Alla inlägg den 20 februari 2007

Av Patricia - 20 februari 2007 21:25

Pluttan hoppade upp till maken i soffan och var superkelig. Hon låg i hans knä en bra stund. Inte 1 ½ timme som förra gången, men ändå. :)Nu hoppade hon ner för att gå ut och äta lite. Maken satt och log så lyckligt. :)Duktiga Pluttan! Det blir bättre och bättre.

ONT

Av Patricia - 20 februari 2007 19:13

Babykortet till ett par vänner till oss är klart. Det var det finaste kortet jag gjort. Jag är supernöjd. Maken ska posta det imorgon till dem.Annars har jag inte gjort mycket idag. Jag har mer och mer fått ont i axlar och nacke och har nu ganska ont i huvudet. Det blev värre när jag lagade mat. Dessutom frös jag mer ohc mer.Det blev inte lasagne som jag tänkt till middag idag. Istället tog jag hälften av köttfärsen och gjorde en lite annorlunda köttfärssås. Den blev god. Maken tyckte också om den.Nu sitter jag i soffan och funderar på att värma vetekudden och göra en kopp te. Maken har tänt en eld i kakelugnen. Det är ca -8 grader och jag ska se om flickorna vill in.Ikväll är det Gilmore Girls och Desperate Housewives.

Av Patricia - 20 februari 2007 13:35

Scannern är installerad. :)Kvinnor kan! *ler*

Av Patricia - 20 februari 2007 12:58

Idag har jag burit bort musikdatorn från pysselrummet och burit in scannern istället då jag behöver den för att snabbt och smidigt ska kunna skicka saker jag gjort till mamma så hon får se.1. Hittar inte installationsskivan2. Letar efter drivrutin på nätet. hittar tack o lov.3. laddar ner4. försöker installera - vill inte av någon anledning som jag inte förstår5. Har inte fler platser i väggen för att koppla in den i nätverket. Har nu satt den i laptopen iställetVarför kan det inte bara vara smidigt? Ska försöka lite själv till. Annars får jag vänta på maken.

Av Patricia - 20 februari 2007 12:37

När jag var hos mina föräldrar fick jag prova på något som var nytt för mig. Det var oliver med fyllning i. Inte paprika som det brukar vara, utan det var med vitlök.Det senaste året har jag mer och mer gillat oliver och tänkte ju att vitlöksoliverna säkert var goda, men inte sååå goda som de visade sig vara. Jag åt ganska många den veckan hos föräldrarna. Stackars dem som har en bit till affären som har dessa.När jag kom hem bad jag maken handla dessa oliver, men hade inte i min iver beskrivit tillräckligt tydligt så han köpte de vanliga mörka och gröna. Dumma lilla jag.Igår när jag åkte och handlade hade jag det först inte i tankarna, men när jag stod i affären och kom förbi en hylla med oliver, kunde jag inte låta bli att leta, och de fanns! Hela jag strålade som en sol inne i affären. Det blev en burk med vitlöksoliver och en burk med blåmögelost i oliverna.Till middagen öppnade jag vitlöksoliverna, hällde dem i en glasburk och satte i en olivsked som pappa köpt till mig när jag hälsade på dem. (tack pappa)Jag tog ganska många. :) Frågade sen maken om han ville smaka. Han såg väldigt skeptisk ut och tackade nej till en början. Jag propsade faktiskt på att han skulle smaka (vilket jag faktiskt inte brukar göra). Han tog lite motvilligt en. Jag fortsatte äta och brydde mig inte om honom förrän jag efter någon minut såg hur han betydligt ivrigare tog fler oliver. Det var tydligen jättegott. :) Se där vad man kan lära sig genom att smaka. :)Burken innehåller 350g och där vi handlar kostar en burd 9,80:-. Inte dyrt för lite lyx. :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards