Alla inlägg den 15 april 2007

Av Patricia - 15 april 2007 15:06

Nej, jag är inte alls glad just nu.

 

Utanför oss finns en väg, eller vad man ska kalla den. Det är en grusväg iallafall. Det är 70 på den egentligen, vilket är fullkomligt galet i sig.

Vägföreningen har satt en 50-skylt och jag tycker att 30 räcker att köra här med tanke på att det finns så mycket katter och barn här.

 

Nu när det är så varmt blir det torrt och när folk kör fort får vi in massor med grus i vår trädgård. Om de hade tagit hänsyn och kört långsamt, som det finns ett fåtal människor som gör, ryker det nästan inget alls. Det är inte kul att var aute i trädgården när det yr så och varenda jävla dag måste man torka bort en massa damm för att folk inte kan köra vettigt utanför.

 

Snart ringer jag ordföranden i vägsamfälligheten att han får se till att det saltas här på vägen. Annars vill jag ställa honom mitt i vår trädgård, vänd med ansiktet mot vägen och stå där en hel dag så han får känna och uppleva vilka idioter det är som kör på vägen (inkl bönder som kör som rallyförare med sina traktorer och dammar ner fruktansvärt mycket (han bor  nämligen in på en betydligt mindre väg och besväras inte av detta och har därmed ingen förståelse för det heller.) Här ska tilläggas att ordföranden vill asfaltera  grusvägen, men vi har sagt nej tills hastigheten är 30 km eftersom folk kommer att köra ännu fortare så fort vägen blir bättre.

 

Varför finns det så många idioter i världen? 

Av Patricia - 15 april 2007 15:03

Klåparna på rekryteringsföretaget kallar inte ens tidrapporteringen för samma på hemsidan som på lappen.

KAN lappen vara gammal och förlegad?

 

Har hittat en demo där man kan titta, men hittar fortfarande inte  någon länk eller något alls där jag kan tidrapportera.

 

Jag lägger ner det för idag innan jag kokar över i ren ilska. 


P.s Det andra företaget har fortfarande inte hört av sig. Är det bara jag som tycker det är konstigt? Det är två veckor sen jag var på slutintervju. Har de inte bestämt sig eller har jag hamnat mellan stolarna så att varken företaget eller rekryteringsföretaget inte hört av sig till mig för att de tror att den andre av dem ska kontakta mig och berätta att jag inte fick jobbet där?

Oavsett vill man ju veta. *suckar* 

Av Patricia - 15 april 2007 14:36

I fredags skulle jag tidrapporterat in mina timmar jag gjorde under veckan. Eftersom arbetsdagen inte varit den bästa och jag var jättetrött när jag kom hem glömde jag detta.

 

Tänkte istället att jag kunde göra det idag. Det borde inte spela någon större roll egentligen.

 

Tog fram lathunden för detta och loggade in som jag skulle på hemsidan som rekryteringsföretaget har, eftersom som det är de som anställt mig dessa två veckor. Men någon tidrapportering hittade jag inte när jag loggat in. Den finns absolut inte någonstans och jag kan inte ens söka på den.

 

Då ställer jag mig följande två frågor:

*  kommer den bara fram på fredagar och har man inte tidrapporterat då så är det kört?

* eller är jag inte inlagd än som "anställd" hos dem så att jag kan tidrapportera? 

 

Skitirriterande är det. Hittade ett supportnummer på lathunden, men de stänger t o m två timmar innan jag ens slutar på fredagen, så det är inte alls säkert att jag ens hade lyckats med det i fredags om det är mitt senare påståendet som gäller. Jag hoppas innerligt inte att det är sååå korkat att man bara kan tidrapportera på fredagar. Så knäppa kan de väl ändå inte vara?! Det räcker med att jag gång på gång får uppleva att de inte är vidare seriösa.

 

Jag blir så trött. Så jag får ringa dem från jobbet imorgon. yeay. :( Jag hoppas verkligen det löser sig då.

Av Patricia - 15 april 2007 10:48

Vädret är lika kanon idag. Verkligen. Möjligtvis att det fläktar lite mer idag, vilket inte gör något.

 

Jag har fått plockat undan en del i pysselrummet. Det ligger en hel del kläder där inne som jag får ta itu med ikväll dock.Jag har inte orkat lägga in och hänga in dem där de ska vara i veckan. Fy mig.

 

Men nu hittar jag skrivbordet igen iallafall. Och lite pyssel har jag lagt i en påse som jag tagit ner. Mitt upplägg är följande för dagen:

 

* sola lite

* sitta på altan och pyssla

* sola lite till (andra sidan då)

* renskriva anteckningar

* sola lite igen

* skriv det jobbiga mailet

* sola lite mer

* pyssla vidare m m

 

En underbar söndag ska jag försöka ha iallafall. :) 

Av Patricia - 15 april 2007 10:42

Herregud vilken ångest jag har idag.

Jag har inget minne från imorse. Jag vet inte om jag tagit spray eller inte. Jag har absolut inget minne av det. Och jag kan inte hitta någon info om vad som händer eller kan hända om jag råkat hoppa över en gång. 

 

Maken tycker jag ska ringa sjukvårdsupplysningen, men jag undrar om de kan svara mer än vad FASS kan.

 

Detta har inte hänt mig tidigare och det är skitjobbigt att inte ha det minsta minne av om man gjort det eller inte. Tänk om jag bara stängt av mobilen och inte sprayat. Tänk om jag förstört en hel del nu om jag missade att ta den.

 

Skit också 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards