Alla inlägg den 24 maj 2007

Av Patricia - 24 maj 2007 21:18

Ikväll var vi med de närmsta grannarna och såg på Pirates 3. Innan dess träffades vi och åt middag ihop. Jag åt kycklingspett, klyftpotatis, sallad och till detta var det två olika sorters såser. Jag valde tzatziki och bearnaisesås. Det var supergott.

 

 

Jag var ganska trött när vi träffades. Jag hade stora svårigheter att koncentrera mig till slut på jobbet, men det gick.

 

 

Eftersom jag var så trött var jag lite orolig att jag skulle somna på bion, men det gjorde jag inte. Fick dock sitta och pilla på mitt diadem ett tag för att sysselsätta mig samtidigt som jag såg filmen. Märkte då och då att jag hade lite svårigheter att koncentrera mig på filmen. 

 

 

Filmen var ok. Det var många bra saker och några lite mindre bra, men så är det med alla filmer, eller hur?! Det var lite jobbigt att sitta i nästan tre timmar. Jag hade svårt att hitta en bekväm ställning. Och om jag har de "problemen" nu, har ska det då bli sen? =) Spännande.

 

 

Väl hemma igen ringde vi svärföräldrarna eftersom svärmor hade lämnat meddelande på telefonsvararen. Jag kunde inte låta bli att busa med henne när hon ställde frågan "hur har det gått idag?". :) Både hon och svärfar blev jätteglada och tyckte det var härligt. Vi pratade även lite om midsommar, vilket nog kommer att bli trevligt. :)

 

 

Snart är det läggdags här. Men först måste jag få iordning bröllopskuvertet. Jag har lyckats sprätta upp sidorna och ska nu försluta dem så att kortet får plats där i. Sen ska jag hitta något att ha på mig imorgon. Sen blir det sängen för mig.

 

 

Jag fick lön för mitt testjobb idag. Eller lönespec idag. Pengarna kommer imorgon. Himmel så underbart de pengarna sitter. :) Det känns helt underbart. Så imorgon ska maken och jag luncha ihop på stan. Det ska bli jättemysigt och faktiskt lite romantiskt. :) 

Av Patricia - 24 maj 2007 11:28

Imorse ringde jag RMC för att få en telefontid. I förmiddags ringde en sköterska och hon blev jätteglad för min skull. Hon frågade om jag haft blödningar, vilket jag inte haft (än). Det tyckte hon lät bra.



Vi bokade tid för ett första UL. Det blir 11/6. Det är mest för att se att skrutt*n ligger rätt i livmodern, så blir det ett senare sen för att kolla aktivitet. Detta p g a mina utomkvedes tidigare. Jag hoppas så att vi kommer dit (och gärna hela vägen).



Jag har bestämt mig för att inte oroa mig en massa, utan göra mitt bästa och njuta och glädjas av det här hela tiden istället.



Frågade även vad i tiden jag ligger så jag är i 5:e veckan idag v4+0, vilket jag också misstänkte. :)

Av Patricia - 24 maj 2007 06:48

02.35 vaknade jag inatt, kissnödig så jag höll på att spricka kändes det som. Fick sällskap av minstingen och hankatten som såg äckligt pigga ut.

 

 

Gick ut på toa och ögnade igenom anvisningarna och pinkade på stickan. Direkt kom ett stooooort minus. Jag mådde dåligt och lade den åt sidan och kissade färdigt (tog en bra stund).

 

 

Sen satt jag där och vågade inte närma mig handfatet där testet låg. Jag ville veta, men ville inte få negativt besked. Jag började tro att jag inbillat mig mina ömma bröst och andra tecken.

 

 

Till sist vågade jag titta. Det var inte det starkaste +'et, men där var ett. Hjärtat började slå som en tok och när jag var klar på toaletten gick jag in med testet till maken och väckte honom. Han blev jätteglad och vi låg och pratade en stund. Han lyckades snabbt somna om sen, medan jag låg vaken i över en timme. Så nu är jag fullkomligt död idag känner jag. Men vad gör det? Jag är ju gravid! *ler stort och lyckligt*

 

 

Nu imorse vände sig maken om till mig när han vaknade och klappade magen. Han är så supergullig!

 

 

Nu ska jag ner och försöka få i mig lite frukost. Får se hur det går. Annars tar jag med mig till jobbet.

 

 

Nu hoppas jag bara att jag får vara gravid hela tiden ut. Har inte kommit längre än 7 veckor.

 

 

Ha en underbar torsdag. Det ska banne mig jag ha! :) 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards