Alla inlägg den 16 maj 2007

Av Patricia - 16 maj 2007 19:41

Värmd hemmagjord pizza från i lördags.

Jättesmidigt när man inte orkar laga middag. :)

Mat
Av Patricia - 16 maj 2007 19:35

Nu är maken hemma. Han var duktig som kom ihåg att köpa bensin till gräsklipparen. Vi pussades och pratade lite. Sen gick jag ut och fortsatte klippa gräsmattan. Jag märkte ganska snabbt att 80% av min ork försvunnit. Det var jättekämpigt att klippa andra halvan, men jag gjorde det. Och jag känner mig superduktig nu! :) Det är så otroligt skönt att det är gjort. Det ser prydligare ut och man får mer lust att gå ut i trädgården imorgon om tillfälle ges. Ryktet säger att vädret inte ska bli det bästa, men OM det blir fint kan man sitta och fika i hammocken (som ska ställas tillbaka imorgon. Jag har ingen kraft nu).

 

 

Maken är jättegullig och ställer nu in gräsklipparen till mig i garaget. Jag orkade inte ens göra det. 

 

 

Så, det som är kvar nu att göra förutom packa imorgon av de stora sakerna innan helgen är att dammsuga. Det har maken sagt att han gör imorgon. Jättebra. Så ska jag koncentrera mig på kort till bröllopet nästa helg. :) 

Av Patricia - 16 maj 2007 18:12

Jag hade mos i huvudet till slut i eftermiddags på jobbet. Det gick bara runt och både jag och de andra hade lite svårt att koncentrera oss. Men å andra sidan hade jag jobbat sen 7.40 idag.

 

 

När jag skulle ta mig hemåt, var det mer eller mindre bilkö på motorvägen i stort sett tills jag skulle av på "vår" avfart. Det var massor med husbilar, husvagnar och lastbilar som stoppade upp trafiken. *suckar*

 

 

Väl hemma kände jag mig rastlös. Så jag bytte om med en gång, gick ut och hämtade gräsklipparen, fyllde på det lilla som fanns kvar av bensinen, ringde maken och bad honom köpa bensin på väg hem, tog fram min iPod, gick ut, fyllde på och satte igång iPod och gräsklippare. På med hörselkåpor och sen klippte jag tills bensinen tog slut. Det är ca halva gräsmattan kvar. :)

 

 

Det var bara att ställa gräsklipparen i skuggan, gå in och börja ta itu med diskberget. Tömma diskmaskinen, ladda den, diska plåtar för hand, rengöra hällen, torka av diskbänk.

 

 

Kom sen in i vardagsrummet och torkade av soffbordet.

 

 

Har slängt reklam och sorterat post.

 

 

Vi skulle behöva dammsuga, men något måste ju maken göra. ;)

Imorgon måste jag börja med bröllopskort. Vill inte göra en massa tråkiga saker imorgon när vi är lediga. Dessutom måste vi packa så det bara är att åka när vi jobbat klart på fredag.

 

 

Jag vet inte var jag fick energin ifrån. Jag bara väntar på att jag ska säcka ihop och bli jättetrött.

 

 

Ikväll är det Grey's anatomy.  Yeay. :) Längtar. 

Av Patricia - 16 maj 2007 12:40

Nu börjar det bli jobbigt. Jag tycker jag mår alldeles för bra för att tro att skrutt*en vill vara kvar i magen. Dock hoppas jag ju varje dag och vill ju att det ska vara så att min mage tar emot skrutt*en och bäddar in denna.



Igår kväll var jag verkligen trött efter jobbet. Jag kämpade hela kvällen för att hålla mig vaken. Gick och lade mig jättetidigt och har faktiskt sluppit gå på toa inatt (detta är ännu en sak som oroar mig även om det varit jätteskönt att slippa).



Dock har sömnen inte varit helt tillfredsställande. Många konstiga drömmar. Har dock funkat bättre inatt när vi hade fönstret öppet.



Imorse undvek jag apelsinjuice helt. Slapp magont helt då, vilket var väldigt skönt. Åt ej heller fil idag. Vågade inte. Men hade inga problem att få i mig lite frukost.



Provade igår att ta proggisen som stolpiller igår. Kul var det inte, men effektivt tror jag. Så det är ju bara att fortsätta med det på eftermiddagarna. Det är inte mycket att be för om man vill göra det så bra som möjligt för skrutt*en. H*n/den är värd allt!



Aptiten är dock spännande. Jag kan vara jättehungrig och mitt när jag äter så blir jag tvärmätt och mår nästan illa. Det är en balansgång.

Ovido - Quiz & Flashcards