Alla inlägg den 26 maj 2007

Av Patricia - 26 maj 2007 11:53

Nu är bröllopspresenten är inslagen. Den har fått färgglada band på sig och två stämplar, samt en liten variant av brudparet som är på kortet.

 

 

Paketet, kortet i kuvert samt en flaska är nerlagt i en fin, stor, blå papperspåse som jag köpte på Systrarna Grenes i höstas. Där på satte jag en annan stämpel jag färglagt med tre hjärtan på. 

 

 

Karta till kyrkan är utskriven och nerlagd i festväskan jag ska ha med ikväll. Den är färdigpackad med körkort, näsdukar och nycklar m m. :)

 

 

Nu ska jag ut och leta efter grannens mobil som han tappat antingen i trädgården eller i köket. De ringde från bilen då de är på väg till hans systerdotters namngivningsceremoni och sa att de inte hittar mobilen och att vi får ut och leta efter den. :) ojojoj. 

Av Patricia - 26 maj 2007 10:10

Maken skulle ligga och kolla på "Den sista färden" igår kväll. Jag orkade inte och ville inte heller och somnade ganska snart. Sov väldigt gott inatt, vilket behövdes.

Vaknade strax efter halv sex imorse av att jag var kissnödig. Passade på att ta proggisen för att slippa stiga upp igen lite senare. Stängde därför av väckarklockan när jag lade mig igen, då jag inte längre behövde den.

Vaknade någon timme senare av pluttan som var rastlös och klättrade på möblerna. Tack o lov gav hon upp och gick och lade sig igen, och kissade inte någonstans, i sovrummet iallafall. Minstingen kom sen upp och lade sig hos mig och "mao"-ade att hon ville bli klappad, vilket hon blev lite tills jag somnade igen.

Sov ända till 09.40-något Maken låg och tittade på mig vilket var mysigt. Han låg och klappade min mage och vi lyssnade lite på "ring så spelar vi".

Nu är vi uppe och maken gör frukost. Nykokta ägg och uppvärma rosenbröd från ugnen (frysta från början), juice till mig och kaffe till honom.

Det är jättevackert väder ute. Himlen är blå och solen strålar verkligen. Det blåser, men det är skit samma. idag ska vi på bröllop och det ska bli mysigt. Jag brukar inte tycka det, men idag tycker jag verkligen det. Måste leta upp min lilla festväska som passar så fint till min klädsel. Är dock lite orolig för vem jag kommer att sitta vid. Jag hoppas det är någon trevlig och att det helst är någon kompis. Men vi får se. Som det känns nu kommer jag att orka dagen bra. Så här pigg har jag inte känt mig på två veckor. :)

Ovido - Quiz & Flashcards