Alla inlägg den 29 maj 2007

Av Patricia - 29 maj 2007 19:27

Försöker få klart födelsedagskortet till svågern. Och idag erbjöd jag mig att göra ett kort till arb.kamraten C som slutar på torsdag.

 

 

De kan nog bli fina när de är klara. 

 

 

Under tiden försöker maken göra pyttipanna genom att kokat potatis själv och nu steker korv och kött. Men potatisen ser mer mos ut än tärningar. Men det blir säkert gott ändå.

Av Patricia - 29 maj 2007 16:19

I mars var både jag och maken och testade oss mot könssjukdomar. Vi ville verkligen vara på den säkra sidan inför IVF'en.



Båda fick negativa svar, men båda hade någon liten infektion. Båda fick antibiotika och vi glömde sen bort att kolla upp det igen.



Idag var maken där igen och ett litet spår av infektion hittades igen. Han fick antibiotika, men läkaren där sa att hon inte vågade undersöka mig eftersom jag är gravid.



Nu är jag smått nojjig och orolig eftersom att jag vet att en infektion kan göra så att risken för missfall och utomkvedes ökar då. Så halva förmiddagen satt jag i samtal med sjukhuset.



Imorgon kl 9.30 ska jag till KK för undersökning. Ev får jag någon form av antibiotika. RMC ville dessutom flytta bak min UL-tid med tanke på mina utomkvedes så vi ska dit redan på måndag. De hoppas kunna se om skrutt*n ligger på rätt ställe i livmodern redan då.



Så jag kan tala om att jag är ganska nervös nu. Maken har försökt lugna mig att det säkert inte är något, men jag tycker inte det är så konstigt att jag blir nervös och ledsen när man ser tillbaka på vad som hänt tidigare. :(

Trots att jag är ledsen, är jag ändå väldigt tacksam över att jag fått två så tidiga tider så att jag kanske kan få pusta ut och ta det lugnt efter måndag.



Men tänk om:

* jag har en infektion som kan ställa till det?

* skrutt*n inte hittas på UL

* sitter fel igen

* hormonvärdena inte höjs tillräckligt om de skulle ta blodprov



Usch. Just nu är det allt annat än roligt att vara jag.

Har varit nära att börja gråta flera gånger idag. Har haft jättesvårt att koncentrera mig.



Kan det inte bara vara måndag lunch?

Ovido - Quiz & Flashcards