Direktlänk till inlägg 10 maj 2007

Bättre resultat än vi hoppats på

Av Patricia - 10 maj 2007 14:18

Vi gav oss iväg i god tid idag. Vi såg nämligen i tisdags att det var ont om parkeringsplatser då när vi var på väg hem. Så istället för att vara sent ute och stressa, åkte vi som sagt i god tid.



Det fanns överraskande gott om platser när vi kom. Maken tryckte biljett och vi gick långsamt mot sjukhuset och hissarna. Jag kunde inte gå så fort p g a äggstockarna, men det gick fint. Mådde sådär när jag åkte hiss, vilket inte var en trevlig upptäckt.



När vi kom till receptionen var det gott om folk där och vi fick vänta. Jag började känna mig lite stressad men vi hann fint ändå. Vi gick och satte oss i väntrummet längst ner och väntade. Klockan blev 13.00 och sen tickade den vidare. Jag började bli nervös att de glömt oss eller missat oss. Men en läkare kom och vi fick gå in och sätta oss i ett rum.



10 ägg plockades jag på.

2 ägg var inte tillräckligt mogna

7 ägg befruktades- samtliga m h a ICSI (mikroskopbefruktning)

4 embryon fick toppkvalitet

1 embryo till idag

3 till frysen



Jag och maken blev så himla glada så det måste ha sett lite underhållande ut att betrakta oss. Vi kunde knappt fatta det. Alla spänningar jag haft fram till idag släppte och jag blev nästan tårögd där jag satt.

Efter beskedet fick vi gå in ett bås (eftersom vi var först fick vi välja och vi valde samma med fönster som i tisdags). Att byta om idag var en sådan enorm skillnad mot förra gången. Idag kramades vi, log, pussades, kramades och allt kändes mycket bättre.

Strax blev vi hämtade och jag fick sätta mig på britsen. För femtioelfte gången fick vi uppge namn, personnummer och IVF-nummer. Allt gick jättesmidigt och idag kunde jag t o m se katetern på skärmen.



Nu är vi hemma igen. Jag har fått gå och kissa och ligger nu i soffan med en proggis i mig och är såååååååå lycklig! Jag ligger och ler hela tiden och allt känns så fantastiskt bra. Om två veckor, torsdagen den 24/5, ska jag gravtesta. Jag hoppas så att vi lyckas. Jag ska faktiskt tänka och ha inställningen att vi SKA lyckas denna gång. :)



Jag måste ju bara berätta vad maken sa när vi kom hem och blev mötta av katterna. "Nu är vi hemma alla tre", sa han och tittade på dem. Jag tyckte det var så gulligt sagt. Nu jävlar bajbi ska det bli bulle 2007 och bebis 2008! :)



Det är också nu jag övergår att lägga mina inlägg från IVF till graviditet, eftersom vi tektiskt är det även om embryot inte fastnat ÄN. ;)

IVF
 
 
marie

marie

10 maj 2007 14:37

Tårarna trillar nu! Är så vansinnigt glad för din/er skull!
Grattis! Grattis och åter grattis!
Tänk att jag har följt dig så länge nu så jag känner vekligen så med dig!
Stor jätte och varm kram!
Nu kommer det tamejfan inte att gå fel! Basta!

http://carpediem.bloggagratis.se

 
Grodis

Grodis

10 maj 2007 14:48

Åh.. jag hade rätt! Kände det nämligen på mig att det skulle bli ett finfint resultat, vännen! *tårögd* Hurra, vad kul!
Nu banne mig ska det gå bra, hela vägen! En liten bebis i början av 2008 och sen syskon i framtiden. *stampar bestämt ned foten*
Gud så skönt! Nu är det ruvartiden kvar, och jag vet att den brukar vara jobbig, särskilt på slutet. Jag sänder ett lass kramar och en stor hög med tålamod och positiva tankar. Vila nu! KRAM!!

http://grodis.bloggagratis.se

 
Ingen bild

FF

10 maj 2007 17:03

Tackar både marie & Grodis! Att få era lyckönskningar och bestämda ord om hur det ska/kommer att gå värmer så mycket. Blir själv tårögd här när jag skriver.

Jag håller med. Allt ska gå bra nu! Och vilar det gör jag. :)
KRAM på er båda! Ni är guld värda! :)

 
S

S

20 maj 2007 10:20

Första gången jag läser här men vill önska er ett stort lycka till!!!

http://syskonverkstad.wordpress.com

 
Ingen bild

FF

20 maj 2007 16:55

S:
Tackar. Det behövs just nu känns det som.
Och lycka till själv.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Patricia - 2 november 2008 09:34

Här hittar ni mig. Trodde jag skulle kunna sluta skriva om barnlöshet. Så naiv jag var då. Vardagen skriver jag också om....

Av Patricia - 17 augusti 2008 10:31

Nu har jag startat en ny blogg. Även maken är ditlagd så vi kommer båda två att skriva i den.     Då våra namn står där kommer vi att lösenordsskydda vissa inlägg (iallafall jag), så vill du ha tillgång till lösenord får du lämna en kommentar till d...

Av Patricia - 14 augusti 2008 20:54

I söndags fick några av våra kompisar en liten bebis. Dessutom en flicka. När jag fick reda på detta i måndags morse genom att sätta på mobilen och läsa sms fick jga reda på det och det blev för mycket. Ångesten kom som på beställning. Jag var ledsen...

Av Patricia - 15 juli 2008 16:12

Jag vet inte hur jag vill ha det med mitt bloggande. Denna blogg har känts som min ventil för barnlöshet.  Men jag har så mycket mer att erbjuda.     Så just nu skriver jag och lägger in bilder på min pysselblogg istället. Dels för att den känns posi...

Av Patricia - 8 juli 2008 23:20

Ikväll var Mysan ute på långtur. Hon var verkligen ute i flera timmar, trots att det var väldigt blött ute och hon egentligen inte tycker om sådant väder.     Jag och K har nog varit ute i totalt 1½ timme och letat och kallat på henne. Till sist vid ...

Ovido - Quiz & Flashcards