Alla inlägg den 29 april 2007

Av Patricia - 29 april 2007 20:11

Förra inlägget blev mitt tusende inlägg på min blogg. Citerar maken "det var inte dåligt du". :) Jag håller med. Jag trodde att det skulle ta betydligt längre tid att skriva så många än det gjort. Men mycket har jag tydligen haft att skriva om. :)

Av Patricia - 29 april 2007 20:06

Då har jag tagit den sjätte sprutan. Imorgon blir det sjukhuset för nytt blodprov och ul för att kolla hur många sprutor till jag behöver ta. Jag hoppas det syns några äggblåsor imorgon och att man på ett ungefär kan räkna dem. Det är ju klart att man är nyfiken. Men det känns som att det säkert behövs minst fyra sprutor till. Vet inte varför det känns så.

Men jag ska inte ta ut något i förskott. Vi får se vad de kommer fram till imorgon. :) Skönt är det att ha dem tagna iallafall. :) 

IVF
Av Patricia - 29 april 2007 18:46

Hammock är flyttad samt bord och stolar.


Nya torkvindan är på plats. Mycket bättre än den gamla. Fler linor och högre upp är den.


Har gjort middag och ätit den.


Nu ligger maken och sover i sin soffa och jag funderar på att lägga mig och läsa lite. Sprutan är framtagen så att den inte är kall när jag ska ta den.

Av Patricia - 29 april 2007 15:50

Det gick bättre än förväntat. Jag har inte klippt vår gräsmatta på över två år tror jag, eftersom vi brukar be grannen med åkgräsklippare att göra det. Men eftersom vi inte riktigt har råd att betala honom just nu gick vi därför ut för att se om vår skruttiga gräsklippare startade. Och tack o lov gjorde den det. Vi behövde fylla på bensin och olja. Svårstartad har den alltid varit, men efter en stund hostade den igång och sen var det bara för mig att köra igång med hörselkåpor och iPoden.

Det var trögt emellanåt och gräsklipparen stannade några gånger, men det gick ändå lättare och smidigare än vad jag mindes. Fast då vägde jag också betydligt mer vilket säkert gjorde sitt till. 

Så nu är gräsmattan klippt och det är så fint så. Maken håller på att dammsuga huset under tiden, gullegubben. När han är klar ska vi flytta hammocken till en bättre plats i trädgården där det inte blåser lika mycket som det gör där den står nu.

Efter det blir det nog att äta lite tror jag. 

Är så imponerad över oss att vi faktiskt tar tag i sakerna och att jag har den ork som jag har. Härligt härligt. Önskar bara att det var lite varmare så man kunde sola. 

Av Patricia - 29 april 2007 13:10

När jag var liten gick Mupparna på tv. Jag tyckte de var jätteroliga, även om jag inte förstod mycket eftersom det var på engelska. Jag hade två dubbelalbum med dem som jag brukade lyssna på, på vår skivspelare. Jag har fortfarande skivorna kvar.

I februari lånade vi första säsongen av Mupparna av en kompis som har dem på DVD. Vi har tittat nu när vi åt frukost. Flera av låtarna kom jag ihåg och satt och sjöng med, fastän jag inte hört dem på väldigt länge. Det var kul att se och vi ska fortsätta att titta på alla avsnitt som boxen innehåller. Jag hoppas fler kommer ut sen. :) Det är ju vissa inslag som tydligen kom säsong två, som "pigs in space".

Snart ska vi se om vi kan hitta gräsklipparen.

Av Patricia - 29 april 2007 11:49

Idag sov vi vääääääääldigt länge. Min anledning var att jag somnade vid 4-tiden imorse. Lagom när jag skulle somna vaknade maken och hade mardrömmar. Så det var bara att hålla om honom och försöka måla en avkopplande bild som skulle störa de mardrömmar han haft och få honom lugn tll att somna om.

Efter ca 30 min efter det att han somnat om lyckades jag till sist somna. kl 6 var jag rätt groggy när jag skulle spraya. Sen har jag sovit en stund, vaknat till, somnat om, vaknat till igen osv till 11-tiden.

Vi har fått undan disk och fått fram frukost. Jag hittade några sommarjackor som jag inte längre kan ha. Det får plats två av mig i dem. Så de ska skänkas till Myrorna. Det är ju positivt att jag är så mycket mindre, men inte kul när inte en enda jacka passar mig. Inte ens kappan jag köpte i Kina för nio år sen sitter snyggt längre. Men den är jag inte redo att ge bort än. Något måste jag har när jag någon gång är finklädd.

Solen skiner och det grönskar mer och mer i trädgården. Idag ska vi sätta upp vår nya torkvinda som vi köpte igår för 179:-. Den förra plöjdes ner av  gräsklippargrannen förra sommaren.  Och på tal om gräsklippning borde vi försöka få fram vår gräsklippare och klippa gräset. vi får väl se vad vi lyckas med efter frukosten.Jag ska dock försöka få lite foto på tulpanerna som blommar so vackert vid klarbärsträden. :)

Av Patricia - 29 april 2007 02:42

Tänkte jag skulle ta och visa ett kollage över korten jag gjorde till arb.kamraterna som de fick i fredags. Jag blev ganska nöjd med dem. Experimenterade lite med tygband lite hit och dit.

Imorgon ska jag ge mig på ett 30-årskort till grannen. :) 

Kommentera gärna vad ni tycker om korten. Jag KAN ta kritik. 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards