Alla inlägg den 11 april 2007

Av Patricia - 11 april 2007 23:16

Det finns knappt ord för ett mail jag fick ikväll.Den jag har sårat, enligt mailet jag fick, har jag mailat och bett om ursäkt och försökt förklara mig. Det var det viktigaste att få det gjort som en första åtgärd.Den som sårade mig ska jag prata med en annan dag. Ikväll orkade jag inte. Har tjutit en stor del av kvällen. Om det var meningen att jag skulle göra det, måste personen verkligen känna sig nöjd.Min mening var inte att såra personen som tyvärr missförstod mig.Den som mailade mig ikväll var tydligt ute efter att såra mig. Det är en tydlig skillnad.Jag är inte ute efter att få sympati eller något sådant. Men jag vet att båda två som nämns i detta inlägg läser denna blogg och denna gång ska vi reda ut allt, och då menar jag verkligen ALLT! Kosta vad det kosta vill. Nu är jag så innerligt trött på allt tjafs och skit.

Av Patricia - 11 april 2007 19:32

Idag har jag knappt fått lära mig något nytt. Ingen har tid att lära upp mig, men alla andra förväntar sig att jag ska kunna mer och mer. Lite intressant och spännande.Jag har fått svara ganska mycket i telefon, tagit kassan ganska mycket, hängt upp varor och gjort fint i butiken, frankerat och satt in kontrakt i en pärm.Imorgon var det först tänkt att jag skulle sluta 12.45, men jag och hon som jag förhoppningsvis ska ersätta kom överens om att jag jobbar tills vi stänger även imorgon. Det är lika bra. Jag kan ju alltid avlasta i kassan och telefonen.Jag hoppas få lära mig mer nästa vecka. Annars är det trevligt och nästan alla kunder har förståelse när jag säger att jag är ny. :)P.s Fortfarande inget nytt från det andra företaget. Är det inte konstigt?

Av Patricia - 11 april 2007 19:28

De senaste nätterna har jag vaknat av att jag blivit jättevarm. Så varm att pyjamas och täcke åker all världens väg, då det känns som om jag var i en bastu. Det är jättejobbigt. Tack o lov har jag inga vallningar under dagarna, vilket är jätteskönt. Inte ens om jag stressar kommer de.Det som känns lite konstigt är dock att det känns som om jag inte får i mig lika mycket spray längre. Jag misstänker att det känns så för att jag nu är så van vid att spraya. För sprayflaskan funkar och jag har börjat på ny flaska. Men det är lite jobbigt att gå omkring och undra om jag fått i mig tillräckligt. Men det lär väl märkas på tisdag på ultraljudet. I övrigt mår jag fint. Jag känner inte av några biverkningar mer än trötthet en stund efter jag tagit sprayen. Så jag har tur, eller så har jag vant mig.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards