Alla inlägg den 1 februari 2007

Av Patricia - 1 februari 2007 20:37

Oj, jag har redan skrivit 500 inlägg. Jag trodde nog ganska länge att det skulle ta betydligt längre tid att komma upp i det antalet. Men det är klart. Nu går jag ju hemma och har en helt annan möjlighet att skriva än när jag jobbat.Men ganska häftigt ändå, iallafall i min värld. :)

Av Patricia - 1 februari 2007 20:29

Jag har kommit en bra bit på tomten. Jag har pratat med mina föräldrar, som är så gulliga.När maken slutat jobbet åkte han hem och hämtade mig. Vi åkte och hämtade ut mina skor och handlade lite kompleteringsmat till imorgon och på lördag. Fyndet där var 1,5 l Bjäre julmust för 5:- + pant. Datumet var fint. Så vi kunde inte låta bli att köpa två flaskor.Sen kunde vi inte låta bli när vi var i det lilla samhället att faktiskt köpa pizza. Det finns en pizzeria där som har gigantiska och goda pizzor, med färsk tomat och mycket kryddor. De är rikligt gjorda, vilket är härligt. Dessutom är de väldigt goda. Så vi unnade oss faktiskt två pizzor. En delade vi på och hade till middag idag. Mer orkade vi inte.Skopaketet öppnades efter middagen. Det var en stor, hård, brun "påse". I påsen fanns en öppen kartong i samma bruna färg. I kartongen låg en stooor brun tygpåse och i DEN låg mina skor. De är jättefina och sitter perfekt! De är sköna och snygga och jag är superglad för dem. :) Jag har dem faktiskt på mig dem fortfarande.Nu blir det kaffe och lite glass med fruktcoctail. :)Efter det ska jag fortsätta med detaljerna på tomtejackan och luvan.Glöm inte Eddie Izzard ikväll 22.30 på SVT2. :)

Av Patricia - 1 februari 2007 14:09

Jag vill variera mig när jag gör kort. Hittar jag ett bra foto, eller en inredningskatalog med bra bilder, eller får kort med jättefina framsidor, sparar jag dessa.Man kan säga att jag är en pysselekorre. Allt jag tror jag kan omvandla till pyssel, sparar jag därmed. Jag sparar snören, omslagspapper - ja allt du kan tänka dig. Har du inte gissat det förr lär du nog gissa rätt nu - jag är tokig! :)Nedan visar jag lite olika sorters kort jag gjort nu i vinter. De flesta är födelsedagskort har jag redan skrivit in olika texter via Word och klistrat in. Våra namn har jag suddat ut. Men korten från kataloger kan t ex användas som inbjudningskort, eller tackkort. Det behöver inte bara vara när någon fyller år som man ger bort ett kort.Det finns långt fler kort än vad jag visar här, men ett litet smakprov på vad jag kan göra är ju inte fel. Jag har många fler olika sorters kort jag kommer att göra. Jag har t ex inte satt igång än med att göra kort med mina stämplar än, men det kommer. :) De ska jag ta och räkna en dag förresten. Och organisera om. Det skulle behövas nu när de är så många. 1. kort med fram- och insida2. olika varianter på kort jag gjort3. kort från inredningskataloger4. återanvändande av gamla kort

Av Patricia - 1 februari 2007 13:41

Nu är det inte många dagar kvar tills det är alla hjärtans dag.Vi är inte de som brukar fira med presenter, eller göra något storslaget. Vi är nog mer sådana som försöker visa vår kärlek året runt istället med små överraskningar eller så.Men ett kort får alltid min älskling på alla hjärtans dag. Ett kort jag själv gjort. Ett år fick han t o m en tavla av mig (som fortfarande inte är inramad). :)Det är dags att fundera på hur årets kort ska se ut. Jag har några idéer på kort. Hmmmmm...tänk om det fanns folk som ville köpa personliga kort. Då hade jag kunnat göra några och sälja. :) Mmmmm...ljuva drömmar.Nu blev jag inspirerad av att fotografera de kort jag gjort annars. Det ska jag göra först innan jag syr vidare.Pratade precis med min älskling i telefon. Han är på väg till ett möte. Det kommer att gå bra älskling. Jag tänker på dig och skickar positiva tankar. :)

Av Patricia - 1 februari 2007 13:36

Medan jag pysslat har jag passat på att titta på föregående fredagsavsnittet av Så ska det låta. Gästerna var i det ena laget Lill Lindfors och Annelie Rydé och i det andra tvillingparet Magnus och Henrik Rongedal.Jag vet sen tidigare vilka tvillingparet är och när mamma berättade att programmet var bra tänkte jag att jag kunde lyssna och titta lite medan jag sydde. Och jag kan bara säga wow! De där två är så tighta och kan mycket. Och vilka röster. Ja det var helt klart värt att titta på. Blev sugen på att lyssna på Big money igen, en grupp som fanns på 90-talet om jag inte missminner mig, med den ena av bröderna.Nu ska jag sy vidare och kolla om vi har skivan hemma.

Av Patricia - 1 februari 2007 12:25

Var nyss ute för att hämta post och se om jag kunde se hankatten någonstans i trädgården.I brevlådan låg avin till skorna. Redan! :) Jag är väldigt imponerad. Men jag har ingen bil, så sannolikheten att jag får hem dem idag är ganska liten eftersom maken skulle jobba över. Men imorgon ska vi hinna. :)Hankatten vägrar att komma in eller ens visa sig. Däremot såg jag stallkatten han råkade i gräl med förra veckan. Hon gillar verkligen vår trädgård, vilket jag inte uppskattar. Så det är kanske därför han inte dyker upp.Helikoptrar är här och flyger emellanåt ohc väldigt lågt dessutom. Det blir lägre och lägre för varje gång. De kommer från sydväst och flyger då mot nordost, så det borde vara mot Malmen. Fort går det också när de flyger.Ätit har jag gjort. Nu ska jag ta min dator med mig upp i pysselrummet. Jag hör förhoppningsvis när hankatten knackar på altandörren och vill in. Flickorna får stanna inne nu ett tag.

Av Patricia - 1 februari 2007 11:20

Sov oroligt inatt. Många konstiga drömmar har passerat mig. Jag drömde bl a att jag var tvungen att gå tillbaka till mitt jobb. Ingen ville ha mig där av mina kollegor och jag ville verkligen inte vara där heller. Det var fruktansvärt och jag mådde så dåligt. Jag trodde inte det var sant, men det kändes så övertygande. Mitt självförtroende fanns inte längre. Jag dög inte till något, fick inte ha min klass igen. Jag var där bara på nåder och för att de inte var hjärtlösa där. Så fort jag fick en möjlighet gick jag och ställde mig någonstans och grät. Bröstkorgen kändes jättetung och jag hade svårt att andas.Jag mådde fruktansvärt när jag vaknade inatt efter den här drömmen. Det var FÖR verkligt i drömmen. Usch.Jag kände mig helt degig i huvudet imorse när maken skulle upp. Han kom inte upp ordentligt heller utan låg till kl 8 (tror jag det var). Jag låg vaken när han hade gått. Låg och läste på Blonde. Jag har nu läst ca 230 sidor och nu är den bra. Den var lite seg i början, men jag är inte den som ger mig.Somnade om efter en stunds läsande och steg inte upp förrän kl 11. Nu är katterna ute och jag har fyllt på med en ny säck kattmat i behållaren. Hankatten tyckte jag var världens bästa eftersom han älskar när man öppnar en ny påse. Det luktar ju så gott tycker han. :) Är man inte snabb och har koll på honom och påsen brukar han på några sekunder gjort ett hål i påsen och sett till att lite mat kommit ut. :) Men det hann han inte denna gång. Däremot höll han på att fälla mig genom att försöka bli ett med mina ben genom att intensivt stryka sig mot dem. Sötnosen. :)Strax ska jag se vad jag kan hitta att äta. Jag har inte bestämt mig om jag ska äta lunch direkt, eller om jag ska äta smörgåsar och strunta i lunch idag. Det andra alternativet är ju egentligen bättre eftersom att vi då ha lunch till en av oss en dag till. Så får det nog bli tror jag.Vad det blir till middag idag har jag ingen aning om. Jag vet inte vad jag är sugen på. Maken ska ju dessutom jobba över ikväll. Jag får titta och se vad vi kan hitta på. Kanske blir det soppa av något slag.Men nu blir det frukost och så ska jag titta klart på resten av "Calender Girls" som jag började titta på i tisdags.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards