Direktlänk till inlägg 24 april 2007

Fortfarande inget besked

Av Patricia - 24 april 2007 19:33

Idag kl 11 hade jag, mannen från rekryteringsföretaget och VD'n möte.

Jag fick inget besked idag heller om jag får tjänsten eller inte. Det jag däremot fick reda på att två andra ska prova på tjänsten resten av veckan, medan jag ska gå undan och göra annat, för jobba ska jag fortfarande göra.

Min anställning går ut på fredag. Ingen betalning över helgen och på onsdag är jag ju då ledig. Då ska jag få slutgiltigt besked innan lunch enligt VD'n.

De andra två som ska prova tjänsten har tydligen väldigt bra CV och kan redan allt. Jag fick reda på att den ena, som är en kille, skulle komma redan idag och jag undrade ju då vad jag skulle göra. Så jag har fått hjälpa laget i eftermiddag. Jag får ju lära mig mer om butiken, vilket är en fördel mot de andra sökande.

När jag gick på lunch kom tydligen killen. Han är tydligen tafatt, tar inga initiativ alls, säger minsta möjliga till kunderna. Arb.kamraterna vill inte ha honom, framför allt inte närmsta arb.kamraten Hon hade fått instruera honom hela eftermiddagen. Ska man behöva det när han enl sitt CV redan kan programmen?

Imorgon är närmsta arb.kamraten ledig. Jag fick gå in till VD'n nu innan jag slutade för dagen för att höra hur det ser ut imorgon. VD'n åker nämligen iväg och är ledig resten av veckan, så han kommer inte att se hur den nya klarar sig imorgon eller hur den andra kommer att klara sig (om det nu är en till som ska komma och prova). Det är inte klokt.
Först tyckte VD'n att jag skulle lägga in kontrakt och jag fick förklara att ingen lärt mig hur man förbereder och tar fram innan man kan lägga in kontrakten. Sen tyckte han att jag skulle jobba  tillsammans med killen och hjälpa honom om han behövde hjälp i kassan imorgon. sen kunde jag springa mellan lagret och den nya. Jag trodde mina öron skulle trilla av. Jag försökte övertala VD'n om att lagret har att göra och att en annan kollega kan hjälpa den nya imorgon. Jag sa det inte, men jag tänker verkligen inte hjälpa en som slåss med mig om tjänsten. Jag vägrar.

Så imorgon blir det att jobba på lagret med två arb.kamrater som jag tycker jättemycket om.

Det har verkligen känts jättejobbigt att se denna kille göra det jag ska och vill jobba med.

Jag vet att jag bara fått med en bråkdel av allt som hänt, men nu vet ni läget.

Det som känns bra är att personalen är förbannade för att VD'n gör så här.De vill ha mig och de känner att han och ledningen struntar i vad de tycker. Så det är en stor tröst iallafall.
Men fredag är min sista dag. Så jag hade tänkt göra några små söta kort till de som varit gulliga mot mig och ge dem.

 
 
En Södertäljebos Liv II

En Södertäljebos Liv II

24 april 2007 20:01

Låter ju helt vansinnigt

http://massablaj.blogspot.com

 
Ingen bild

FF

24 april 2007 20:17

Det är det också. Det känns så overkligt att en chef kan bete sig så omoget och knäppt. Men så är det.

 
Ingen bild

Micka

25 april 2007 01:11

Så Skönt att det gick bra på IVF!

Men vad är det för en man????? Undrar hur många månader han tänker utnyttja arbetssökanden på det här sättet. Omoraliskt, oetiskt, socialt omoget. Rekryteringsföretaget borde kunna reda ut en del frågor till dig. Så här gör man bara inte!! Han har kanske talat med chefen på gamla arbetsplatsen, men det vet i så fall rek.företaget De tycker om dig, du trivs med dem och med jobbet. Du visar initiativ, är lättlärd och noggrann och är dessutom socialt kompetent. Vem är bättre skickad än du att ta hand om engelsktalande kunder?
Försök att på ett snyggt sätt inte hjälpa killen, låt ngn annan ta det. Det får väl finnas måtta!!!! Saknar chefen etik och moral alldeles???
Vi hoppas att dina medarbetare som vill ha dig kvar verkligen har ngt att säga till om när det närmar sig beslut nästa onsdag!
Vi håller alla tummarna!

Stor kram från Micka.


 
Ingen bild

marie

25 april 2007 11:58

Du kommer bergis att få tjänsten men vägen dit tycks vara en aning märklig!

 
Ingen bild

FF

25 april 2007 18:46

Ja, vad det är för ledning och VD kan man undra verkligen.
Jag har idag fått reda på fler skäl till varför jag antagligen inte får jobbet. Men det ska jag redogöra i ett inlägg.
Tack för tummarna och kramarna

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Patricia - 2 november 2008 09:34

Här hittar ni mig. Trodde jag skulle kunna sluta skriva om barnlöshet. Så naiv jag var då. Vardagen skriver jag också om....

Av Patricia - 17 augusti 2008 10:31

Nu har jag startat en ny blogg. Även maken är ditlagd så vi kommer båda två att skriva i den.     Då våra namn står där kommer vi att lösenordsskydda vissa inlägg (iallafall jag), så vill du ha tillgång till lösenord får du lämna en kommentar till d...

Av Patricia - 14 augusti 2008 20:54

I söndags fick några av våra kompisar en liten bebis. Dessutom en flicka. När jag fick reda på detta i måndags morse genom att sätta på mobilen och läsa sms fick jga reda på det och det blev för mycket. Ångesten kom som på beställning. Jag var ledsen...

Av Patricia - 15 juli 2008 16:12

Jag vet inte hur jag vill ha det med mitt bloggande. Denna blogg har känts som min ventil för barnlöshet.  Men jag har så mycket mer att erbjuda.     Så just nu skriver jag och lägger in bilder på min pysselblogg istället. Dels för att den känns posi...

Av Patricia - 8 juli 2008 23:20

Ikväll var Mysan ute på långtur. Hon var verkligen ute i flera timmar, trots att det var väldigt blött ute och hon egentligen inte tycker om sådant väder.     Jag och K har nog varit ute i totalt 1½ timme och letat och kallat på henne. Till sist vid ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards