Alla inlägg den 3 februari 2007

Av Patricia - 3 februari 2007 14:32

En av de värsta sakerna jag vet är att få mens.Imorse kände jag av den välbekanta smärtan som fortplantade sig bak i ryggen. Molande värk i magen som bara blivit värre och värre. En mage som sväller upp till tre gånger den normala storleken. Yrsel som övergått i illamående. Mycket varm vetekudde på magen för att lindra smärtan.En normal värktablett intogs tidigare idag, med noll påverkan. Helst ska jag tydligen ta dem några timmar innan det startar, men eftersom jag inte är synsk är det lite svårt och det brukar sluta med att jag tar en men tydligen alldeles för sent.Nu har jag tagit en starkare tablett i förhoppningen att kunna fungera hyfsat normalt istället för att ligga som ett kolli i sängen och nästan svimma av smärta.Go pill, go pill, go pill.Do your stuff!

Av Patricia - 3 februari 2007 13:07

Jag upptäckte att maken satt och tittade på mig, log och sa plötsligt:"- vet du om att ditt leende kan göra en hel dag?" *ler lyckligt*

Av Patricia - 3 februari 2007 11:43

Idag har verkligen maken överraskat mig.Han har gjort frukost och plockat undan efter den, tömt diskmaskinen och satt i nytt, rengjort spishällen, diskat, torkat av köksbänk, torkat av soffbordet och ställt iordning där, tänt en eld i kakelugnen, bytt papper där pluttan brukar kissa i grovköket och nu låter det som att han hänger upp tvätten jag stoppade in innan idag.Wow. Jag är jätteglad och imponerad. Jag har inte behövt be honom om något utan han gör detta på eget initiativ. Jag går omkring med ett stort leende nu. Jag älskar dig bajbi. :)

Av Patricia - 3 februari 2007 11:40

Maken har med stor förtjusning kommit på ett alternativ till dammsugning. Han tycker det är mycket roligare och är nu på jakt efter dammråttor i huset.Han eldar nämligen upp dem i kakelugnen.I kakelugnens inre luckor finns små cirkelformade hål med "lock" som man vinklar uppåt. När dessa öppnas blir det tryck inne i kakelugnen och luft från rummet dras in för att få igång elden. Genom dessa små hål matar han dammråttor som glatt sugs in i elden. Han är en sådan sötnos. Maken alltsåVad gör man inte för att städningen ska bli lite roligare? :)

Av Patricia - 3 februari 2007 10:50

När vi flyttade till vårt hus fanns det inte så många katter i grannskapet som nu. Den äldste i grannskapet, katten N, var en jättemysig och röd gammal katt. Det var hans grannskap ganska mycket och andra katter i närheten accepterade detta.Tyvärr dog N i somras/höstas någon gång. Under hans sista tid försökte han ta över vår trädgård, utan succé eftersom jag och maken jagade bort honom för våra katters skull.Här ska tilläggas att våra katter inte vågar slåss mot andra utan ger sig.Sen katten N dog, har fler och fler andra katter, som vi inte sett förr, börjat hälsa på oss och försöka ta vår trädgård som revir. Detta är jobbigt och irriterande eftersom de går in på vår altan, som är våra katterns trygga plats, och skrämmer våra små. För en stund sen var det en ny katt jag aldrig sett som skrämde vår hankatt till att gömma sig under en gigantisk pressenning på altanen.Vad ska vi göra? Eftersom våra katter inte slåss och deras klor klipps kontinuerligt, är de mer eller mindre värdelösa på att försvara sig. Därför vågar vi inte låta dem vara ute när vi inte är hemma. Dessutom tror jag verkligen inte att våra skulle stå på sig om det verkligen skulle bli en fight med någon annan katt.

Av Patricia - 3 februari 2007 10:36

Jag satt och slåsurfade och läste på Aftonbladets hemsida när jag upptäckte denna artikel.Den passar så bra nu när det varit många som bloggat om adoption och folks reaktioner på adoption. Tydligen har många svårt att förstå hur man kan älska något som inte är ens genetiska avbild.Den här artikeln visar att man kan älska och ta hand om andras barn, som inte ens är samma art som en själv, villkorslöst och kärleksfullt. Jag blev glad när jag läste den iallafall.

Av Patricia - 3 februari 2007 09:42

I morse vaknade jag lite innan kl 9 av att maken steg upp. Ojojoj. Det är sällan det händer. Men han steg inte upp för att han var pigg. Å nej. Kissnödig, så pass att han t o m drömt om det stackarn.Vi låg en stund och pratade samt busade med minstingen som var smått spattig. :) Hand som rör sig under täcket är en väldigt uppskattad lek här hemma.Nu är vi uppe, katterna är ute i blåsten och solskenet. Med jämna mellanrum ska de in för att äta lite frukost.Inatt har jag sovit ganska bra. Jag har drömt, men inget jobbigt och jag kan nu i efterhand inte komma ihåg vad jag drömde. Så det var en godkänd natt.Idag ska jag se vad jag kan hitta på i födelsedagspresent till kompisen vi ska hälsa på i eftermiddag. Vi ska spela spel där sen ikväll, så vi ska välja ut några av våra och ha med oss. Det ska bli trevligt. Det var väldigt längesen vi spelade spel med dem.Ev ska vi byta min kjol och det vore bra om vi hittade ett ATG-ombud så vi får ut mina tågbiljetter.Det blir nog en trevlig lördag tror jag. :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards