Alla inlägg under november 2006

Av Patricia - 15 november 2006 19:41

Nu har jag skrivit i alla julkort och lagt de som ska postas i sina kuvert. Jag hoppas att de som får dem kommer gilla dem.Igår kom samlingspåsen för alla julkort med posten. :) Då känns det lite närmre jul när den kommer.Jag ska ta och kolla när man kan köpa julfrimärken och göra det så fort man kan. Alltid bra att ha gjort, satt på och förberett. Jag är ju en tjej som gillar att vara ute i god tid.Middagen (omeletten) blev tyvärr lite torr, men gick att äta ändå. Katterna fick lite tonfisk. Det gillade de. :)Ikväll blir det nog faktiskt popcorn. Har inte blivit färdig att poppa lite, men ikväll blir det. Med tanke på att jag ätit ganska nyttigt idag kan jag nog kosta på mig det. Får inte glömma att jag måste börja på ett bebiskort samt ett födelsedagskort till en 40-åring.

Av Patricia - 15 november 2006 17:50

Tvätten är undanplockad (eftersom den uppenbarligen inte flyttar sig själv) och jag har rensat bland klädkatalogerna. Jag ska ju försöka hitta något snyggt att ha på mig på bröllopet på nyårsafton. Jag får väl se om jag hittar något. Det som är så jobbigt är att man hela tiden får nya "rabatter" hos postorderföretagen och man orkar inte hålla reda på dem till sist. Det måste finnas ett bättre sätt än att hålla på och skicka det via vanlig post till oss kunder. Uppdatera rabatterbjudandet när jag loggar in eller ringer till företaget och skicka nyhetsbrev när det uppdateras. Det är måttligt irriterande.Jag tror jag kommit på vad jag ska ha till middag. Omelett med tomat och tonfisk blir det.

Av Patricia - 15 november 2006 16:58

Nu har jag varit ute och hämtat ved samt posten. Jag undrar om det var något skoj i den. Ska kolla strax.Hade hoppats på lite middagssällskap idag, men tyvärr så får jag äta ensam ikväll. Inte vidare kul. Ska se vad jag hittar i frysen. Usch jag avskyr verkligen att äta ensam.Maken har det lite roligare. Han och en gammal kompis till oss skulle träffas nu ikväll efter makens utbildningskurs. Är lite avis på dem. Jag hade också velat vara med. Men jag får göra det bästa här hemma.Nu ska jag plocka undan här lite så det ser LITE trevligare ut innan jag öppnar posten.

Av Patricia - 15 november 2006 15:04

Jag försökte ta itu med resten av CD-skivorna, men jag orkade bara en stund. Till sist slängde jag in resten i den nya bokhyllan. Förresten är inte bokyllan tillräckligt stor för alla skivor.Jag småfryser lite och har en eld i kakelugnen, men behöver ut och hämta mer ved. Ska göra det efter att jag ätit lite smörgåsar och druckit lite te så jag blir varm igen.It sucks beeing sick.

Av Patricia - 15 november 2006 12:31

* man hade ett jobb man trivdes med* vi hade gott om pengar och kunde renovera allt vi vill på huset* vi fick ett barn på nästa IVF* man slapp problem som att man inte kommer ifrån sitt skitjobb trots att man söker en massa nya jobb, att bilen krånglar titt som tätt, måste genomgå IVF för att få ett barn man så gärna vill ha, har jättedåligt samvete för att man är hemma när man är sjuk för att vissa kollegor är dumma i huvudet* man blev av med sin övervikt och slapp kämpa så som jag får göra. Jag har mycket mig själv att skylla på alla de onödiga extrakilon jag bär.* man kunde radera allt smärtsamt man varit med om i livet. Skulle det bli lättare och roligare att leva då?En massa töntiga tankar kanske, men det är de tankar jag har just nu.

Av Patricia - 15 november 2006 11:32

På kort tid har nu två personer frågat mig antingen om min MSN eller min mailadress. Det trodde jag faktiskt inte skulle hända här på en blogg. Detta är ju inte ett kontaktforum. Det sker ingen tvåvägskommunikation här heller. Ni som läser min blogg får ju bara en insikt i en del av mitt liv och mig som person. Det är med blandade känslor man läser kommentarerna om de som vill ha min mail. Jag är glad att det är så pass många som läser min lilla blogg, som jag faktiskt trodde att knappt någon skulle läsa. Jag blir smickrad när jag får läsa att det finns de som tycker den är vettig och därmed även jag. :) Men jag skulle aldrig våga ge ut min mail här. Framförallt skulle jag aldrig ge ut den till någon som själv inte kan presentera sig, som t ex har en egen blogg man kan läsa. Det är som om jag skulle ha en påse på huvudet på stan och inte kunde se något, träffa någon och ta med den hem utan att se vem det var eller veta något om personen. Det gör ju ingen. Det var kanske ett dåligt exempel.Jag kan berätta att den första gången jag fick en förfrågan här lät det verkligen som ett raggningsförsök och jag tog bort den kommentaren. Den var bara patetisk.Den andra gången lät lite mer seriös, men det är ju inte så svårt att skriva ihop något sådant om man vill luras.Dessutom skulle jag aldrig lägga upp min mailadress här på bloggen heller. Men visst är frågan fri, så länge man är beredd på att få ett nej.Min blogg fungerar som ett sätt för mig att reflektera, bokföra mitt liv lite, få ur mig saker på ett nyttigt sätt. Nu har jag nog febersvamlat tillräckligt. :)

Av Patricia - 15 november 2006 11:10

Efter det att jag hade mailat morgondagens planering, gick jag upp och lade mig. Två av katterna följde med. De somnade ganska snabbt. Själv låg jag och tittade lite på nyhetsmorgon. Det tog inte lång tid för mig innan jag själv sov gott. Den lilla tuppluren varade i ca 3 timmar. Jag tolkar det som att jag behövde sömnen. :) Skönt var det och nu ska jag se vad jag kan äta till frukost.

Av Patricia - 15 november 2006 07:16

Idag blir det till att vara hemma. Kroppen säger högre och högre ifrån att jag inte mår bra. Det känns taskigt att vara hemma när vi denna vecka arbetar i grupper på jobbet, men jag orkar inte släpa dit mig en dag till. Nu måste jag försöka bli frisk istället.Lagledaren kom med sina små vassa kommentarer, men jag slog bort dem. Jag kan inte hjälpa att jag är sjuk, så är det bara.Fritidspedagogen jag arbetar med tog det mycket bättre och var så snäll. Han är guld värd!Så nu har jag mailat planeringen för imorgon. Så får jag se om jag klarar av att jobba på fredag.Om jag orkar ska jag åka och handla frukt och lite annat senare idag, så jag klarar mig.Jag vill bli frisk nu!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< November 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards