Direktlänk till inlägg 28 april 2008

Att göra sitt bästa

Av Patricia - 28 april 2008 14:45

Jag mådde skit när jag åkte hemifrån i förmiddags. Kom till stället jag ska hjälpa även imorgon i god tid, precis som jag alltid brukar. Kollade upp namnet på personen jag sökte och såg till att få lite läppglans på läpparna.



Möttes av två jättetrevliga tjejer i växeln/receptionen. Jag fick slå mig ner på en stol medan hon som jag ska jobba med imorgon redde ut en sak med en kollega.



Jag har antecknat och kollat hur växeln funkar och jag har även suttit i växeln i ca 25 min idag. Jättesnabbt gick det inte, men det förväntade sig ingen heller. Jag tror nog att det ska gå bra imorgon. 7.30- ca 12.00 blir det. Jag jobbar tills den andra tjejen kommer.



Efter det att jag var klar där körde jag bort till företaget där jag hade min intervju. Jag var där 35 min innan utsatt tid. Jag var vid det laget väldigt hungrig och tog fram mina två mackor och mumsade i mig dem medan jag läste.



12.55 gick jag in i receptionen och anmälde mig. Strax efter 13 kom en man ut och mötte mig. Jag tyckte vi fick jättebra kontakt och vi hade intervju i lite mer än en timme. Jag kände mig supernöjd när jag gick därifrån och kände att jag verkligen gjort mitt bästa. Och den som får det jobbet kommer att trivas superbra om ens hälften av det han sa stämmer om företaget. Och han lovade att jag skulle få besked innan helgen. Det lät ju bra.


Hur många till som han intervjuar vet jag inte, så hur stor min chans är har jag ingen aning om. Men det kändes som att jag skulle passa mycket bra in där. Så nu får vi vänta och se.



Nu ska jag renskriva förmiddagens anteckningar till imorgon. Jag har inte fått tag på min handläggare än så det får jag försöka med sen efter 16 när hon skulle vara tillbaka. Jag ska även se till att försöka rensa lite i gångarna så att vi kommer framåt här. Trots min träningsvärk.



Det är lite kvavt ute. Inte så skönt, men det går. Katterna är ute så jag hoppas att någon av dem ska hålla mig sällskap när jag rensar. Men chansen är väl inte så stor.



Jag känner mig nöjd med mig själv. Jag har verkligen gjort mitt bästa idag på båda ställena och känner att jag är nöjd med mig själv.

Det är inte en känsla jag har varje dag. Därför njuter jag extra mycket av den nu. :)

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Patricia - 2 november 2008 09:34

Här hittar ni mig. Trodde jag skulle kunna sluta skriva om barnlöshet. Så naiv jag var då. Vardagen skriver jag också om....

Av Patricia - 17 augusti 2008 10:31

Nu har jag startat en ny blogg. Även maken är ditlagd så vi kommer båda två att skriva i den.     Då våra namn står där kommer vi att lösenordsskydda vissa inlägg (iallafall jag), så vill du ha tillgång till lösenord får du lämna en kommentar till d...

Av Patricia - 14 augusti 2008 20:54

I söndags fick några av våra kompisar en liten bebis. Dessutom en flicka. När jag fick reda på detta i måndags morse genom att sätta på mobilen och läsa sms fick jga reda på det och det blev för mycket. Ångesten kom som på beställning. Jag var ledsen...

Av Patricia - 15 juli 2008 16:12

Jag vet inte hur jag vill ha det med mitt bloggande. Denna blogg har känts som min ventil för barnlöshet.  Men jag har så mycket mer att erbjuda.     Så just nu skriver jag och lägger in bilder på min pysselblogg istället. Dels för att den känns posi...

Av Patricia - 8 juli 2008 23:20

Ikväll var Mysan ute på långtur. Hon var verkligen ute i flera timmar, trots att det var väldigt blött ute och hon egentligen inte tycker om sådant väder.     Jag och K har nog varit ute i totalt 1½ timme och letat och kallat på henne. Till sist vid ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards