Alla inlägg den 11 maj 2007

Av Patricia - 11 maj 2007 15:17

Det andra rekryteringsföretaget ringde i eftermiddag. Han hade ringt VD'n för testjobbet, men de trodde de kunde ge besked på tisdag kommande vecka.

 

 

Om det nu är så att det ÄR killens sista dag där, innebär det att arb.kamraten K jobbar helt själv på måndag, 8.45-19.00 Stackars K. Jag lider med dig gumman.

 

 

Så det är bara att vänta lite till, och vänta har jag blivit bra på. :)

Av Patricia - 11 maj 2007 11:57

Har inte sovit bra alls inatt. Vänster axel har krånglat och jag har haft ont i magen och rejält långt ner också. Det känns som om jag legat i dvala. När jag gick på toa imorse släppte smärtan, vilket jag blev glad över.

 

 

Har inte haft några besvär att vända mig i sängen tack o lov. På det sättet är äggstockarna snälla mot mig.

 

 

Efter intervjun idag promenerade jag bort till makens kontor. Jag tog det lugnt när jag promenerade. Det var riktigt avkopplande, för jag kände att jag inte kunde gå mycket snabbare, även om jag velat.

 

 

Tog en runda på stan och handlade biljetter till ikväll. Vi ska vara lite kulturella hade vi tänkt. :) En liten stund iallafall. Men eftersom jag glömt proggisar hemma, var jag tvungen att åka hem. Å andra sidan är det nog bara ganska skönt. Jag är så in i bängen trött, så jag behöver nog sova lite.

 

 

* Magen är fortfarande svullen och ganska spänd. 

* Inget illamående än (mer än om jag äter för mycket)

* Trött

* Brösten är ok så länge jag inte råkar komma åt dem. Då är de spända och ömma

* Känner av ryggen lite då och då

* Inga sura uppstötningar

* Luktsinnet fortfarande känsligt

 

 

Kan inte hjälpa att känna lite oro över att jag inte har något illamående. Men alla har inte det och första gången jag var gravid hade jag inget illamåndebesvär.

 

 

Maken är så söt som klappar, pussar och pratar med magen. :)

Jag vill så gärna att det ska funka denna gång!

 

 

Nu ska jag ta en proggis och vila, helst sova lite. 

Av Patricia - 11 maj 2007 11:55

Då är jag hemma igen.

Var på intervju imorse. 25 minuter tog det. De berättade lite om företaget och tjänsten och jag berättade lite om mig själv. Det var inga oklarheter.

Nu ska de diskutera och komma överens om jag är den rätta för dem, ringa rekryteringsföretaget så får vi se om jag får det eller inte. Det verkar i så fall inte som om jag börjar på måndag iallafall.

Det andra företaget där jag testjobbade har heller inte hört av sig. Jag tvivlar på om de gör det idag heller. Men vi får se.

Ovido - Quiz & Flashcards