Alla inlägg den 1 september 2007

Av Patricia - 1 september 2007 22:50

Innan idag laddade jag hem IKEA's köksverktyg och installerade på datorn.

Jag trodde jag kunde använda den mall jag gjort på tidigare version eller iallafall få upp måtten, men icke sa Nicke. :( Så smidigt kunde det ju inte gå. Vad trodde jag?

Så imorgon ska vi mäta upp köket igen. Kolla var dörrhålen är samt mått eftersom de inte är lika bred. Lika så fönster. De är inte lika stora eller sitter på samma nivå. Så det ska också kollas. SEN ska det ritas kök må ni tro. 

Av Patricia - 1 september 2007 17:12

Nu har jag mailat en förfrågan till de som tillhandahåller denna sida om det finns möjlighet att man skulle kunna få lägga egna innerbakgrunder precis som man kan göra med ytterbakgrunder. Det skulle jag tycka hade varit jättekul att kunna få göra. Och eftersom funktionen redan finns borde den (i min värld), inte vara så svår att fixa även där då.

 

 

Vi får väl se vad jag får för svar. :)

Av Patricia - 1 september 2007 16:53

Jag vet inte om jag tipsat om detta förr.

Det är en kalender man kan ha på datorn som skrivbordsunderlägg, eller skriva ut och ha på jobbet, i köket, i klassrummet, i barnet/barnens rum, etc.



Jag har länge gillat bilderna och det finns nu tre olika "varianter" man kan välja mellan att använda sig av samt om man vill ha dem på svenska eller engelska.



Ett litet tips om man vill pigga upp det lite. Och gratis är de också. De har en hel del annat också som är gratis på sidan. :) De heter Grapic Garden.

 

Av Patricia - 1 september 2007 16:35

Det är redan september. Det är inte klokt vad tiden går fort!

Och hösten närmar sig med stora steg tycker jag.

 

 

Förr tyckte jag inte alls om hösten. Det blev kallare och mörkare. Naturen blev naken och dyster. Höststormar och bara tråkigt.

 

 

Idag är det nog totalt tvärtom. Jag älskar hösten med alla vackra färger som snart komma skall. Att få tända ljus i huset samt brasor i kakelugnen. Vi tände förresten den första brasan igår sen i vintras. Värmen och doften av ved som spreds i vardagsrummet var underbar och så fantastiskt mysigt. Jag njöt.

 

 

Att snart få tända de slingor som vi har i trädgården som lyser så välkomnande i buskar när man kommer hem. All mat som jag tycker hör kylan till. Alla kläder man kan ta på sig (halsdukar, mössor, vantar, m m). Plocka svamp, göra halloweenkort, göra laddningar med minestronesoppa, baka kanelbullar, sätta tillbaka badkaret och ta varma härliga bad. Gå sköna promenader och så mycket annat.

Och i höst ska vi åka på pysselmässor och hälsa på svärföräldrarna. Maken ska bli farbror om några veckor.

 

 

Det är mycket skoj som kommer att hända i höst och jag längtar verkligen. Jag tror att det kommer att bli den bästa hösten på länge. Förra året just nu var det bra. Jag var gravid och lycklig, men det ändrades ju den 6/9. Men denna hösten ska jag njuta, pyssla, bona om, organisera, förbättra, planera kök, mysa till max, försöka komma igång med motion och viktnedgång, läsa böcker och verkligen leva bra. 

I can hardly wait. :) 

Av Patricia - 1 september 2007 15:05

För att ha ordning och lättare hitta bland mina omonterade stämplar har jag nu stämplat upp, målat och klistrat dem på flikar som ska ner i min vita låda. Det tar ett tag att göra allt detta, men det är värt det. Jag tycker det blir jättefint.

Dock jag har fortfarande inte kommit till utsidan på lådan för att dekorera, men det kanske jag gör en dag. :)

 

 

Nu ska jag hjälpa maken med hans helikopter. 

 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards