Alla inlägg den 16 februari 2007

Av Patricia - 16 februari 2007 15:11

Kvinnan från rekryteringsföretaget som jag träffade igår ringde nyss. Jag är välkommen att träffa den administrativa chefen på företaget som handhar jobbet jag sökt. På måndag eftermiddag ska jag dit.Jag blev glatt överraskad att jag gjort ett sådant bra intryck på henne. Underbart! :)

Av Patricia - 16 februari 2007 14:21

Ibland undrar jag verkligen hur jag tänker när jag organiserar.En bra stund har jag letat efter mitt spraylim. Det borde stå i pysselrummet, men tänkte att jag säkert hade det kvar i en garderob i gästrummet. Så... in i gästrummet och öppna ena garderoben, upp på översta hyllan och dra ner alla kartonger som är ganska stora. Öppna och leta. Inget spraylim. Men hittade lite färger som jag kan ha nytta av.Upp med alla utom en kartong igen på översta hyllan och öppna andra garderoben. Leta på hyllorna där det är lådor. Inget spraylim.Ut igen med telefoner och färglåda och in i pysselrum.Sätta sig på stolen och fundera.Var i ___ kan jag ha gjort av spraylimmet?Ner på knä och leta på nedersta hyllan i bokhyllan i pysselrummet.Kolla i låda som skulle kunna innehålla spraylimmet.Men nej.Tillbaka med lådan igen.Dum papperspåse står i hyllan. Bort med den.Vad är det jag skymtar längst inne i hörnet bakom en massa andra saker?Spraylimmet. :) Hej.Tillbaka med andra saker, hänga papperspåsen på ett garderobshandtag.NU kan jag börja på födelsedagspresenten. :)

Av Patricia - 16 februari 2007 13:09

När jag var liten var jag rädd för dammsugaren. Varför jag var det vet ingen. Jag hade t o m ett namn för den. Polly. Och jag brukade säga, eller rättare sagt försöka övertala mig själv med "Polly inte fali" (Polly är inte farlig). Nyss skulle jag skriva ut lite papper ur från fina skrivare, som är stoooor och svart. När den började stod minstingen nedanför och hennes ögon blev större och större, hon backade mer och mer bakåt och hon såg verkligen vettskrämd ut samtidigt som hon inte vågade springa därifrån. Värst var det tydligen när den "spottade" ut pappret. Hon såg ut som jag säkert gjorde när jag tittade på dammsugaren, jätteförskräckt. Dell inte fali.Nu står hon ovanpå skrivaren och småbiter i den och inspekterar den. :) Meet your fears.

Av Patricia - 16 februari 2007 12:37

Ja, inte särskilt mycket.Jag har sammanställt, i ett worddokument, de tankar mamma haft om mitt framtida projekt, samt lagt till mina egna funderingar där.Jag har ätit lunch. Det blev de sista resterna av tacos som vi hade för några dagar sen. Minstingen satt och pep så förtvivlat när jag åt. Hon nöjde sig dock idag med att bara lukta på mina fingrar. Jag misstänker att det var guaccamolen som lockade.Jag har bytt om, men ser fortfarande ut som ett nyvaket troll men håret spretandes.En jobbig slemhosta har bosatt sig i min hals och jag gillar det inte alls.Nu ska jag göra en sak till mamma och mig som jag ska maila henne sen. Jag vet att hon önskar sig detta. Sen ska jag banne mig se till att göra födelsedagspresent. Under tiden ska jag lyssna på "På minuten" och fnissa lite. :)

Av Patricia - 16 februari 2007 11:06

Herregud vad denna veckan gått fort. Det är helt otroligt. Jag tyckte inte förra veckan gick alls så fort. Samtidigt är jag glad att veckan gått så fort. Det betyder att det strax är helg och jag har maken hemma, även om han måste jobba lite hemifrån.Maken sov så tyst när jag gick och lade mig igen inatt. Låg och läste lite till och somnade vid 3-tiden. Var fullkomligt slut imorse när makens klocka ringde. Låg kvar när han steg upp och somnade om ganska fort när han åkt. Har sen slumrat och haft konstiga drömmar. Steg inte upp förrän kl 11.Känner mig lite seg och dåsig, men det går nog över snart.Idag ska jag göra födelsedagspresent till en av grannarna som fyller år på måndag. Jag har ju inte hela helgen på mig eftersom vi kommer vara borta större delen av dagen eller iallafall kvällen imorgon. Så det är lika bra att sätta igång idag. :) Det ser ut att vara någon plusgrad så att det töar långsamt här. Himlen är ljusgrå och släpper inte igenom solen, men det är ändå hyfsat ljust. Det blåser knappt.Det kan nog bli en bra dag.

Av Patricia - 16 februari 2007 01:50

Nu har jag läst bloggarna jag brukar följa. Skrev kommentar på någras, men långt ifrån alla som jag egentligen skulle vilja. Hittade inte de rätta orden att skriva.Maken verkar sova betydligt tystare så jag ska smyga in nu och lägga mig i sängen.Mamma, jag hoppas du kan sova inatt! Tänker på dig.

Av Patricia - 16 februari 2007 01:14

Det går inte att ligga i sovrummet. Maken snarkar så jag håller på att bli knäpp. Jag försökte läsa, men det gick inte att koncentrera sig. Inte ens minstingen och hankatten klarade av att ligga där. De kunde inte somna p g a makens sågverk. *suckar*Så här sitter man då. Jag tänkte jag skulle läsa lite bloggar och gå in om en stund och höra om han lugnat sig lite. I värsta fall får jag sova på soffan inatt. Men det vill jag verkligen inte. Kan inte ha öronproppar. Det gör ont och jag klarar det inte. Dessutom skulle jag inte sova bra eftersom maken oftast inte vaknar så lätt så om det skulle vara något är jag inte säker på att han skulle vakna.Bloggläsande var det ja.

Av Patricia - 16 februari 2007 00:16

Satte mig ikväll med fasa för att hitta många bra böcker i årets bokreakataloger.Satt och bläddrade i kataloger från Bokia och Akademibokhandeln. Många böcker rymde dem, men inte många som jag var intresserad av, vilket gladde mig.De två jag hittade var hobbyböcker:* Sy kläder av Linda Gibson* Digitalfoto av Tim DalyOm de är bra böcker har jag ingen aning om, men de lät intressanta. Dock upptäckte jag att de var billigare på nätet, och ganska mycket billigare också.Hittade två andra böcker som jag blev lite nyfiken på:* Dreamweaver 8 för alla * Kom igång med CSSMaken ska lära mig CSS, men Dreamweaver skulle vara kul att lära sig eftersom jag har programmet, men ingen bok om det. Nåja, den dagen kommer väl. :) Nu är det sängen som gäller.Imorgon ska jag be maken posta en liten sak till mamma. :)Natti natti.

Ovido - Quiz & Flashcards