Alla inlägg under november 2006

Av Patricia - 16 november 2006 18:33

kommer maken hem. Om han räknat rätt är han hemma om ca två timmar.Jag längtar jättemycket. Jag har lite överraskningar till honom som jag hoppas han kommer gilla. Man kan ju bara hoppas. :)

Av Patricia - 16 november 2006 12:43

Ställde mig på vågen för en kvart sen. Tänkte det var några dagar sen jag vägde mig. 83,9 tyckte vågen att jag vägde. Jag trodde inte mina ögon, så jag ställde mig några gånger till för att vara säker. Jodå, 83,9 kg väger jag. Gissa om jag blev glad! :) 15,1 kg har jag gått ner totalt.Så nu är mitt BMI 29,8. Jag är inte längre fet, utan endast överviktig. :)Snart blir det lunch. Makrill på kavring. Mums.

Av Patricia - 16 november 2006 10:18

och gillar lite annorlunda pepparkaksformar, har jag hittat ett jättehärligt ställe. Formina heter stället där man kan köpa enskilda formar och set. Särskilt dyra tyckte jag inte heller att de är. Det blir nog en beställning för mig därifrån. Här kommer en av de set jag gillade.

Av Patricia - 16 november 2006 09:06

Tittade på Nyhetsmorgon på TV4 nyss. Där tror de att årets julklapp blir en ljudbok, som man kan lyssna på, på CD eller i sin mediaspelare. Det tyckte jag lät som en bra julklapp. Jag gillar ju att läsa böcker och även att lyssna. Det är en lagom dyr julklapp också tycker jag. Det har ju poppat upp fler och fler sajter som säljer ljudböcker.Själv har jag mailat mamma min önskelista, som jag gjort på Adlibris. Det är en jättesmidig sida tycker jag där jag kan lägga mina böcker i en önskelista. Där i listan ser jag sen allt jag behöver - titel, författare, lagerstatus och pris. Smidigt och bra.Jag har kommit fram till att jag nog föredrar att läsa böckerna själv. Det beror mycket på vem det är som läser boken tror jag.Så frågan är väl bara nu. Blir ljudboken årets julklapp?

Av Patricia - 16 november 2006 08:53

Igår kväll satte jag klockan på 06.30 När den ringde imorse, tog jag telefonen och ringde maken för att se att han vaknat. Det hade han. Han lät betydligt piggare än jag (vilket händer otroligt sällan).Efter samtalet somnade jag snabbt om och sov till 8. Det behövdes även idag tydligen. Jag stannar hemma resten av veckan för att försöka få ut förkylningen ur min kropp.Minstingen låg vid mina ben och myste när jag vaknade. Där har hon legat en längre stund tydligen. Hon är så söt som ligger där tätt intill benet. Hankatten låt på bänken framför sängen på överkastet. Så fort han märkte att jag vaknat började han gnälla och gjorde allt för att irritera mig. Han lyckades.Nu är alla tre ute och kollar vädret och altanen. :) Själv ska jag väl ta och äta lite frukost.Idag blir det 7-10 grader och grått, ev lite regn. Yeay. :/

Av Patricia - 15 november 2006 21:28

Har min älskade make i luren nu. Det är så mysigt att höra hans röst. Saknar dig jättemycket tötnos!Jag älskar dig!

Av Patricia - 15 november 2006 20:24

Jag pratade med mamma innan ikväll. Hon berättade att hon gjort en tomte. Det skulle jag också vilja, men helst av allt skulle jag vilja göra en speciell tomte. Jag tycker den är jättesöt. Den finns att köpa på Panduro Hobby och ingår i en serie som heter Tilda. Det finns många, många fina saker i den serien som jag gillar. :)Vi får väl se om jag får en sådan i julklapp, då jag har önskat mig ett sådant set. Annars får jag köpa en själv. Den gör mig så himla glad. :)

Av Patricia - 15 november 2006 20:17

Någon gång ska vi köpa en liten kamin och sätta den i matrummet. Vi har två kanaler i murstocken, men bara en används till kakelugnen. Värmen som kakelugnen ger lämnar knappt vardagsrummet, vilket gör att det vore mysigt att ha en liten kamin. Och jag har hittat en liten gullig kamin som skulle kunna passa bra där i hörnet. Den är lite gammaldags och skulle nog passa bra in i vårt hus. Frågan är bara vad den kostar. Jag vet inte ens vilket märke det är. Men jag vet att en affär i Mjölby har den. Det är inte aktuellt att köpa någon nu, men det är alltid trevligt att veta vad det kostar.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< November 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards