Alla inlägg den 22 juni 2007

Av Patricia - 22 juni 2007 22:37

Ja, det blev väl inte den roligaste presentationsbilden precis.

Har funderat på att lägga upp en bild på mig själv. Får se hur jag ska göra.

 

 

Så länge är det en bild på en stämpel jag stämplat och färglagt.

Bättre än inget. 

Av Patricia - 22 juni 2007 22:35

Det gör så jävla ont när jag måste nysa och hosta. Och naturligtvis händer detta en hel del nu. Det hugger till ordentligt i såret i magen när jag måste det. Ändå försöker jag mitt bästa med att hålla för magen när jag både nyser och hostar för att dämpa det. Men det hjälper bara lite. :(

 

 

Är trött på smärtan nu.

Nu vill jag må bra. :( 

Av Patricia - 22 juni 2007 22:22

I eftermiddags spelade vi krocket med svärföräldrarna, våra närmsta grannar samt två av deras kompisar. Just då var det uppehåll och t o m riktigt fint väder. Det gick ganska bra att spela men lite jobbigt. Jag fick sitta lite då och då. Men efteråt var jag ganska trött och hade ont. Så jag passade på att vila lite medan de nadra fixade mat.

 

 

Det dukades fram på altanen för oss fyra. En lugn och trevlig middag tänkte jag. Men så kom de andra över och svärföräldrarna bjöd över dem att äta med oss. Jag kände mig inte lika social längre och ville bara mysa vi fyra, men så blev det inte.

 

 

Trevligt har vi haft ändå, men det var inte samma sak. Vi har sjungit lite spritvisor och pratat en massa medan det regnat mer och mer. Jag har suttit inlindad i plädar.

 

 

Nu är allt inplockat och diskmaskin och torktumlare är igång (svärmor välte mitt läskglas så jag fått tvätta favoritpläden).

Svärföräldrarna har gått och lagt sig.

Grannarna med kompisar till hem till grannarna för att spela spel - antagligen Robo Rally.

Jag har ont i magen, ska ta en Voltaren och snart gå och lägga mig. Är trött och vill bara mysa med maken.

 

 

Så på det hela taget har det varit en ganska trevlig midsommarafton, om man inte ser till de tillfällen jag gråtit idag. Ångesten börjar komma krypande vilket är jobbigt. Jag vet inte riktigt varför jag har ångest. Men jobbigt är det.

 

Tack Grodis för din fina hälsning. Kram! 

Av Patricia - 22 juni 2007 14:51

Glad midsommar vill jag önska alla.

Hoppas den blir glädjefylld och trevlig. 



Blommorna på bilden plockade jag och svärmor igår och gjorde bukett av. 

Av Patricia - 22 juni 2007 14:50

Här kommer lite bilder på blommor som vi plockat och fått.

Av Patricia - 22 juni 2007 13:59

Efter frukosten gick jag upp och lade mig igen. Pluttan låg hos mig och vilade. Jag läste en stund och sen somnade jag. Det var skönt och välbehövligt! Hade t o m svårt att vakna och fokusera när maken kom in och tittade till mig och ställde lite frågor. Utanför höll han och svärfar på med att sätta fast lister och har bankat och borrat och fört väsen. Men har inte stört mig alls.

 

 

Nu har vi ätit lite lunch. Det behövdes kände jag. Men jag känner mig lika trött nu igen. Så det blir att försöka ligga lite i soffan i vardagsrummet och läsa och sova lite. Är inte det roligaste sällskapet idag.

 

 

Senare i eftermiddag ska vi över till grannnarna för att spela lite krocket och ev kubb. Får se hur jag lyckas med det. 

Av Patricia - 22 juni 2007 10:21

Varje morgon mår jag skit. Detta för att magen ska komma igång igen och att jag varit hyfsat still under natten.

 

 

Men idag har jag ännu mer ont. :(

Jag har så ont att jag bara vill lägga mig och...

Jag fick bara i mig en Panodil, men sen har jag faktiskt tagit en Voltaren också. Fick knappt i mig någon frukost dock p g a smärtan.

 

 

Idag stannar vi hemma och tar det lugnt. Maken vill stanna hemma för att bara umgås med oss och inte med en massa andra och jag vill stanna hemma p g a att jag känner mig trygg hemma när jag mår dåligt.

 

 

Det regnar här. Vi får väl se om det blir uppehåll. 

Ovido - Quiz & Flashcards