Alla inlägg den 21 februari 2007

Av Patricia - 21 februari 2007 14:05

* tömt diskmaskin och satt ner disk* sopsorterat i bastun (vi behöver slänga skräp)* släppt ut och in katter (2 av 3)* vikt och fått undan tvätten i grovköketJag är nog effektivare än vad jag tror idag.

Av Patricia - 21 februari 2007 13:24

Inbjudningskorten är klara. Gjorde dem i två olika färgställningar. Jag blev mycket nöjd.Nu ska bara glitterlimmet torka. Sen ska de skannas och sparas på datorn (och bli visade för maken & mamma) innan grannarna får dem.Denna gången hittade jag helt på själv hur jag ville ha dem. ~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~oLu
nch har intagits. Det blev två vårrullar som jag gjorde extra häromkvällen. Till det lite ris och Ramlösa Päron & Citronmeliss. Jag gillade den, men inte maken. Det ska vara vanlig citron för hans del. :) Det gör mig inget för nu blir det mer till mig. :)Jag ska liksom maken bli bättre på att dricka ordentligt. Det är kanske därför jag varit trött och seg den senaste tiden. Tyvärr får jag nog dessutom inse faktan att jag håller på att bli förkyld. Inte kul alls. Men så är det.Nu ska jag gå och kolla elden. Sen blir det en paus så att jag inte får ont i axlar och nacke idag igen.

Av Patricia - 21 februari 2007 10:25

Nu har jag lagt in CV och allt även på Offentliga jobb's hemsida. *pustar ut*Det känns som om jag lagt in på alla ställen nu och att det inte kan finnas några kvar att lägga in på, men det vet jag ju att det gör. Men nu är det gjort och jag har t o m sökt ett jobb. Så det blir två jobb ansökta/inskickade idag. :)NU ska jag pyssla. :)

Av Patricia - 21 februari 2007 09:28

Uppdaterade personligt brev och CV, tryckte ut det, lade papperna i ett kuvert m m och gick ut för att lägga ansökningsbrevet på brevlådan. Det är ca 200 meter enkel väg dit. Men det kändes som 2 km i denna temperatur. Jag hade tagit på mig ordentligt, men inte skyddat ansiktet tillräckligt. Fy farao för förfrysning.Min astma gjorde sig lite påmind, men jag slipper nog ta medicin.Men ut mer idag ska jag inte!NU ska det pysslas, när jag varit så duktig. :)

Av Patricia - 21 februari 2007 08:54

Vaknade 06.00 imorse av att klockan ringde. JAG vaknade men inte maken. Han låg och snoozade till ca 7. Själv låg jag och försökte läsa samtidigt som hankatten brottades med boken för att få min uppmärksamhet och kel. Naturligtvis nöjde han sig inte med att bli kelad samtidigt som jag läste. Nej, det ska naturligtvis vara 110% full uppmärksamhet på honom!Maken lyckades till sist stiga upp och gick ner för att duscha. Jag låg och läste en stund till. Jag kom ner precis lagom när han steg ur duschen. Då gjorde jag frukost och tände en eld i kakelugnen av en anledning. Det är ca -13 grader hos oss. Lite äckligt kallt. Det var fortfarande lite varmt i kakelugnen sen gårdagens eldning, så det var lättare att få igång morgonens brasa. Vår ved är ju inte riktigt torr eftersom vi tog in den i garaget i januari. :)Plötsligt hade vi jättedåligt tryck och maken gick efter frukosten ut till hydroforen för att kolla, men då såg allt bra ut. Det visade sig att grannarna hunnit precis före honom och slagit på pumpen igen.Jag fattar dock inte varför den slår av sig då och då. Det sitter ingen jordfelsbrytare längre. Men vissa saker ska väl bara vara mysterium.Nu har han åkt till jobbet iallafall - maken alltså.Katterna är inne och jag sitter vid pysselbordet igen.Idag har jag tänkt göra inbjudningskort till middagen vi ska ha om 1 ½ vecka. Egentligen behöver jag inte göra det, men jag tycker det är kul samtidigt som det är bra träning att förnya min fantasi. :)Vägde mig på vågen nu imorse. Det var ingen rolig syn. Nu blir det verkligen att vara duktig, försöka motionera och äta bättre. No more chocolatecake for me, eller annat sådant gott. :( Skärpning på mig.Men nu...pyssel. :)

Ovido - Quiz & Flashcards