Alla inlägg den 19 februari 2007

Av Patricia - 19 februari 2007 21:27

Jag tror att intervjun gick bra. Kvinnan jag träffade berättade lite om företaget och om tjänsten och jag fick berätta lite om mig. Jag förklarade lite varför jag tror att jag skulle passa till tjänsten.Hon ska träffa några till i veckan, så i slutet av veckan hoppas jag få besked.Efter intervjun gick jag till Timarii och hittade lite pyssel som ska hjälpa mig att göra snygga saker. Jag kände mig nöjd.Efter besöket där gick jag till makens kontor. Han var glad att se mig och det hade gått hyfsat bra idag. Vi stannade inte så länge utan åkte hem. Väl hemma lagade jag mat medan han fixade lite med min dator. Till middag blev det skivad wienerkorv, bacon, squash, burkchampinjoner, ärtor och röda avlånga paprikor tillsammans med creme bonjoursås och matlagningsgrädde. Till detta blev det fullkornspasta.Efter middagen gick jag upp och pysslade lite och kollade mailen. Panduro har rea. Jag gick in på sidan och hittade naturligtvis billiga och bra saker. Dessutom passade jag på att beställa jättebra pennor som jag provade att måla med idag från ett set jag fått tidigare. Bästa pennorna någonsin, och jag har testat många pennor!Egentligen har vi inte råd med det, men det här ska förhoppningsvis hjälpa oss att få in lite pengar istället.Imorgon ska jag se om jag kan hitta allt jag behöver för att installera scannern till min bärbara. Ikväll kommer jag nog inte längre på mitt pyssel. Imorgon ska jag även göra en egen variant på lasagne, som jag egentligen skulle gjort idag.Snart ska jag gå och lägga mig. Jag är jättetrött.

Av Patricia - 19 februari 2007 12:14

Tanken var att vi skulle åka och storhandla mat i eftermiddag när maken slutat. Men eftersom natten var lång och han har möte hela dagen idag och är trött, tänkte jag underlätta för honom. Så jag åkte och handlade vid 10-tiden.Det var inte mycket folk där, men det tog sin tid ändå eftersom de bygger om och flyttar runt ALLT i butiken. Jag gick kors och tvärs, fram och tillbaka i affären och mådde till sist illa och var yr som jag sprungit omkring för att hitta varorna vi skrivit upp på listan.Jag hade tänkt överraska maken i eftermiddag och berätta då att jag redan handlat, men när han ringde vid lunch, kunde jag som vanligt inte hålla mig utan berättade det för honom. Tänkte att det kanske kunde muntra upp honom lite, och det gjorde det, vilket gjorde mig mycket glad. :)Nu äter jag också lunch. Det blev smörgåsar och saft. Jag hade tänkt äta vårrullar, men eftersom jag ska på intervju i eftermiddag känns det lite dumt, eftersom jag brukar reagera lite när jag ätit dem. Efter intervjun har jag tänkt, om jag orkar, kila bort till Timarii för att kolla lite papper och dyl. Sen bär det av till makens kontor där jag ska vänta på honom tills han slutar.Jag känner själv nu mer och mer att det är skönt att det redan är handlat. Jag är nog också lite trött efter inatt. Bättre att åka direkt hem i eftermiddag och göra någon hemmagjord lasagne-aktig gratäng. :)

Av Patricia - 19 februari 2007 07:35

Vi såg King kong igår kväll. Det finns inte ord för hur dålig den var, för att inte tala om äcklig. Det är sällan jag mår illa av filmer, men denna fick mig att må illa. Alla gigantiska insekter och skalbaggar. Blä.Vi gick och lade oss efter filmen. Hankatten skrek irriterat på maken när denne borstade tänderna. Han var väl inte tillräckligt snabb med att komma i säng.Väl i sängen började vi prata om hur maken egentligen mår, och det är verkligen inte bra han mår. Han mår superdåligt på jobbet, mest p g a arbetsuppgifterna han har.Han har fått för sig att han inte duger, att han bara kostar företaget en massa pengar, att alla andra där är bättre än han är eftersom de klarar av allt i hans ögon. Maken var jätteledsen och grät mycket och jag trodde mitt hjärta skulle brista. Stackars älsklingen. Jag gjorde det jag kunde göra, trösta och krama honom. Jag önskar verkligen att jag kunde göra något för att det ska bli bättre. Framför allt önskar jag att cheferna såg att han inte mår bra och tar itu med situationen där. Grejen är den att maken behöver någon att bolla idéer med, någon som hjälper honom och som han kan hjälpa tillbaka. Ser till så att den andre inte svävar iväg åt fel håll när det gäller att programera.Det som skrämde mig mest inatt var nog det att jag känner igen hur han mår, för det påminde mycket om hur jag mådde i höstas, och jag vill verkligen inte att det ska gå så långt som för mig.Mellan 2 och halv 3 släckte vi. Då var han lugn och ganska trött. Imorse steg vi upp kl 06.20 och jag gjorde frukost. Maken skulle åka med grannarna eftersom jag behöver bilen till intervjun idag. Jag stoppade ner lunch till honom i väskan, vi åt frukost och han gjorde vid sig för att sen bege sig.Diskmaskinen sattes igång och jag har även rengjort mellan glasen till ugnsluckorna. Det var verkligen inte lätt att se var smutsen satt alltid. Men nu är de hyfsat rena.Nu sitter jag i pysselrummet och tittar ut över en vacker himmel och ser hur dimman kommer från skogen mot mig. Häftigt.Älskling. Gör det bästa av dagen. Fundera på det med samtal med ena chefen.Jag älskar dig!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards