Alla inlägg den 15 juni 2007

Av Patricia - 15 juni 2007 21:40

Maken har klippt gräset med vår nya åkgräsklippare.

 

 

Under tiden han gjorde det tog jag hand om tvätten och laddade en ny maskin, tog hand om disken och har pratat med en kompis som vi ska hälsa på om 2 veckor. Det var lite jobbigt för ryggen att ta tvätt och disk, men det gick och jag kände mig superduktig.

 

 

Snart ska jag försöka ta mig in i duschen och bli lite renare. Under tiden ska maken byta lakan och förhoppningsvis ska det göra att jag nyser lite mindre. Rekordet denna säsong är 16 gånger på rad som jag slog innan ikväll. Inte skönt alls. :( 

Av Patricia - 15 juni 2007 21:38

I eftermiddags kom de förbi och kom in när jag låg här och bara mådde dåligt i soffan. Jag hade försökt stämpla upp lite till födelsedagskort när de tittade förbi och undrade om vi ville äta middag med dem.

 

 

Jag tyckte detta lät fantastiskt bra så de lagade mat medan maken var och handlade till oss.

 

 

Det blev:

fjärilskotletter, kokt potatis, bearnaisesås och en jättegod sallad.

De drack vin och jag drack en cider.

 

 

Tack söta grannar. :) 

Mat
Av Patricia - 15 juni 2007 15:30

Idag fick jag ett mail om jobbet jag sökte för 2 veckor sen.

Tjänsten hade nu blivit tillsatt.



Tala om att jag satt och blev förbannad, eftersom ledningen var intresserad av mig, jag skrev detta till rekryteringsföretaget och jag blev inte ens kallad till intervju.



Dock verkade inte tjänsten längre vara en fast tjänst utan personen som fick det blev inhyrd och enligt vår kompis var det inte säkert att tjänsten skulle finnas länge. Inte ens hon kände sig säker längre, vilket gjorde mig lite ledsen. Ibland undrar man vad företagen håller på med.

För att inte tala om vad jag anser om det rekryteringsföretaget.



Så jag får vara glad att jag har mitt jobb. Jag lider ju inte. Men lite orolig för att jag ska behöva lära upp en ny sen. Jag som inte ens kan allt. Men men.



Så är läget iallafall.

Av Patricia - 15 juni 2007 12:28

Något av det värsta jag vet är att kräkas. Jag brukar försöka undvika det så mycket jag bara kan, men idag gick det inte.

 

 

Jag fick i mig lite frukost och när maken åkte iväg så gick jag och lade mig. Det kändes bara värre och värre och till sist var det bara att springa ut på toaletten.

 

 

Jag var dock väldigt glatt överraskad efteråt att jag mådde bättre. Jag var orolig att jag skulle må lika dåligt efteråt, men det gjorde jag tack o lov inte. Jag kunde gå in och lägga mig och somnade efter ett tag. Det var skönt. Jag kunde t o m knapra i mig ett mariekex för att få bort den äckliga smaken.

 

 

Nu, nästan 5 timmar senare försöker jag få i mig en ny smörgås med ost och lite saft. Jag tar det lugnt och hoppas jag får behålla maten. Jag mår bara lite lite illa nu, så det ska nog gå bra.

 

 

Jag hoppas att detta var första och sista gången denna graviditeten. Men jag har sällan rätt nuförtiden. 

Ovido - Quiz & Flashcards