Alla inlägg den 4 februari 2007

Av Patricia - 4 februari 2007 22:19

Nu ska jag packa över sakerna till den större och bättre väskan. Sen ska jag kolla av min lilla söta packlista.Datorn ska stängas av och packas ner.Nästa gång jag bloggar är jag hos föräldrarna.Sov gott ni som inte gått och lagt er än.

Av Patricia - 4 februari 2007 21:32

Jag älskar när det är den tiden på månaden. Hormoner har raveparty i kroppen, blir osams och delar upp sig i olika läger, olika gäng.Ett gäng styr min glädjedelen.Ett annat gäng styr irritationsdelen.Ett tredje gäng styr ledsamhetsdelen.Gängen är i konstant slagsmål och försöker vinna över varandra. Emellanåt är det ett gäng som har övertaget och det humöret får jag. En kort stund senare är det ett av de andra gängen som leder och då får jag det humöret.Jag vill att de ska sluta slåss och bara vila istället. Det är faktiskt utmattande att ha det så här. Dessutom vill jag bara gömma mig när jag mår så här. Tack o lov brukar det bara vara så här under de två första dagarna. Sen brukar det avta. Hade det inte gjort det hade jag blivit totalt galen.Men imorgon blir det en bra dag. Det är jag övertygad om.

Av Patricia - 4 februari 2007 20:44

Maken letade skruv, handborr, muttrar och satte sig och lagade den stora väskan - provisoriskt iofs, men det ska nog hålla. Så nu är jag lite lugnare över packningen.Men först blir det lite fika. Sen ska jag snabbt byta väska.Väskan på bilden är inte en sådan vi har, men fin var den.

Av Patricia - 4 februari 2007 20:21

När jag skulle börja packa tog jag fram den stora, grå väskan med hjul, för att snabbt upptäcka att stativet, som tillsammans med hjulen gör så att väskan står rakt och för sig själv, var av. Kom då ihåg att stativet gick av när maken reste senast.Vi är så bra på att bara ställa undan sakerna när de går sönder. Och när vi sen ska använda saken nästa gång upptäcker vi åter igen att det är sönder och då inte går att använda. Det blir till att tänka om, packa färre saker, använda fler väskor istället för en större väska.Varför är vi så jävla hopplösa? *suckar uppgivet*

Av Patricia - 4 februari 2007 14:52

En låt som har en jättehärlig och rolig text samt två artister som låter bra i låten är "Värstan schlagern" med Linda Bengtzing och Markoolio.Arret är välbekant men ändå varierat och välblandat.Jag och maken gillar den. :) Men den är ju en typisk schlagerlåt och KB är ju inte så förtjust i ordet schlager i melodifestivalsammanhang vad jag förstått på intervjuer med honom.Det är tur att det görs roliga låtar fortfarande.

Av Patricia - 4 februari 2007 14:11

Hur ska man kunna sammanfatta första deltävlingen av melodifestivalen utan att håna hela etablissemanget?Var de som valde ut höga eller alkoholpåverkade när de valde ut melodier? Eller var de döva?Och vem väljer ut vilka artister som ska sjunga bidragen? *skrattar*Och varför är Krister Björkman med? De "intervjuer" han gjorde var ännu sämre än allmänna sportkommentatorer/sportjournalister som brukar komma med frågan "hur känns det?" Har inte föredettingen redan gjort sitt för att göra sitt bästa (läs förstöra) denna musiktävling?Sämre än mediokra melodier. Patetiska texter. För många föredettingar till "artister". För många låtar som påmindre om redan dåligt gjorda låtar.T ex Andreas Lundstedts påminde väldigt mycket om NKOTB's "Right stuff". Stefan Andersson och tjejen som han sjöng med som inte hördes (istället hördes kören) påminde alldeles för mycket om Simon & Garfunkel. Fint att KB även säger detta efter deras uppträdande.Jag kan inte låta bli att undra om vissa låtar kanske hade kunnat låta liiiite bättre om fler artister hade självinsikt och inte ställt upp i tävlingen eftersom de inte passade till låten eller helt enkelt inte kan sjunga.Korreografin var oftast så lam och intetsägande eller så löjlig att man satt och fnissade samtidigt som man skämdes å artisternas vägnar.Och klädvalet samt sminkning på många av både artister och kören var ju fruktansvärt. Värst var "kameleonten" Sofia och hennes ödletjejer. De såg fruktansvärda ut. Har artisterna själva fått välja kläder säger det ännu mer om dem, vilket inte är till deras fördel. Eller är det praktikanter som fått springa lösa och "gone wild"? Eller är det någon kostumör som har mycket otalt med många av de tävlande? Jag undrar verkligen.Kristian Luuk var bitvis underhållande. Han fixade det ganska bra. Ja, mycket sämre låtar kan väl inte komma i kommande deltävlingar än i den här. Är det samma kvalitet i de andra som i den här borde Sverige bli diskvalificerade till den stora Eurovision Song Contest.

Av Patricia - 4 februari 2007 11:55

Varför gör man vissa program omständiga och irriterande? Det övergår mitt förstånd.Jag har nu suttit en bra stund och försökt få över bilderna från mobilen till datorn, och det var inte lätt. Omständigt och bökigt var det, men jag fick över dem till datorn i mobilprogrammet. Sen kom nästa utmaning att få över dem till önskad katalog. Det borde inte vara så svårt tyckte jag, men jo då. Varför göra det smidigt när man kan jävlas med användarna?Dock lyckades jag flytta dem till önskad fil, bilderna är visade för maken och en bild har redigerats för att läggas in här. Nu ska jag hämta iPoden för att ladda batteriet.

Av Patricia - 4 februari 2007 11:07

Eftersom vi spelade spel igår tittade vi inte på melodifestivalen. Jag brukar titta på den då det är kul att lyssna på låtarna och kommentera hur duktiga de är live, om de har gjort något originellt eller kopierat någon i dans eller kläder, osv.Det går i repris idag vid 13-tiden, så det hade jag tänkt slötitta på medan jag packar och fixar.Jag försökte lyssna på låtarna från svt's hemsida igår, men fick ett anfall av illamående, så jag fick sluta lyssna. Var det ett tecken att det var dåliga låtar kanske? ;)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards