Alla inlägg den 9 maj 2007

Av Patricia - 9 maj 2007 19:33

Det blir förmarinerade partyvingar, ris, grönsaker och sås. Jag hoppas det blir gott. :)

Mat
Av Patricia - 9 maj 2007 19:28

RMC har inte hört av sig idag. Det bådar gott, för då har det blivit minst ett embryo iallafall. Nu får vi bara hoppas att det är några till som kan frysas in.

 

 

Så det känns ju bra.

 

 

Annars är jag öm och svullen. GÅR (kan inte springa) på toaletten varannan timme. Har varit sämre på att dricka vatten i eftermiddag, men det beror mycket på att jag sovit några timmar. Det behövde jag tydligen.

 

 

Nu är maken hemma. Det är skönt. Han hade handlat jätteduktigt. Han hade t o m köpt choklad till mig samt varsin Tip Top. Han är så himla söt. :)

 

  

Imorgon jobbar han hemifrån och åker med mig till sjukhuset för insättning. Sen är det bara att hoppas på det bästa och att jag sköter mig.

 

 

Tänkte jag skulle väga mig idag, bara för skojs skull, men det var meningslöst. Vågen ballade ur och visade helt tokigt fel. Så det var bara att kliva av och strunta i det.


 

Jag har haft sällskap idag när jag vilat. Pluttan och hankatten har turats om att vila hos mig. Pluttan låg t o m uppe på magen och värmde så mysigt. :) 

IVF
Av Patricia - 9 maj 2007 17:39

Maken jobbar fortfarande. På vägen hem ska han stanna till och handla. Det får bli det allra nödvändigaste som han får handla, då vi knappt har några pengar.

 

 

Jag har ingen inspiration till vad vi ska äta. Svårt.

Någon som har någon idé? 

Mat
Av Patricia - 9 maj 2007 12:16

Varje gång jag reser mig känns det rejält i magen. Får även sätta mig ganska lugnt, annars gör det ont. Så bäst mår jag när jag ligger ner, vilket jag verkligen försöker. Dricka mycket försöker jag också. Snart har jag druckit en liter. :O

 

 

Annars är allt bra förutom min trötthet.

Jag har ätit lunch. Det var gott, men jag orkade inte allt.

 

 

RMC ringde innan. Imorgon kommer de att fråga om det är så att det finns embryon för frysning. De slänger aldrig något utan att fråga. Så det kändes ju lugnt och tryggt. Och annars har de inte ringt hittills, vilket jag verkligen inte hoppas heller.  Det betyder ju då att iallafall ett embryo är bra för instättning. Snälla ge oss nu några stycken till frysen också.

 

 

Maken hade drömt inatt om att nästan alla blivit befruktade och att allt gick bra. Jag gillar hans positivism. Jag hoppas han har rätt. Jag har aldrig hoppats mer att han har rätt än nu. Han är verkligen övertygad om att detta kommer att gå jättebra, att vi kommer att få en bebis i vinter.

 

 

Hoppas, hoppas, hoppas! 

IVF
Av Patricia - 9 maj 2007 09:02

Vi ska ringa svärmor som fyller idag.

Ett kort skickades till henne i måndags som jag hade gjort. Det borde de haft igår så att hon kunde få det på morgonen idag. :)  

Av Patricia - 9 maj 2007 08:54

Igår kväll började jag med den första av 60 proggisar. Det gick fint. Var jättetrött och somnade ganska snabbt när jag gått och lagt mig.

 

 

Var uppe en gång inatt vid 02.15 för att gå på toa. Jag blir fortare kissnödig nu när magen är så svullen. Lyckades somna om ganska fort igen tack o lov.

 

 

Strax före 7 imorse  (innan makens klockradio satte igång) vaknade jag, gick på toa och sen var det dags för proggis igen. (58 kvar). Kunde inte somna om sen utan låg och läste istället.

 

 

Så småningom vaknade maken och vi steg upp och åt frukost. Det gick ganska bra att äta frukost, vilket gladde mig. Jag har slutat med kaffe nu, så det blev bara juice som dryck. Ska snart hämta ett stort glas vatten. 

 

 

Är betydligt mer öm i magen idag, men det går bra ändå. Jag går lite långsamt och tar det i den takt jag kan.

 

 

Jag kom på vid frukosten att de faktiskt inte frågade oss igår om vi ville frysa ner embryon om det var så att det gick. Så jag har ringt och fått en telefontid idag. Så 11.15 ska de höra av sig. Även om det är vårt 2:a och sista gratisförsök, vill vi ju spara till frysen om det blir några som går att frysa. Så det ska jag prata med dem om idag. Vill inte känna oro över det också. 

 

 

Ringde arb.kompisen K på testjobbet. Hon blev överlycklig när jag ringde. Allt var som vanligt där och hon saknade mig. Killen som testjobbar nu ska tydligen testjobba veckan ut och inte bara t o m idag. Så vi får väl se när jga får något besked. K hade sagt till en av cheferna igår att hon inte vågade ge killen något ansvar alls, medan hon inte hade några problem alls med att ge mig det när jag var där. Det värmde så när hon berättade det och jag tackade så mycket. Jag lovade att hålla henne underrättad så fort jag får reda på något. 

Senare idag ska jag ringa tjejerna på ekonomin och kolla hur det är med dem.

 

 

Men nu blir det hämtning av vatten och så ska jag kura ihop mig i soffan och läsa lite.

Det är väldigt grått ute, men än så länge regnar det inte, men det kommer det nog att göra. 

Ovido - Quiz & Flashcards