Alla inlägg den 27 september 2007

Av Patricia - 27 september 2007 20:49

Ikväll har jag tagit en liten bok (Nalle Puh-motiv) och fyllt i vad jag har för pyssel i stora drag. Alla dynor av olika slag och annat. Jag orkade inte fylla i allt, men det mesta.

 

 

Men för att jag skulle känna att jag gjorde något kul också idag så har jag börjat med födelsedagskortet till brorssonen som fyller fem nästa lördag. Jag har kommit en bit med det. Men nu blir det inte mer pysslande ikväll. Jag har ganska ont i axlarna och nacken, så nu blir det att titta på Heroes på TV4 och sen blir det sängen. 

Av Patricia - 27 september 2007 16:38

Eftersom jag inte fikade åt jag ingen frukt. Men jag har ätit russin. Jag hoppas det är bra det med.



Vatten har jag varit sådär med idag tyvärr. Men lite har det iallafall blivit. Och bara en capp. :)

Av Patricia - 27 september 2007 16:26

Ojojoj. Ensam i stort sett på hela min avdelning, rapporter som bara krånglar, inga pauser i eftermiddag, stel i axlarna, trött i huvudet för att glasögonen ligger så fint hemma, m m.



Lagom när jag hade fått till första rapporten m h a en jättegullig arb.kamrat i Sthlm ringde mannen som beställt rapporten. Den var ju "fin" men han ville ha fler och andra summor samt för tolv månader tillbaka (vilket han över huvudtaget inte skrivit i rapporten). Jag fick förklara så vänligt jag kunde att det system som gör dessa rapporter inte gör fler summor utan han fick vackert räkna ihop det han behövde m h a de siffror han fick i rapporten. Och efter samtalet fick jag göra en ny rapport till honom.



Den andra rapporten tog också tid att göra. Jag trodde den var klar när jag väl såg att filen var färdig, men nej nej. Av någon anledning lämnade Excel vissa(läs: väldigt många) fält tommar, som jag fått fylla i förhand och gå in och hämta dessa uppgifter i ett annat system. Men hon som till slut fick rapporten nu för en stund sen mailade glatt tillbaka och var jättenöjd. Tur att man kan glädja vissa iallafall.



Detta har lett till att jag inte hunnit ta någon fika i eftermiddag. Fast det gjorde inte så mycket eftersom jag tycker det är tråkigt att fika ensam. Så tomt är det här.



Men om ett tag ska jag sluta. Då ska jag bege mig på en liten liten shoppingrunda innan jag och maken möts vid bilen för att åka hem.

Jag fattar bara inte hur jag ska orka jobba lite i förrådet idag. Jag har dock kommit till insikt att det är viktigare att förrådet och garaget blir klart än att jag lagar en massa mat och fryser in. Så det blir förråd/garage i helgen och sen får det bli matlagning om 2 helger istället. Det blir nog bra.

Av Patricia - 27 september 2007 09:37

Imorse vaknade jag med att vara totalt igentäppt i näsan och bihålor som spände. Egentligen borde jag nog inte jobbat, men jag tog mig upp och nu sitter jag här. Maken fick dock köra.



Dessutom är jag själv idag då arb.kamratens sambo är dålig och hon måste stanna hemma. Det är inget jag tänker berätta här. Men jag lider med henne och tänker på henne.



Som pricken över i:et har jag idag fått reda på att två gigantiska rapporter som vi hoppades kunde göras med ett smidigt program, som är designat just för det, kunde användas för dessa rapporter. Men ack nej. Så jag och en i Stockholm försöker nu göra dessa två rapporter manuellt. Den ena ska vara klar imorgon. Och personen som vill ha den går inte att få tag på då jag behöver få lite specificerat för att han uttryckt sig otydligt. *suckar*



Så jag har ingen aning om när jag slutar idag. Jag känner att jag inte hinner ut och äta lunch med maken då vi skulle fira att vi hittat bil (och därmed inte har med oss något ätbart alls). Det är ingen god lunch på restaurangen som finns i huset. Jag har glömt mina glasögon hemma så jag känner hur jag sitter och spänner mig för att se bra.

Hur ska denna dag sluta? Jag känner mig redan jättestressad och vill inget hellre än att åka hem och lägga mig under täcket. Ångesten börjar redan knacka lite fint på axeln så att jag inte ska känna mig så ensam. Men jag försöker vänligt säga till att jag inte har tid att må sämre och försöker andas lugnt. Jag är bara människa. Jag hoppas jag kan hålla det hela dagen.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards