Alla inlägg den 11 augusti 2007

Av Patricia - 11 augusti 2007 23:38

Vi har haft det jättetrevligt ikväll.

Först blev det middag. Vi satt utomhus och tittade på folk som gick förbi. maten var inte den allra godaste och köttet var inte jätteört. Men det dög. 

 

 

Efter restaurangen gick vi en runda innan filmen började. Filmen var inte så bra som Bruce den allsmäktige, men lite fick man ju skratta. :)

 

 

När vi kom ut från bion hade det regnat. City var ganska fullt med folk och hög musik hördes från flera ställen. Jag var lite sugen på att stanna och dansa, men eftersom grannen kört så var det bara att följa med hem. Vi får ta och gå ut en annan kväll. :) 

Av Patricia - 11 augusti 2007 17:05

Då har man premiärbadat för i år. Grannarna kom över och undrade om vi ville med.

 

 

Den lokala badplatsen blev det. Vi var väldigt förvånade att det var så få människor där idag med tanke på hur varmt det är.

Tyvärr var det inte lika varmt som vi hoppats i vattnet. 21 grader var det. Och vattenståndet var mycket mycket lägre än normalt. Men trots detta kom vi i och badade en liten stund. Jag kom väldigt snabbt upp ur vattnet när jag kände något som naffsade mig i benet och alla de andra var på behörigt avstånd. Det var lite läskigt.

 

 

Efter badandet försökte vi torka och sola, men det var en hel del moln på himlen som störde. Men trots detta ser jag att jag fått liiiiiiiiiiiiiiite färg på bröstkorgen.

 

 

Och när vi kom tillbaka kollade vi alla fyra om det gick någon bra film på bio ikväll. Det blir Evan den allsmäktige kl 21.15 och innan dess ska vi äta på en restaurang på sta'n. Grannarna bjuder på maten som tack för att vi vaktade hus och katter i två veckor. Trevligt. :) Så det blir nog en jättetrevlig kväll tror jag. Så får vi se om det blir en glass på Bosses också. :) 

Av Patricia - 11 augusti 2007 13:15

Jag tittade på det sura äpplet, men vill inte bita i det.

Så här ligger jag i soffan.

 

 

Trött

Lite varm

Slö

 

 

Vi beslöt oss för att bara ta det lugnt. Det är för fuktigt ute och jag hatar att svettas. Så det blir en slapp dag idag. Imorgon kanske jag rensar förrådet om det är bättre väder.

 

 

Det är fantastiskt skönt att bara slöa. Vet inte när jag gjorde det sist.

Men njuter gör jag. :) 

Av Patricia - 11 augusti 2007 12:22

Jag har hittat massor med fina digiscrapkit som jag nu laddar ner. Stora är de, men får jag det bara att funka så kommer det att bli jättefint. Det är jag säker på. Och det bästa är att de är gratis! :)


  

Men eftersom jag sitter och laddar ner detta har jag fortfarande inte kommit ut i förrådet för att rensa.



Och nu när maken kom in från trädgården meddelade han att det var väldigt fuktigt ute. Det är inte precis att man längtar efter att arbeta då. Men det måste ju göras, så det är väl bara att bita i det sura äpplet och gå ut. 

Av Patricia - 11 augusti 2007 09:30

Idag har jag nu klistrat på de stämpelmotiv som jag målade igår. Motiven har klistrats fast på papper som är dekorerade och det står även på dem vad de innehåller. Papperna är inlagda i laminatplast så det är bara för maken att laminera på måndag.

 

 

Förutom detta har jag försökt att plocka undan lite så det är fri yta på skrivbordet. Det underlättar när man ska pyssla. :) 

 

Frukost har inte ätits än, men det kommer snart tror jag. 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards