Alla inlägg den 21 maj 2007

Bio

Av Patricia - 21 maj 2007 20:29

Grannarna kom över för en stund sen. De vill se Pirates 3 på torsdag och de undrade om vi ville följa med. Naturligtvis ville vi det. Så maken ska hämta ut biljetterna imorgon.

 

 

Jag hoppas bara att jag inte somnar på bion. :) 

Av Patricia - 21 maj 2007 19:24

Makens hemgjorda pannkakor och plättar.

Till det är det glass eller grädde, olika sorters sylt samt min röra gjord av lök, påläggsskinka, tärnad squash, champinjoner, creme bonjoursås (svamp) och lite matlagningsgrädde (4%-ig). Röran har jag rört ihop i kastrull och värmt upp. Det ska bli spännande att smaka den. Jag hoppas så att den är god. Är den det blir det samma till lunch imorgon. :)

Mat
Av Patricia - 21 maj 2007 18:45

Grodis lade upp denna länk på en liten film, som för mig visar ultimat kärlek.

Jag började tjuta när jag och maken tittade på dem och han fick stå och krama och trösta mig sen. Och samtidigt stod han och gjorde pannkakor för fullt. Han har det inte lätt.

 

 

Jag älskar dig bajbi! Tack för att du tröstar mig några gånger om dagen, och för att du är så tålmodig med mina humörvängningar. 

 


Av Patricia - 21 maj 2007 16:11

Jag har fått en mailadress till mitt arbete. Det känns lite flashigt. Och nyss fixade jag en signatur. Den ser så vuxen ut. :) Det känns lite ovanligt.



Däremot kommer jag fortfarande inte in i de program jag behöver eftersom de som har hand om detta inte är så snabba. Så jag får fortfarande logga in på arb.kamratens Men det är ju tur att jag kan göra det iallafall.



Hon har tyckt att det gått bra idag. Jag tycker väl att det gått hyfsat, framför allt eftersom jag är så okoncentrerad.



Jag berättade för henne efter morgonfikat vår situation och att mina hormoner är just nu överallt och att jag är jättetrött för att jag sover så dåligt på nätterna (dock bättre inatt eftersom jag hade hängt ett gammalt påslakan för sovrumsfönstret inatt). Hon tyckte inte hon märkt något, men var väldigt glad över min uppriktighet och ärlighet och ska hålla tummarna för att det går "our way".



Till eftermiddagsfikat kom tjejen/kvinnan som jag har ersatt. Hon hade med sig sin lille bebis och två syskon och bjöd på sockerkaka till vårt "lag". Det var en söt liten kille. Han var så tyst och lugn. Satt och småklappade på magen och hoppades att ingen skulle se det. Men oj vad jag längtar efter barn.



I 45 min till ska jag jobba. Maken trodde inte han kunde komma iväg tidigare. Jag funderar dock på om jag ska gå till H&M och kolla om en klänning jag vill ha finns där. Jag vet inte. Jag behöver strukturera upp min pärm med anteckningar, men vet för ovanlighetens skull inte hur på bästa sätt. Ska nog låna en annan arb.kamrats pärm och se hur hon gjort. :)



Ikväll blir det pannkakor till middag. Jag ska försöka göra svampstuvning som jag kan ha till lunch imorgon till pannkakorna.

Av Patricia - 21 maj 2007 15:23

Idag är det bara mos i huvudet. Jag kan och orkar inte koncentrera mig. Jag är fullkomligt slut. Det står still i huvudet. Det är som om jag stoppade huvudet i filmjölk, eller något. Jobbigt är det iallafall.


Och så glömde jag ta proggisen innan kl 15. Men den är tagen nu iallafall.

*suckar*

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards