Alla inlägg den 4 augusti 2007

Av Patricia - 4 augusti 2007 18:35

Vi känner oss så duktiga och bara detta "lilla" gör trädgården ännu finare.

Nu är det väl gångarna som ser värst ut. Jag är inne på att köpa en gasolbrännare, men var hittar man prisvärda sådana? Tips någon?

 

 

En kompis kom förbi i eftermiddag i sin TransAmcab. Jag fick följa med och åka en tur. Det var mysigt, men lite blåsigt. Det var underbart att kunna se himlen så. I liked it! Tack D. :)

 

 

Vi har kommit fram till att vi ska äta pizza idag, men vi har inte kommit iväg än. Lite mys kom emellan. Men nu bär det snart av till pizzerian. Vi orkar inte laga mat idag.

 

 

När vi ätit tror jag att maken ska försöka få in den lånade motorn i sin helikopter så att han kan flyga imorgon. Det ska ju bli fint väder då med.

Själv ska jag försöka pyssla lite tror jag. Jag fick ju inget pysslat igår kväll och idag har jag hittills bara gjort saker som måste göras. Så det roliga har jag kvar. :)

Och ett glas vin sen när vi kommit hem skulle inte sitta fel. :) 

Av Patricia - 4 augusti 2007 14:16

Det var gudomligt skönt att duscha!

Det behövdes. Fick nog av en hel del smuts. :)

Och under tiden har maken gått ut och klipper nu gräsmattan. Jag är såååå glad att vi har åkgräsklipparen. Och jag misstänker att maken tycker det är rätt roligt att köra omkring på den. Han har inte klippt nu på några veckor eftersom jag gjort det. Men idag fick han äran. :) Dock önskar jag att han hade klippt den biten där hammocken är samt där jag kan ha vår solsäng eftersom jag tänkt sola lite. Men det var väl att önska för mycket. Ska gå ut och be honom nu.

Av Patricia - 4 augusti 2007 13:33

NU har jag varit duktig! Kanske inte jämfört med vissa andra, men jag tycker att jag varit duktig (och det är huvudsaken).

 

 

Jag har klippt tujahäcken vid trekammarbrunnen. Utanför, ovanpå och innanför vid brunnen. Så nu kommer man åt och kan gå där innanför. Det är ju snart dags för tömninng igen och de hade inte kommit fram till brunnen om vi inte gjort vid där.

 

 

Maken var jättegullig och hjälpte med att ta bort alla grenar jag slängt på marken samt klippte av de allra tjockaste grenarna som häcktrimmern inte kunde komma igenom. Det var en hel del ogräs och andra växter som var ivägen som också fick åka med idag.

 

 

Sen åkte kanttrimmern fram och jag tog gräset på utsidan av häcken mot grusvägen, samt lite på uppfarten (mest vid soptunnan).

 

 

Och nu är jag helt slut! Jag vill ju ha mer ork än vad jag har. Så nu ska jag ta en dusch. Sen ska jag nog försöka sola lite och ta det lugnt ett tag.

Antagligen kommer en kompis förbi här vid 15-tiden. Det vore ju bra om man såg representabel ut då.

 

 

Tog ju för ovanlighetens skull foton på projektet före och efter.

Ser man skillnad? ;) 

Av Patricia - 4 augusti 2007 10:00

Idag vaknade jag av att huvudet kändes tungt och att det spände i det. Förkylningen gör sitt bästa för att bli kung i kroppen känns det som. Inte alls kul. Framför allt inte när det är så underbart väder ute.

 

 

Så det får bli lite tabletter för att dämpa förkylningen. Sommarklänning ā la cerise är på. Ska nog ta och försöka mig på att klippa tujahäcken vid brunnen samt ta med kantgräsklippare på uppfart och utanför häcken mot vägen. Då borde jag få lite färg.

 

 

Och ja, jag lovar att vara försiktig. Farliga verktyg. :) 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23
24
25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards