Alla inlägg under november 2006

Av Patricia - 19 november 2006 19:41

För någon vecka sen skrev jag ett inlägg om äktenskapstips att kunna skriva på ett kort - gärna lite humoristiska sådana. Men inte ett enda svar. Om det är någon som har något, vore jag jätteglad om någon skrev det här till mig. Annars får jag hitta på ett nytt koncept till deras bröllopskort.

Av Patricia - 19 november 2006 19:29

Nu har jag:* förberett samtliga åtta utv.samtal* tömt diskmaskinen, laddat den och satt igång den* lagat mat* plockat undan efter maten* gjort två lunchlådor till imorgon* diskat vår gigantiska skärbräda som absolut inte får plats i vår minimala diskho* torkat av spishällen* dammsugat grovkök och badrum* organiserat om lite lite i grovköket* gjort kaffe till honom samt serverat honom detDet var lite mer än vad jag trodde att jag skulle göra, men maken sträckte ryggen när han rensade kattlådorna, så det har gjort at han nu inte är så rörlig. Tur att vi haft sex redan idag. ;)Maten var jättegod. Laxen kunde kanske ha stekts lite längre, men var saftig och fin. Det var sting i tzatzikin eftersom jag hade en hel vitlök i (sådan som inte har klyftor). Jag gjorde tzatsen med Meze yoghurt. 10% fett innehåller den, vilket jag tyckte var lågt och bra. Bulgurn med grönsakerna var goda. Vi hade även svarta oliver och fetaost till. Så varsin lunchlåda till imorgon blev det. Det här kommer vi göra fler gånger. Fast jag funderar på att göra laxen i ugn istället. Jag undrar vilket som är bäst och/eller lättast.Inga adventsljusstakar har kommit upp än i huset. Jag får se om jag sätter upp några idag. Det hade ju varit mysigt att ha kopplat in iallafall några så det lyser när man kommer hem imorgon. Vi får se. Men först ska jag sjunka ner i soffan och pusta ut lite. Känner lite även i min rygg.

Av Patricia - 19 november 2006 17:03

Kallor är mina favoritblommor nuförtiden. De är så enkla och otroligt vackra. Synd att vi inte kan ha blommor med våra katter. De tycker det är roligt att stryka sig mot vaserna, ta blommorna och mumsa på dem. Inte lönt att ha blommor då. Då är det tur att det finns vackra bilder.

Av Patricia - 19 november 2006 16:54

Jag har ett litet mål som jag ska försöka nå. Det är att väga 80 kg till nyår. Det är ca 0,5 kg i veckan jag ska gå ner då. Det hade varit helt underbart om jag hade lyckats. Alkohol dricker jag ju inte (väldigt lite och väldigt sällan i så fall), ska börja gå på gym igen när jag blivit av med förkylningen, promenera mer (vi gick en promenad idag - dock inte lika långt som vanligt, men en bit iallafall), äta ännu nyttigare och bli bättre på regelbundna tider. De senaste två veckorna har jag slarvat med att äta frukt, så bättring där med. Så kanske jag slipper att se ut så här som bilden nedan, även om hon är söt. Jag har sytt henne själv (kommer ur Tildaserien).

Av Patricia - 19 november 2006 16:50

Maken dammsuger och jag sitter och skriver på mina utv.samtal Men nu är det ett program på Discovery Science som heter "Remote madness" som är ganska skoj att titta på. Så med varsin klementin tittar vi nu på det halvtimmeslånga programmet innan vi fortsätter. När jag är klar sen med veckans sista samtal, ska jag laga middag. Idag blir det lax, fullkornsbulgur och grönsaker och tzatziki. Det blir nog gott. :)

Av Patricia - 19 november 2006 12:41

För en stund sedan ringde grannens/den blivande brudens syster till mig. Det handlade om möhippan som vi ska försöka få ihop. Det är inte många helger att spela på. Dessutom är det adventshelger där folk bokat upp sig på, alla bor inte i samma stad, och det blivande brudparet ska inte vara hemma alla helger heller. Lite spännande. Men så blir det när de bestämmer för att gifta sig så tätt inpå.Det var många bra förslag på aktiviteter. Vissa var dock lite väl dyra för vår plånbok känner jag, speciellt när julen stundar efteråt.För vår del är det samma dag som vi ska gå på hockey. Maken var snabb att viska till mig att det gjorde inget om vi missade det, men JAG vill gå. Jag har sett fram emot att gå på hockey, och framför allt med honom. Han har fått för sig att det inte är kul. Jag tänker gå på hockeyn. Jag vägrar faktiskt att ändra planer som vi haft i någon månad för att de är ute så himla sent med att gifta sig. Jag kan ju faktiskt ansluta till dem efteråt och vara med resten av dagen och kvällen.Det värsta är att jag tror att de inte är hemma den helgen, så snart ska jag gå ut och se om jag kan hitta dem och kolla lite med dem. Det låter inte suspekt eftersom vi brukar passa deras katter när de är borta och vice versa. Kan de inte den helgen får vi försöka ta det en veckodag, men hur kul är det? Fast en vardag är bättre än inget dag alls. Det blir säkert bra.

Av Patricia - 19 november 2006 10:54

Oj då. Vi sov visst lite länge. Visserligen vaknade jag tidigt imorse av att hankatten tyckte att jag skulle vakna. Han var uttråkad och jamade på. Jag ignorerade honom och lyckades somna om. Nästa gång jag vaknade var klockan 10.30 Förvåningen var stor hos mig eftersom det var otroligt längesen jag sov sååå länge som idag. Men kroppen behövde tydligen det.Just nu håller maken på att göra frukost och jag sitter här igen. :) Jag har samlat ihop lite pyssel och ska försöka få något gjort där idag. Utv.samtalslapparna ligger brevid pysslet och påminner mig att jag inte ska glömma dem. Så det ska jag också göra.Det är soligt idag med blå himmel. Temperaturen är ca sex plusgrader och det blåser knappt. En vacker höstdag.Nu är det bara två veckor kvar till första advent.

Av Patricia - 19 november 2006 00:33

Som den lilla galning jag är, har jag nu suttit och arbetat en stund och förberett nästan fem utvecklingssamtal av veckans åtta. Det tar lite tid att skriva om eleverna. Nu kan jag förhoppningsvis göra lite annat imorgon än att bara jobba imorgon.Nu ska det sovas. Natti.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< November 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards