Alla inlägg den 18 april 2007

Av Patricia - 18 april 2007 21:45

igår och idag har en arbetskamrat suttit hos mig och avlöst mig. Mot sin vilja. Hon tjurade hela dagen igår vilket inte var kul.

 

I förmiddags pratade hon med tjejen som är sjukskriven som egentligen ska jobba med mig. Plötsligt lät de kryptiska och tjejen som satt hos mig pratade något om att vd:n skulle intervjua folk.  Det första jag då tänker är ju att jobbet inte är mitt utan att jag kommer att få sluta på fredag.

 

Det kändes skitjobbigt. Jag fick ont i magen och hade jätteångest. Men det var bara att le och fortsätta vara glad och vänlig mot alla.

 

En stund senare var hon som förbytt. Hon var glad, bjöd mig på choklad och efter lunch försökte hon lära mig hur man lägger in kunder och kontrakt.

 

Jag vågar inte lita på henne. Vi hade jättetrevligt, men jag vet inte om jag vågar tro på att hon är ärlig eller om hon gör det för att blidka vd:n. För han ringde nämligen idag och frågade om jag fick hjälp i växeln/kassan/receptionen och att han hade pratat med tjejen att hon skulle hjälpa mig.

 

Jag har lärt mig lite nya saker idag, dels m h a henne men även på egen hand, vilket känns bra. Och varför skulle hon vilja lära mig att lägga in kunder och kontrakt om jag inte hade en chans att få jobbet?

 

En annan sak som är jobbig är att folk fortfarande ringer och frågar om tjänsten som jag för närvarande innehar. Jag får försöka berätta lite om tjänsten och när de frågar om det är lönt att skicka in ansökan måste jag ju säga ja, även om jag inte vill att de ska göra det.

 

Livet är inte allid kul. Jag hoppas att verkligen kunna få känna glädje fredag kväll när jag går hem. Men jag vet inte ens om det blir något möte och utvärdering på fredag. Vd:n är sjuk och har varit det sen igår. Så vi får väl se. Jag vill bara ha besked så att jag kan gå vidare. *suckar*

 

Imorgon ska jag prata med några arb.kamrater och be dem berätta för min närmsta chef om vad de tycker om det jobb jag skött i snart två veckor, hur jag funkar och om de vill ha kvar mig. Jag är rädd att de inte kommer fråga de som verkligen sett mig in action så därför vill jag att de träder fram och berättar det för chefen istället. För jag vet att det är ett antal som gärna vill att jag ska stanna kvar och det känns jätteskönt.

 

Så håll tummarna. 

Av Patricia - 18 april 2007 10:01

Läste idag i en av lokalblaskorna att The Ark ska komma till Norrköping och spela. :)


Vill gå! Den 31/8 ska de tydligen komma, men plats är inte bestämt än.


Det hade varit kul att titta på. Förra konserten vi såg med dem för snart 2 år sen var jättebra.


Så vi får väl se om det kanske blir av. :) *lägger huvudet på sned och tittar bedjande på maken* ;)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards