Alla inlägg den 13 februari 2007

Av Patricia - 13 februari 2007 22:21

Idag har jag under olika tidpunkter haft minst en av katterna hos mig, nära, sovandes. Supermysigt.Att se dem komma till mig, eller buffa på mig då och då för att bli lite klappade. Att höra dem jama av någon anledning, eller busa med varandra. Att se pluttan sno makens varma plats i soffan så fort han reser sig upp. Att se minstingen trilla medvetet för att sträcka sig och bli klappad. Att känna hankattens tassar trampa på mig för att sedan lägga sig på mig mysa.Jag har verkligen saknat dem och jag är glad att jag är hemma igen och får mysa med dem.---------------------------------------------------------Ikväll har jag tittat lite på tv. Samtidigt som jag försökte titta på Gilmore Girls, lade jag in mitt CV och annat för att kunna söka ett jobb på ytterligare en sajt. Jag börjar få dålig koll på hur många sidor jag lagt in mitt CV nu.Imorgon ska jag ringa för att kolla ett annat jobb. Sen blir det till att ansöka.----------------------------------------------------------Huvudvärken är borta. Ingen träningsvärk i armen längre och stelheten i nacken ner i ryggen känns bättre. Jag hoppas det inte förvärras inatt.Imorgon hoppas jag verkligen att jag kan vara mer produktiv.Men strax blir det till att gå och lägga sig. Men först ska vi bestämma vad vi ska göra imorgon. Stanna hemma, mysa och titta på film, eller gå på bio?

Av Patricia - 13 februari 2007 18:27

För en stund sen gick jag ut i kylan och snön för att hämta dagens lilla skörd av post.Det var lite reklam och ett stort kuvert från min arbetsplats där jag är tjänstledig från. Medan jag öppnade kuvertet var jag övertygad om att min chef skickat papper om medarbetarsamtal. Jag var jätteöverraskad när jag tog ut ett A4-papper med ett gigantiskt hjärta på och alla barn som hade skrivit på. En hälsning och att jag ska komma och hälsa på snart samt ett litet meddelande från vikaren var där också.Det kortet gjorde mig varm i hjärtat och rörd att de fortfarande tänker på mig. Så nu ska jag ut och göra guaccamole och titta på mitt kort som jag satt upp på frysdörren. :)

Av Patricia - 13 februari 2007 16:53

Sen jag och mamma var och spanade kort och annat pyssel förra veckan känner jag hur min inspiration bara ökar och ökar. Men idag har jag lovat att bara ta det lugnt. Jag har inte ens packat upp klart, vilket jag verkligen borde.Usch, nu blev det många borde känner jag. Inte kul alls. Men jag ska försöka knuffa dem åt sidan och ignorera dem.Bort...bort...*knuffar för fulla muggar*

Av Patricia - 13 februari 2007 16:51

Jag beslöt mig för att avsluta omrösningen jag hade om hur man firar alla hjärtans dag. Resultatet kan ni se här.

Av Patricia - 13 februari 2007 16:25

Jag har varit i sängen hela dagen förutom två gånger när jag hämtat datorn och gjort lunch som bestod av knäckebröd med ost.Jag har slumrat lite, pratat med mamma och maken i telefon, tittat på film (Final Call hette den på filmkanalen), tittat slötittat på tv, läst bloggar och kollat mail.Jag har tagit ännu en huvudvärkstablett. Så jag börjar känna mig lite bättre igen.Maken är jättegullig och ska åka inom stans lilla hobbyaffär och köpa tomteskägget som kommit in nu. Sen ska han åka och handla lite mat. När han kommer hem ska vi laga middag. Sen är det lagom för tv-kväll med Gilmore Girls och Desperate Housewives. Det blir nog en trevlig kväll.

Av Patricia - 13 februari 2007 16:22

Jag hittade ett gulligt litet test på IKEA som visar vilken möbel hos dem som du är.Jag är tydligen en Billy bokhylla i mörk fanér.Vilken möbel blev du?

Av Patricia - 13 februari 2007 08:31

Vaknade idag med en dundrande huvudvärk. Jag kunde knappt titta för att det gjorde så ont. Jag kunde inte förstå varför jag hade så ont. Maken hade tydligen också huvudvärk, men antagligen inte av samma anledning.Vi har lyckats ta oss ner, ätit frukost, tagit varsin huvudvärkstablett och maken har åkt till jobbet.Min huvudvärk går ner i ryggen och antagligen är det från när jag bar mina tunga väskor igår. Så nu sitter jag med vetekudde om nacken och hoppas att det går bort snart. Antagligen blir det inte mycket gjort idag. Jag får se hur bra det går.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards