Alla inlägg den 1 juni 2007

Av Patricia - 1 juni 2007 22:10

Maken berättade innan att han varit och shoppat innan idag. Tala om att jag blev nyfiken. Naturligtvis ville han inte berätta vad han handlat. Det ska bli jättespännande när han kommer hem imorgon. Jag saknar honom jättemycket! Det enda som är positivt med att vara ensam är att jag kom mycket tidigare till jobbet samt att det är svalare i sovrummet när jag sover ensam. Fast jag kommer mycket hellre lite senare till jobbet coh får det lite varmare i sovrummet än är utan honom. :)

Av Patricia - 1 juni 2007 20:31

Åt middag hyfsat tidigt. Blev jättetrött efteråt och somnade i soffan med hankatten på magen. Mysigt.

 

 

Maken ringde sen och väckte mig. De var på väg till tunnelbanan och skulle till ett stå upp-ställe. Jag hoppas de får trevligt.

 

 

Nu sitter jag i soffan. Det är mycket aktivitet i magen. Det stramar emellanåt och har en liten känsla av obehag. Men inte mensont eller så, vilket är skönt.

 

 

Brösten är nu ännu större. Jag misstänker att jag snart får köpa nya bh'ar då jag växer ur de jag har.  Hade inte riktigt räknat med att göra det än faktiskt. :) Men det kan bero på att de inte växt lika mycket de andra gångerna. De har idag varit ömma och stumma nästan hela tiden. Emellanåt har jag t o m tyckt att de var lite i vägen.

 

 

Under dagen har det emellanåt kliat rejält på olika ställen på magen. Jag blir redan rundare och rundare om magen, vilket känns skumt när det är så tidigt. Samtidigt kan jag inte låta bli att tycka det är mysigt och klappar magen mycket. Jag tror inte att maken ser något skillnad, men det ska bli kul att se OM han gör det. Han har ju inte varit borta så länge.

 

 

Illamåendet har varit lugnt idag, vilket känns skönt. Arb.kamraten U avrådde mig idag till lunch att välja schitzel och stekt potatis då mycket stekt mat kan  göra att man mår illa lättare. Istället blev det pasta carbonara. Det var gott.

 

 

Nu hoppas jag bara att jag får sova gott inatt och länge. :) 

Av Patricia - 1 juni 2007 17:12

Idag har jag gjort så att jag jobbat ihop den sista tiden som behövdes till timmarna jag missade i onsdags när vi var på sjukhuset. Så nu har jag jobbat mina 40 timmar. Så skönt.

 

 

Kommer dock tyvärr att bli minus nästa vecka igen när vi ska på UL på måndag morgon och till terapeuten på torsdag. Samtidigt är jag glad att vi ska göra båda sakerna denna veckan som kommer. För på måndag får vi reda på om det ser bra ut (förhoppningsvis kan de se) eller inte och på torsdag kan vi prata om graviditeten, eller prata sorgearbete. Det är nog inte så svårt att gissa vilket jag hoppas på.

 

 

Nu är det helg och det är så skönt. Jag är trött och har varit det ända sen jag åt lunch. Men nu kan jag göra vad jag vill och det är härligt. Helst skulle jag vilja ta ett varmt bad, men vågar inte. Jag är så rädd att det är för tidigt att göra det så jag får låta bli. Det får bli en dusch istället. Jag har färdig middag från igår som jag kan värma idag så jag behöver lite laga mat. Och jag har ramlösa, ostbågar och lite choklad jag kan mumsa på ikväll. :) Funderar på att leta lite ved och tända kakelugnen. Här är tyvärr inte så varmt.

 

 

Jag har ingen aning om vad det är på tv ikväll. Antagligen inget speciellt. Tur att man har lite filmer att titta på då. :) Sällskap lär jag nog inte få. Det skulle komma hit en kompis, men som vanligt har jag inte hört av honom, så jag slår vad om att han gjort upp andra planer istället, som vanligt. Ingen vidare kompis. 

Av Patricia - 1 juni 2007 12:23

"I need you" från Blues Brothers.



Den gör mig glad. Sitter här och diggar.

Kanske man skulle ta och se den ikväll. :)

Av Patricia - 1 juni 2007 07:53

Idag är vi bara två som har hand om våra arb.uppgifter Den tredje slutade igår.



Hon som jag jobbar med skulle komma ca 7.15 idag. Hon har fortfarande inte kommit. Men jag har klarat mig ganska fint själv ändå. Jag är inte själv på avdelningen. Vi är fyra stycken här av ca 16 st. :)

Felfilen som jag brukar göra på morgonen var inga problem. Men jag lyckades lösa ett mail som jag tidigare alltid fått fråga hur jag ska göra. Jag är superstolt över mig själv.



Det som är läskigt idag är att jag nu har en egen telefon, vilket innebär att jag måste kunna svara på frågor nu samt ringa och ställa frågor som jag säkert inte vet hur jag ska ställa. Mindre kul. Tur att jag har en sådan förstående och underbar arb.kamrat som hjälper mig att reda ut vad det är för info jag behöver. :)



Det ösregnade verkligen när jag körde till jobbet. Det var himla skönt att parkera under jobbet och endast behöva gå de 10-tals metrar från huset hemma till bilen. :) Tydligen ska det bli jättefint väder imorgon. Det ser jag fram emot.



Just nu borde maken vara på ett ställe utanför London där de ska få "flyga" i en gigantisk lufttrumma där en jättestor fläkt blåser underifrån. Jag hoppas det går bra och att ingen skadar sig. Maken skulle vara försiktig.

He'd better be!



Om en timme är det fika. Då är det fralla för det är fredag.

Av Patricia - 1 juni 2007 06:30

Igår kväll hade jag lättare att somna. Hade precis somnat när maken ringde. De var tillbaka på hotellet och skulle gå och lägga sig. De hade haft en trevlig kväll.

 

 

Har sovit ganska bra inatt. Bara vaknat någon gång (av bröst som gjorde väldigt ont när jag försökte ligga på sidan). Behövde inte gå på toa inatt utan jag klarade mig till när jag steg upp, kl 6. Då hade jag alla 3 katterna i sängen. Det var jättemysigt. :)

 

 

Kände av magen igår, men inget idag än. Det hade varit lite skönt om det var liiiiiiite lugnt i magen idag. 

 

 

Nu äter jag frukost. Fiberknäckebröd och juice. Har märkt att jag klarar lättare av att äta knäckebröd än vanligt mjukt bröd.

 

 

Målet är att lyckas ta mig hemifrån kl 06.45 för att vara tidigt på jobbet så jag kan sluta tidigt idag, förhoppningsvis. Annars har jag jobbat in lite tid. :)

 

 

Det är grått ute och regnar. Så det är samma väder som det varit hela veckan. Man börjar vänja sig nu. 

 

Ovido - Quiz & Flashcards