Direktlänk till inlägg 22 februari 2007

Liten reflektion

Av Patricia - 22 februari 2007 21:05

Har märkt att färre folk tittat in på min blogg. Nyfiken som är jag undrar jag hur det kommer sig.* har jag bara skrivit tråkiga saker på sistone?* har jag skrivit något dumt så folk bojkottat mig?* är jag bara allmänt tråkig och tjatig?Frågorna är många.Jag förväntar mig inte att få reda på det, och om folk tycker bloggen är intressant eller inte spelar heller inte någon roll. Så länge jag känner att jag kan skriva vad JAG vill, är det huvudsaken.En annan reflektion jag har är följande.För några månader sen fick jag kommentaren att det vore trevligare om jag kommenterade eller svarade på de kommentarer jag fick på bloggen. Jag tog till mig denna åsikt och anser att jag gjort ett bra jobb på detta sen dess. Det jag märkt är dock att det är sällan folk kommenterar kommentarer och det har börjat irritera mig. Ibland undrar om de över huvudtaget läser kommentarerna. Jag gillar faktiskt de bloggar där folk svarar mer har jag märkt. Samtidigt känns det lite okänsligt att påpeka att det vore trevligt att få svar ibland hos de som inte svarar. Så det är bara att låta det vara.

 
 
Ingen bild

Moderator på BC

22 februari 2007 22:46

Man kanske inte alltid har något att kommentera .

 
Ingen bild

FF

22 februari 2007 23:09

Nej visst kan det vara så. Men en uppmuntrande kommentar uppskattar nog alla någon gång, oavsett om det är någon som är inne för första gången eller hälsar på då och då.
Eller så är jag ensam om att uppskatta uppmuntran.

 
marie

marie

23 februari 2007 00:16

Erkänner mig absolut skyldig. *rodnar*
Att jag sällan svarar på kommentarer är för att jag inte vill verka tjatig. Jag läser alltid det du svarar på mina kommentarer. Men det är samma på min blogg. Även om jag svarar på kommentarer är jag inte säker på att folk läser mitt svar. Å andra sidan har jag så många kommentarer på min blogg att det skulle bli rena chatten om vi höll på mycket mer. Fniss. Jag ska bättra mig i att svara på dina svar ;)

http://carpediem.bloggagratis.se

 
marie

marie

23 februari 2007 00:19

Förresten angående antal besökare så har jag också mindre nu. Ett tag var jag uppe i nästa 300 per dag men nu är det inte alltid över 200. En tredjedel mindre alltså. Antingen är vi tråkiga eller så är läsarna tråkiga som inte fattar hur kul vi är!

http://carpediem.bloggagratis.se

 
Ingen bild

FF

23 februari 2007 09:50

Tråkiga kan vi inte vara. Det kan jag inte tänka mig. Det är uteslutet. Alltså måste det vara de andra som inte fattar hur fantasttiskt roliga vi faktiskt är. :) Så är det. Men det är tur att du och jag vet och förstår varandra. :)

 
Ingen bild

FF

23 februari 2007 09:53

Marie - jag tycker du brukar vara duktig på att svara. Och ibland kan man inte svara på dem för det finns inget att säga. Jag tycker inte du sk a känna dig skyldig, så sluta med det. :)Jag vet att du läser mina kommentarer eftersom du, precis som jag, godkänner dem innan de kommer ut. Men bloggar på andra sajter gör inte det och där undrar jag om de någonsin läser kommentarerna de får eller vet att de kan kommentera kommentarerna.

 
Ingen bild

marie

23 februari 2007 11:03

Jag som trodde att du menade att jag inte svarade på de svar du gav på kommentaren jag lämnat på DIN blogg. Missuppfattning (eller som en jobbarkompis mamma sa sa fel till sin chef i telefon: massuppfittning)
Jag måste godkänna alla annars hittar jag inte alla kommentarer. En gång fick jag en kommentar på ett två månader gammalt inlägg. Hur skulle jag sett det om jag inte var tvungen att godkänna först? Ibland glömmer jag att jag kommenterat å så missar jag svaret. Jag är ju och kladdar på en hel drös bloggar;)

 
Ingen bild

FF

23 februari 2007 11:13

Härligt ord - massuppfittning. :)
Jo, samma sak om att godkänna kommentarer känner jag. Jag har noll koll annars. Och jag är ju en person som gillar att ha koll.
Jag är precis som du och skriver i en hel del bloggar och ibland händer det att jag glömmer att kolla om man fått svar. Men jag brukar kolla på din. Du är jätteduktig. :)

 
Ingen bild

marie

23 februari 2007 11:19

VI, du och jag, är jätteduktiga! Glömde skriva *fniss* efter det där ordet ;)

 
Ingen bild

FF

23 februari 2007 11:21

Japp. Det är vi! Så är det bara. :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Patricia - 2 november 2008 09:34

Här hittar ni mig. Trodde jag skulle kunna sluta skriva om barnlöshet. Så naiv jag var då. Vardagen skriver jag också om....

Av Patricia - 17 augusti 2008 10:31

Nu har jag startat en ny blogg. Även maken är ditlagd så vi kommer båda två att skriva i den.     Då våra namn står där kommer vi att lösenordsskydda vissa inlägg (iallafall jag), så vill du ha tillgång till lösenord får du lämna en kommentar till d...

Av Patricia - 14 augusti 2008 20:54

I söndags fick några av våra kompisar en liten bebis. Dessutom en flicka. När jag fick reda på detta i måndags morse genom att sätta på mobilen och läsa sms fick jga reda på det och det blev för mycket. Ångesten kom som på beställning. Jag var ledsen...

Av Patricia - 15 juli 2008 16:12

Jag vet inte hur jag vill ha det med mitt bloggande. Denna blogg har känts som min ventil för barnlöshet.  Men jag har så mycket mer att erbjuda.     Så just nu skriver jag och lägger in bilder på min pysselblogg istället. Dels för att den känns posi...

Av Patricia - 8 juli 2008 23:20

Ikväll var Mysan ute på långtur. Hon var verkligen ute i flera timmar, trots att det var väldigt blött ute och hon egentligen inte tycker om sådant väder.     Jag och K har nog varit ute i totalt 1½ timme och letat och kallat på henne. Till sist vid ...

Ovido - Quiz & Flashcards