Jag har fotograferat i trädgården bl a samt försökt filma Mysan när hon springer. Tyvärr blev det ingen tokspringning som hon kan, men den dög. :)

 

 

När vi hållt på ett tag började det dugga, vilket gjorde att vi packade ihop och begav oss inomhus.

 

 

Nu håller Kalle på med att sätta lister bakom spisen samt uppe vid fläkten. Det blir jättefint och jag är imponerad över att han tog initiativet själv.

Själv håller jag på att fixa lite saker som pappa ska få. Dessutom tvättar jag.

 

 

Klockan 17 ska vi se propra ut igen (jämfört med nu) och ska över till Erik & Hanna tillsammans med Robert & Sofie för att fira Hannas & Roberts födelsedagar. Det ska bli trevligt. Det bjuds på mat och trevligt har vi alltid. Men vädret hade gärna fått vara lite bättre.

 

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Patricia - 2 november 2008 09:34

Här hittar ni mig. Trodde jag skulle kunna sluta skriva om barnlöshet. Så naiv jag var då. Vardagen skriver jag också om....

Av Patricia - 17 augusti 2008 10:31

Nu har jag startat en ny blogg. Även maken är ditlagd så vi kommer båda två att skriva i den.     Då våra namn står där kommer vi att lösenordsskydda vissa inlägg (iallafall jag), så vill du ha tillgång till lösenord får du lämna en kommentar till d...

Av Patricia - 14 augusti 2008 20:54

I söndags fick några av våra kompisar en liten bebis. Dessutom en flicka. När jag fick reda på detta i måndags morse genom att sätta på mobilen och läsa sms fick jga reda på det och det blev för mycket. Ångesten kom som på beställning. Jag var ledsen...

Av Patricia - 15 juli 2008 16:12

Jag vet inte hur jag vill ha det med mitt bloggande. Denna blogg har känts som min ventil för barnlöshet.  Men jag har så mycket mer att erbjuda.     Så just nu skriver jag och lägger in bilder på min pysselblogg istället. Dels för att den känns posi...

Av Patricia - 8 juli 2008 23:20

Ikväll var Mysan ute på långtur. Hon var verkligen ute i flera timmar, trots att det var väldigt blött ute och hon egentligen inte tycker om sådant väder.     Jag och K har nog varit ute i totalt 1½ timme och letat och kallat på henne. Till sist vid ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards