Alla inlägg den 18 februari 2007

Av Patricia - 18 februari 2007 21:11

Jag har kommit en bit på väg, men inte mer. Jag fastnade i annat och skrev ner anteckningar istället på saker till mitt projekt. Så overksam har jag inte varit.Men nu är det kaka och King Kong på tv, så mer pyssel blir det inte idag.

Av Patricia - 18 februari 2007 20:20

Mitt mål är att lyckas göra ett kort ikväll.Jag har så mycket idéer och det sprudlar i mig. Mitt problem är att sortera allt och börja med ett kort.Lättare sagt än gjort.

Av Patricia - 18 februari 2007 18:28

Maken tyckte om vårrullarna jag gjorde till middag.Jag stekte dem i ca 3 mm olja i totalt ca 13-15 minuter.De fick jättefin färg och en krispig yta.Så det här kommer vi äta fler gånger, fast jag är nog fortfarande mer glad i det än maken.

Av Patricia - 18 februari 2007 17:32

Det blir vårrullar och ris till middag idag.Dock vet jag inte när. Maken är inte hungrig, så jag har precis ätit en banan. Jag hoppas den mättar.

Av Patricia - 18 februari 2007 16:50

När vi kom hem från fikat, tog vi tag i städning, nåja lite iallafall.Jag diskade, tömde och laddade diskmaskinen, torkade av spishällen och rengjorde ugnarna (har mellan luckorna kvar). Jag har även bytt lakan och tvättar de gamla.Maken har dammsugat huset och håller just nu på att rensa kattlådorna.Mina naglar mådde inte alls bra av att diska eller byta lakan. Nagellacket måste jag ta bort idag och en nagel är på väg att vilja brytas. :(Men lite renare och finare är det här.Pluttan, som är livrädd för dammsugaren, rusade ut innan och har suttit på altanen och väntat på att få komma in. När jag gick förbi altandörren satt hon uppflugen på altanmöblerna och tittade bedjande in. Jag öppnade dörren och hon rusade mot dörren, tills hon hörde dammsugaren och vände tvärt igen.Så fort maken stängt av dammsugaren försökte jag locka in henne, men det tog en stund. Nu är hon iallafall inne.Usch, jag börjar bli hungrig, men nu kommer samma dilemma igen. Vad ska vi äta? *suckar*

Av Patricia - 18 februari 2007 16:40

Vid halv ett-tiden gick jag och maken bort till grannen för att fika. Födelsedagsbarnet blev väldigt glad för lyktorna, satte dem på bordet där vi satt kring och tände dem genast. De blev lite finare när de lyste.Vi fick chokladpudding och grädde, två sorters kakor och val mellan kaffe/te/läsk. Det var väldigt gott och vi hade jättetrevligt. Våra nämsta grannar var där också.Vi spikade ett datum för när båda paren ska komma till oss på middag och filmkväll i mars. Alltid skönt att ha det bestämt i god tid så att det kan skrivas upp i kalendrarna och att ingen jobbar då. Så det ska bli trevligt.2 ½ timme var vi där och pratade om allt möjligt. En trevlig stund på söndagen.

Av Patricia - 18 februari 2007 11:38

Ena dagen töar det och det är uppåt fyra grader plus. Andra dagen snöar det, som idag.Det slaskar och det fryser.Jag vill inte ha is!Ska det vara, vill jag mycket snö som ligger kvar ett tag ochc när det sen töar, ska ALLT bort för att inte komma igen, iallafall inte på ett tag.Trots att det snöar idag ligger temperaturen på mellan noll och en plusgrad. Värdelöst.Nu ska vi äta frukost.Sen blir det födelsedagsfika. :)

Av Patricia - 18 februari 2007 00:25

Strax efter kl 17 åkte vi in till stan för att sluta upp med några andra för att gå och se spex.Väl inne på teatern träffade vi många gamla bekantskaper. Det var trevligt.Vi såg föreställningen och gjorde allt man ska göra. Buade, ropade omstart och baklänges samt applåderade.Efter föreställningen delade vi upp oss för att köpa lite mat. Vi beställde mat och tog med oss det hem till en kompis där alla sen sammanslöts igen. Vi hade jättetrevligt. Någon melodifestival kollade vi aldrig på utan pratade och skrattade massor istället.Kl 24 var vi tvungna att ha bilen ute från parkeringshuset så 15 minuter innan gick jag och maken och tog farväl av alla. Vi hade jättetrevligt och hade lätt kunnat stanna kvar en bra stund till annars. Men det är skönt att inte komma i säng för sent inatt. Dessutom ska vi ju på födelsedagsfika imorgon vid lunch och jag hoppas på en hyfsta produktiv dag, och inte som idag. :) Dock borde vi försöka få ihop att många gamla bekanta kommer hit på en middag eller dyl. Det var kul att träfa så många igen.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards