Alla inlägg den 5 juni 2007

Av Patricia - 5 juni 2007 21:13

Ikväll har jag märkt att jag håller på att få finnar.  Är inte det lite emot graviditetshormoner?

 

 

Mina bröst är inte lika ömma eller spända ikväll. Maken säger att jag kommer att få äta upp den meningen längre fram. Himmel vad jag hoppas att han har rätt.

 

 

Usch, det är jobbigt att bli så här nojjig.

Mår bra i övrigt. Trött som vanligt och har känt av lite aktivitet innan ikväll. 

Av Patricia - 5 juni 2007 21:11

Detta händer varje gång jag ätit en måltid nuförtiden.

Ca 5 min efter det att jag ätit klart börjar jag frysa. Och inte lite heller. Jag blir riktigt kall och fryser ofta rejält. Inte skönt alls. 

Av Patricia - 5 juni 2007 18:57

Nu är det minihelg. Idag jobbade jag 7.30-16.00 Mer orkade jag inte. Var, som vanligt, trött på eftermiddagen och idag funkade jag verkligen inte! :(

 

 

Så efter 16 vandrade jag på stan till makens arbete för att hämta honom. På väg till parkeringen köpte vi varsin mjukglass. Sen gick vi inom en mataffär för att köpa lite sill middagen idag. Det fanns inte mycket att välja på, men vi hittade iallafall senapssill.

 

 

På väg från affären till parkeringen träffade på en nygifta bruden. Hon var sprudlande lycklig vilket var underbart att se. Hon berättade att hon älskade kortet jag gjort, inte minst texten om vad kärlek är för mig och maken. Senast igår hade hon läst den och tyckte jättemycket om den. Jag blev jätterörd och tårarna var inte långt bort.

Vi stod och pratade på ett bra tag. Det var mysigt. :)

 

 

Nu är vi hemma. Jag har börjar plocka undan både här och där inför besöket vi får imorgon. Det är visserligen bara kompisar, men med två små barn och då är det ju ganska bra om det är rent här. Under tiden jag plockat lite har maken skrubbat nypotatis, som nu kokar.

 

 

Så mitt mål ikväll är att plocka undan så mycket jag bara kan så att vi kan sätta igång omedelbart imorgon (efter frukost naturligtvis) med städningen. Fläskfilén vi köpte igår ligger på tining (den var fryst när vi köpte den. Vi har inte blivit knäppa som fryser kött en dag. *ler*). Imorgon bitti ska jag lägga den i marinad har jag tänkt mig.

 

 

Om mindre än en timme är det Ugly Betty och sen Desperate Housewives, så lite lugnt ska jag ta det ikväll också. :) 

Det är skönt att vara ledig imorgon. 

Av Patricia - 5 juni 2007 11:01

Nu ljudar "Michelangelo" av Björn Skifs.

Han har gjort många härliga låtar som gör mig pigg. :)


*sitter och diggar och ler på min stol*

Ovido - Quiz & Flashcards