Alla inlägg den 26 juni 2007

Av Patricia - 26 juni 2007 20:07

Så där ja.

Då har jag packat upp barnböckerna som låg i en flyttkartong. Det gick ganska bra. Trodde jag skulle gråta, men klarade mig. Dock kändes det konstigt att packa upp dem och ställa iordning. För vem gör jag det? Inte för vårt barn. :( Jag får väl se det som att jag gör det till de som har barn som hälsar på och kanske t o m sover över.



Jag tog även upp böcker som stod på nedervåningen. Det var jobbigt fysiskt. Försökte ta det lugnt. Det är nog ganska fuktigt och kvavt ute också som bidrog till att det kändes varmt.



Borde väl äta middag snart, men är inte sugen. Det är kanske bättre att bara äta mackor ikväll. Jag är inte alls sugen på varm mat. Vi får väl se vad det blir och när. Just nu sitter maken i arb.rummet och spelar på sin elgitarr med datorn igång och är lyrisk.



Klockan 21 är det Gilmore Girls iallafall. Det ska jag se. Jag kanske ska krypa ihop i reclinern till dess och läsa lite och dricka vatten? Ja det kanske är en bra idé.

Av Patricia - 26 juni 2007 12:22

Jaha, då har jag ändrat igen, men blev mycket nöjdare nu. Så här får bloggen se ut nu ett tag. Neutral men ändå färgglad tycker jag. Det är väl presentationsbilden som jag har lite svårt att bestämma mig för.

 

 

Tittade på min presentation och såg att jag även behövde skriva om den. :( Men nu stämmer den igen. Det kommer ju ingen skrutt i vinter. 

Av Patricia - 26 juni 2007 11:58

Igår kväll deppade jag ihop lite. Jag kände mig jätteful! En blandning mellan ärr, sår, rödgråtet ansikte och full av blåmärken. Jag ville verkligen bara gömma mig i en garderob och bli där. För att försöka må lite bättre tog vi en dusch tillsammans. Jag skakade av att jag grät så mycket när jag stod där naken. Aldrig har jag känt mig så ful som jag gjorde då. Och stackars maken fick än en gång trösta mig och han tyckte det var så synd, för han tycker verkligen att jag är jättesöt och vacker. Men han förstod samtidigt lite varför jag kände som jag gjorde.

 

 

Det var jobbigt att duscha. Jag tvingade mig att tvätta såren. Det var äckligt att känna på det.  Jag hade lättare för att tvätta mig själv igår, vilket var skönt, men det var fortfarande jobbigt.

 

 

Efter duschen mådde jag lite bättre. Hade dock jättesvårt att somna inatt igen, fastän jag var jättetrött.

Sov inte jättebra heller, men lite bättre inatt ändå tyckte jag.

 

 

Eftersom maken jobbar hemifrån även idagkunde vi sova lite längre. Han steg upp och gjorde frukost och såg till sen att jag kom upp. Hade lite svårt att få i mig frukost. Vet inte varför egentligen. Men lite yoghurt, havrefras och ett tunnbröd med smör och ost blev det tillsammans med en halv kopp kaffe och juice.

 

 

Idag har jag faktiskt inte tagit några värktabletter alls. Däremot har jag börjat ta tabletter som ska göra att jag inte får ont i magen av gaser när jag ätit. Men inte en enda värktablett sen igår kväll. Jag vill se hur bra jag klarar mig utan att ta, och hittills (peppar peppar...) har det gått bra. Magen mår ju inte kanonbra av att jag knaprar piller hela tiden heller.

 

 

Efter frukosten gick jag upp och lade mig igen, men somnade inte. Låg och tittade lite på tv, men det fanns inget bra. Ingen överraskning tyvärr.

 

 

Nu har jag varit uppe ett tag.

* Jag har pussat en del på maken.

* Rensat bland räkningar och klädkataloger som fanns på ett bord i hallen så det är rent och fint nu.

* Jag har plockat undan tvätt i grovköket och satt igång en tvätt med lakan och handdukar.

* Jag har torkat av och rensat lite ovanpå den lilla frysen.

* Jag har plockat upp bits till bokhyllan i gästrummet så jag kan plocka upp böcker sen i eftermiddag som ska stå där inne. Det lär ju dröja lite innan vi tapetserar eller målar där, så då kan böckerna åka upp så länge. Det ser lite trevligare ut.

* Jag har rensat en blomma på altanen.

 

 

Så lite har jag fått gjort, även om det går lite långsamt.

 

 

Nu blir det nog strax lunch tror jag. Det blir resterna från korv stroganoffen eller från middagen igår som jag gjorde.

 

 

Det är varmt ute och jag blir lätt överhettad, så jag försöker ta det extra lugnt.

Det ska regna idag, men det har inte börjat än. Det är molnigt ute och det fläktar lite. 

Ovido - Quiz & Flashcards