Alla inlägg den 19 augusti 2007

Av Patricia - 19 augusti 2007 22:20

Vi somnade båda i sängen i eftermiddag. Det märks att vi inte är helt friska. Det var skönt. Jag hoppas bara vi kan somna nu ikväll. Jag är tillbaka i sängen nu.

 

 

Ikväll har vi lagat middag tillsammans Vi har även passsat på att klippa klorna på katterna efter det att hankatten satte dem i benet på mig och det gjorde våldsamt ont.

Efter det  lyckades jag faktiskt plocka undan, tömma diskmaskin, ladda den, torka av spishällen och göra matlådor alldeles själv. :) Gissa omjag känner mig stolt. Ont har jag ju fortfarande, men nu har jag lyckats vara hyfsat rörlig, bara för att vara stel som en pinne igen imorgon bitti :( Jag hoppas jag kan sova inatt och lyckas ta mig till jobbet imorgon.

 

 

Svärmor ringde när vi lagade mat.  Svärfar hade berättat för henne att vi funderar på att ta fredagen den 13:e sept ledigt och åka till dem redan på torsdag kväll. Vi fick även reda på att vi blir bjudna på surströmming när vi hälsar på dem i oktober. Jag och svärmor kom överens om att jag och maken ska kolla upp ställen där de säljer nykokta kräftor som vi kan äta när vi kommer dig i sept. Det låter gott. Så det måste vi komma ihåg att kolla upp. Hon visste om ett ställe på vägen till dem som jag ska kolla upp.

 

 

Har sedan försökt få tag på vännen som ev ska med i sept när vi ska på mässa, men jag fick inte tag på henne.

 

 

Det enda jag saknar idag är att jag inte pysslat. Det har inte blivit någon digiscrap idag ens, men det kommer väl. :)

Men nu ska det försöka sovas här.

Natti. 

Av Patricia - 19 augusti 2007 16:42

Grannen som hade fest igår ringde och undrade om vi ville vara med och spela spel. Maken ville och jag ville inte vara ensam, så långsamt, långsamt lyckades jag ta mig över till dem tillsammans med make och vetekudde.

 

 

Väl där installerades jag i en stol med en gigantisk kudde och vetekudden bakom ryggen. Det gjorde ont men gick hyfsat ändå.

 

 

Det första spelet vi (vi var sju stycken som spelade spel) spelade hette Tongiaki handlade om att man hade skepp och man skulle ta sig till olika öar där man fick poäng. Första gången fick jag och maken spela ihop och jag tyckte det var lite rörigt. Övriga hade bättre koll då de redan spelat det några gånger tidigare idag. Andra gången vi spelade vann faktiskt jag, vilket var lite överraskande, men trevligt.

 

 

Medan vi spelade andra omgången åkte två av kompisarna iväg till mataffären för att köpa rökt lax, så när vi hade spelat klart andra omgången blev det lunch bestående av lax, potatissallad (från igår, sallad och bröd. Det var gott rent matmässigt men även skönt att maken slapp göra mat till oss.

 

 

Efter maten blev det Shadows over Camelot. Vi var så många idag att vi kunde spela att en av oss var förrädare. Men vi lyckades göra så att de goda vann. :)

 

 

Under tiden vi spelat har jag tagit värktablett samt blivit insmord med gel. Det har hjälpt lite, men inte tillräckligt. När vi spelat klart gick vi hem och nu är jag tillbaka i sängen. Det är skönt att vara tillbaka. Just precis lade sig hankatten hos mig på täcket. Lille sötnosgubben. Och när vi spelade spel tyckte pluttan att hon skulle hälsa på och hoppade upp på grannarnas köksbänk. Så modig har hon aldrig varit. :) 

Och grannarnas katter tyckte de skulle ha mat så fort jag eller maken (oftast maken) gick förbi deras matskålar, eftersom vi nu förknippas med mat 

De är så söta de där små hårbollarna. :)

Av Patricia - 19 augusti 2007 11:03

Jag gör framsteg.

Jag har ätit frukost - i sängen. Det var mysigt. Maken tog upp allt hit och så åt vi ihop framför tv'n till Scrapheap challenge. :)

 

 

Och nu klarade jag mig faktiskt alldeles själv till toaletten. Det var jobbigt och gjorde ganska ont, men jag klarade mig själv. :)

 

 

Jag har fått upp håret i stora pippilottor och bytt om till lite skönare kläder. Jag sitter upp i sängen nu och försöker variera mina sittställningar. Och emellanåt värmer maken min vetekudde som värmer min rygg.

 

 

Det känns om att jag gör framsteg. Små, men ändå. 

Av Patricia - 19 augusti 2007 08:36

Inatt har jag inte sovit bra. Jag har haft stora problem att vända mig p g a ryggen.

 

 

Klockan 06.35 kräktes minstingen. Maken steg upp och torkade upp efter henne medan hon kom till mig jamandes och var jättekelig. Dessutom fick han torka upp en gigantisk pöl efter pluttan som tydligen inte varit nöjd inatt.

 

 

Under tiden försökte jag ta mig upp ur sängen då jag var kissnödig. Det gick inte så bra att ställa mig upp utan fick sitta på sängen en stund med båda händerna i madrassen som avlastning för ryggen. Maken kom och gav mig en värktablett samt smörje in mig med gel (jag hade bett om detta). Sen lyckades jag ta mig upp m h a honom och fick gå efter honom, hängandes med händerna på hans axlar. Små små steg tog vi ut till toaletten.

 

 

Väl tillbaka i sängen igen var det en befrielse att lägga sig och avlasta ryggen igen. Maken gick för att värma vetekudde som jag nu ligger på samt min dator. Tur att jag har den i sådana här lägen samt att jag lärde mig att digiscrappa förra helgen så jag har något att göra.

 

 

Så nu är jag fast här känns det som. Hungrig är jag, men maken har somnat om så magen får fortsätta kurra ett tag.

Det som känns värst är väl att jag misstänker att jag inte klarar av att jobba, vilket inte alls känns kul. :( Men jag ska göra mitt bästa idag att försöka bli bättre. 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards