Alla inlägg den 3 augusti 2007

Av Patricia - 3 augusti 2007 23:22

Ojojoj så stor världen kan bli när man ska leta efter saker.

Jag tänkte börja leta sidor med digiscrap. Det finns massor.

Jag har lagt en hel del som bokmärken för att sen i helgen kolla upp dem för att hitta något bra och försöka börja. Jag hoppas jag lyckas också. Det vore himla trevligt. Men vi får väl se. :) 

Av Patricia - 3 augusti 2007 22:18

Sådärja!

Då är halloweenstämplarna monterade. Klistrigt som f-n är det att klistra på EZ mount, men bra blir det.

Dock orkar jag inte stämpla ikväll, så jag tar det imorgon. Men det är himla skönt att jag faktiskt bara kan sätta mig imorgon och göra det direkt. :) Ska i helgen göra förvaringskort så att maken kan laminera på måndag. :)

 

 

Mina brads kom idag. Röda, blå, gula och gröna är de. Jag måste bara hitta bättre förvaring så att jag kan separera mini flowers från de vanliga runda. Det underlättar när man ska leta. :) 

Av Patricia - 3 augusti 2007 16:35

Jaha. Då var jag ensam här igen.

Alla har gått för dagen, utom jag.

Tyst och tråkigt är här. Och jag har arbetat undan en del. Så det är lugnt här nu. Det enda jag har kvar att göra är att tidrapportera. Lika bra att göra det innan jag går så att jag inte glömmer det.



Jag hoppas maken vill sluta strax, att han inte har för mycket att göra.

Av Patricia - 3 augusti 2007 15:21

Mörka moln kom över oss och vips så spöregnar det.

Vattendropparna studsar på marken.

Och jag har sandaler.

Även om det är ett tag tills jag ska sluta har jag ingen lust alls att gå ut i det. Och vi som ska på bio. Känner mig inte alls lockad till det längre. Åker hellre hem och myser i soffan och tar bio en annan dag (när det är fint väder).

Så kan maken springa till p-huset, hämta bilen och köra bort hit till mig och hämta upp mig. Det låter väl som en bra idé?! Det tycker jag. :)

Det kanske sitter någon och undrar varför jag med lätthet kan skicka ut honom i regnet och själv undvika det? Jo, han säger alltid att han har kortare väg från sitt jobb till p-huset. Dessutom kan han springa. :) Det kan inte jag så bra. Jag har dessutom kjol idag och ska jag springa måste jag hålla i den. Jobbigt.

Men jag får väl se vad maken säger om det hela.

Av Patricia - 3 augusti 2007 15:13

När vi rensade arb.rummet upptäckte vi saker som vi inte längre använder. Sen hittade vi lite till när vi började rensa förrådet och garaget. Och sen har jag nu börjat fundera på jag ska kolla igenom bland mina stämplar t ex om det är något där jag inte kommer att använda igen. De tar plats och jag har väldigt ont om plats för mina stämplar nu. Så kanske ta en titt (under sten och mull) och se vad jag kan hitta. Bara för skojs skull. :) Det skulle ju bli pengar till nytt pyssel då.

Av Patricia - 3 augusti 2007 14:04

Idag har jag och maken lunchat med svärföräldrarna (mina alltså).



De kom inom stan på väg hem.

När vi träffades fick jag 3 liter blåbär av svärmor som hon plockat i Nyköping. Gott. :)



Vi gick iväg och åt och hade jättetrevligt. Vi skålade och konstaterade att 10 år gått fort sen vi träffades för första gången.



När vi ätit åkte de vidare hemåt och maken följde med mig till jobbet. Han tog med sig blåbären samt rosorna eftersom vi inte kommer in på mitt jobb ikväll efter bion. Så han tog med sig sakerna till sitt jobb så ska vi hämta dem sen innan vi åker hem ikväll. Vill ju njuta av blommorna i helgen. :)

Av Patricia - 3 augusti 2007 07:03

Min förkylning har gått i loop, omloppsbana, som en boomerang. Den bara kommer tillbaka hela tiden. När jag tror att den är på väg att försvinna kommer den dagen efter med ett pang och hela ansiktet känns som en dörr man gått in i och som man bara vill öppna för att få luft igen.

 

 

När jag mår så och är totalt igentäppt och det spänner i bihålorna vill jag bara stanna hemma och vila. Ligga i sängen och läsa bok. Dricka te och äta någon god macka. Men istället pallrar jag mig till jobbet, tung i huvudet och trött.

 

 

Idag kommer svärföräldrarna inom stan på deras hemväg för att äta lunch med mig och maken. Det ska bli trevligt.

Det är risk för åska idag, så det blir att dra ut en massa sladdar nu innan vi åker. Det är mindre trevligt.

Jag är svullen och samlar vatten som om jag hört att det är risk för vattenbrist i samhället. Mindre trevligt.

Har pippilottor idag för håret vill inte som jag. Mindre trevligt att håret inte vill, men trevligt med pippilottor. De piggar upp.

Det är fredag idag och snart är det helg. DET är trevligt! :) 

 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards