Alla inlägg den 13 maj 2007

Av Patricia - 13 maj 2007 21:21

Katterna är så söta som tittar till mig med jämna mellanrum.

De ligger gärna på mig också. Gärna långt ner på magen. Det värmer jätteskönt. Det är så gulligt.

Pluttan nosade väldigt nyfiket och länge på mina bröst idag. Men jag kan väl inte avsöndra något redan. Det har jag svårt att tro. Det har bara gått 3 ½ dag. Men jag klagar inte. Jag älskar att de är så mysiga. Så länge jag får ligga ifred i sängen på natten. De kan ligga nere vid fötterna, men inte på mitt täcke. :)

Av Patricia - 13 maj 2007 21:18

Jag har inte orkat ta mig upp i pysselrummet idag. Får ta mig upp dit imorgon och börja. Eller så kör jag en av dem jag redan gjort och bara klistrar dit siffrorna 40. Det kan jag också göra. Just nu lutar det åt det alternativ nr 2.

Vi får se.

Av Patricia - 13 maj 2007 21:16

Hemgjorda (köpta, frysta) hamburgare i bröd och pommes frittes i ugn.

Orkade en och lite pommes. :) Och mycket vatten till detta. 

Mat
Av Patricia - 13 maj 2007 17:34

Från att ha haft flera veckor på mig, har jag plötsligt fått på mig till helgen att göra ett födelsedagskort till svågern. Dessutom vill svärföräldrarna att vi ska hitta på en text till en sång till svågern. Där känner jag lite att gränsen går när de själva aldrig hittar på något.

 

 

Dessutom hade det varit trevligt om vi hade haft en present med oss, men eftersom vi inte har pengar, är det bara att glömma det. Han får vackert vänta. Jag vet inte ens vad vi skulle kunna köpa till honom.

 

 

Vi hade ju tänkt åka till svärföräldrarna, men jag hade inte räknat med att vi skulle fira svågern som inte fyller år förrän om några veckor. Ärligt känns det inte lika kul längre att åka, men det är väl bara att svälja och dra på ett leende. Det känns fortfarande inte så roligt att se svägerskan och hennes beteende i väldigt mycket. Men men. Någon gång måste jag ju träffa henne och klämma fram ett grattis till ett barn till som hon inte kommer att orka ta hand om. 

Av Patricia - 13 maj 2007 17:32

Jag gör inget på dagarna längre.

 

 

Sover, äter, somnar igen, äter lite, sover, osv.

 

 

Efter två omgångar sömn känner jag mig lite piggare. Har precis ätit lite rabarberpaj och gammeldags vanilj light. Det var gott.

 

 

Nu får vi se om jag orkar göra något ikväll. :)

Av Patricia - 13 maj 2007 10:26

Känner mig PMS-ig idag. Jag är inte nöjd. Jag får panik över att här är smutsigt. Jag försöker behärska mig för att inte väsa eller skrika åt maken, som egentligen inte gjort något fel (förutom struntar i att här är jätteskitigt överallt). Det kan också vara så att jag är jättehungrig. Det är inte kul att vakna 2- 2½ timme före maken och vänta på att han ska vakna för att vi ska äta frukost ihop.

 

 

Och jag är så jävla trött på att ta proggisarna. Denna vita sörja är äcklig och jag är så trött på den. Den rinner ju bara ut. Jag ifrågasätter verkligen att kroppen över huvudtaget absorberar ett smack. Och gör den inte det, kommer jag inte att testa positivt. :(  Det är skittråkigt att behöva ha binda varje dag och vara orolig att dena vita smörja ska färja ner om man har byxor på sig - för det vet jag att den gör.

 

 

Nu ska jag äta frukost. Måtte jag må lite bättre efter det. Maken har varit jättesöt och tagit fram frukosten. 

Av Patricia - 13 maj 2007 00:20

Ja, vad ska man säga?

 

 

Många tråkiga låtar. Flera som började bra, men som inte byggdes på utan körde samma fart hela tiden vilket gjorde dem tråkiga.

 

 

Vinnarbidraget var tråkigt.

 

 

The Arks insats var fegt. Ola vågade inte ta i som han kan och han såg väldigt nervös ut. 

Och röstningen är löjlig. De Skandinaviska länderna röstar oftast på varandra och östländerna röstar på varandra. Bryr ingen sig om längre om låten man röstar på är bra, eller är det oviktigt? 

 

 

Är ganska säker på att jag lyckades se Camillas man i tv. :)

En blond kille i Sverigetröja med två Sverigeflaggor. Undrar om jag såg rätt.

 

 

Vi orkade inte äta någon rabarberpaj. jag var jättemätt efter pizzan och grannarna som kom över orkade inte heller. Fast nu har maken tagit lite paj. Han var ju tvungen att iallafall smaka på den. Han hälsar att den var god. :)

 

 

Efter halva tävlingen var jag tvungen att ligga ner i soffan. Jag har jättetrött och jag behövde breda ut mig lite. 

 

 

Nu blir det sängen och en proggis. 13 tagna då, 47 kvar.

Natti natti. 

Ovido - Quiz & Flashcards