Alla inlägg under april 2007

Av Patricia - 10 april 2007 19:39

Imorse var vår gräsmatta vit. Gissa hur glada vi var då med våra sommardäck.Jag körde maken till tåget och begav mig till min nya arbetsplats. Jag blev introducerad för några arbetskamrater. Sen körde vi igång. Hela dagen har jag försökt lära mig nya saker.Jag har suttit och lärt mig växeln och kört totalt någon timme. Jag har lärt mig kassan ganska väl samt avslut på den. Jag har fått lägga in nya köpekontrakt, men inte så många så det kan jag inte helt än.Jag har fixat med nya varor med prismärkning och upphängning i butiken.Jag har fått lära mig lite om uthyrning.Jag har fått göra en hel del annat också.Så småningom ska jag få lära hela processen om köpekontrakt, hur man lägger in nya kunder, mer om uthyrning, låneprocessen, m m.Jag är övertygad om att jag kommer att trivas jättebra med hon som jag ska jobba närmst med och även med de andra. Det här kommer att bli bra. :) Och arbetsuppgifterna är helt ok. :)Killen från rekryteringsföretaget kom förbi idag och jag har skrivit på papper för dessa två provveckor. Nästa fredag ska vi tillsammans utvärdera hur det gått och då ska det avgöras om det blir provanställning eller om jag är utan jobb igen.Det andra företaget som jag var på slutintervju hos förra tisdagen har fortfarande inte hört av sig.

Av Patricia - 9 april 2007 19:12

Imorgon bitti börjar jag min provperiod på mitt nya jobb. Pappa har frågat mig några gånger i helgen om jag ser fram emot att börja jobba, och det gör jag verkligen. :) Men jag känner samtidigt att jag börjar bli mer och mer nervös. Jag kan inte riktigt säga varför, men det är helt klart pirrigt i magen. Jag är övertygad om att det kommer att gå bra imorgon, men ändå är jag nervös. Men det är nog bara bra att vara det.

Av Patricia - 9 april 2007 18:28

Jag hoppas att du som läser detta haft en trevlig påsk. Det har vi. Förutom vädret. Fy så kallt det har varit. :( Och när vi kom hem nu låg det lite snö i trädgården. Fy så deppigt.Men annars har det varit bra. Trevligt sällskap, jättegod mat och många skratt. Men oj vad jag har haft abstinensbesvär från datorn och framför allt att blogga i helgen. Lite jobbigt, men det har gått.Som alltid fick vi en massa bra saker, bl a pyssel och en jättesöt tupp som heter Jöns. Det heter mina föräldrars också, men det var så sött namn att vår också får heta det. :) Tack så mycket mamma och pappa. Igår var min moster och hennes barn på påskmiddag. Det var trevligt.Det har gått bra att spraya, men sprayen är i stort sett slut i flaskan och jag är lite orolig över att jag inte fått i mig tillräckligt, fastän jag säkert fått det. Ikväll blir det att byta till ny flaska.Pluttan hade kissat ner så fint lite här och där i huset nu när vi varit borta. Antagligen har de inte fått vara ute p g a väder och då har minstsingen och hankatten varit lite busiga/elaka mot henne eftersom hon inte säger ifrån på skarpen.Allt är uppackat och maken håller just nu på att laga middag till idag och lunch till imorgon. Det blir köttfärssås med spagetti. Han är superbra på att göra det. :)Ikväll blir nog en lugn kväll. Och så ska jag försöka komma ihåg allt jag tänkt blogga om. :)

Av Patricia - 6 april 2007 02:18

Igår mitt på dagen ringde det på dörren. Jag var lite disträ eftersom jag försökte boka telefontid till gyn när jag hade så ont.När jag öppnade dörren stod en liten flicka, utklädd till påskkärring och gav mig ett påskkort som hon själv antagligen gjort. Jag hann knappt tacka henne förrän hon gick.Kortet är i blyerts med en kyckling/rupp/höna och så står det "Glad posk" på det. :) Det pryder nu vår frysdörr. :)

Av Patricia - 6 april 2007 00:58

Idag när jag var ute och körde såg jag flera som satt färgglada påskfjädrar i olika buskar. Själv har jag inte pyntat en enda buske i vår trädgård.Många tar in ris i sina hem. Jag tycker bara det skräpar ner.Det förekommer inga påskägg här hemma. Inte en massa prydnadssaker heller. Det enda vi har är fyra hönor som håller i korgar med ägg. De är ganska söta. Men that's it. Det räcker. Sen brukar jag försöka piffa upp med färgglada löpare och servetter istället.Och här finns ingen anledning att pynta för påsk heller. Vi är aldrig hemma över påskhelgen ändå. Antingen är vi hos mina eller hos makens föräldrar. Och varför pynta ett hem man inte kommer vara hemma i när man ska ha pyntet framme?Men jag gillar att komma hem till andra och se hur påskfint de har gjort.När vi kommer till mina föräldrar kommer min påskkärring att vara framme. En kärring som jag gjorde av en grön glasciderflaska när jag gick på låg- eller mellanstadiet av stuvbitar om var över från tyger som mamma sytt kläder. Tyger i gult, orange och grönt.Jag har innan tyckt så illa om denna påskkärring som jag gjorde, men mamma tycker om den och därför kommer den fram varje påsk.Jag ska ta foto på den i år. Den är nog inte så dum ändå, den gamla kärringen (påskkärringen, inte mamma. *Ler*)

Av Patricia - 5 april 2007 22:08

Så där ja. Då har vi försökt göra bilen lite vårfin.Naturligtvis blåste det som attans när vi skulle ut och byta däck. Eller maken bytte däck medan jag tog ut mattorna i bilen och dammsög den betydligt renare. När alla däck var bytta tvättade vi av den. Vi fick den inte helt ren, men det är betydligt bättre nu och man kan faktiskt se vilken färg den har. :) Dörrar och paneler fick rengöring också. En hel dunk spolarvätska är ihälld och nu är vi redo att åka med den. Det enda som vi behöver göra imorgon är att kolla lufttrycket på däcken, men det gör vi imorgon på macken. Sen ska vi stanna efter ca 10 mil och dra åt bultarna till däcken.Jag har samlat ihop lite saker som jag ska ha med till mamma.Maken har gjort pannkakor och plättar. Vi bjöd in grannarna, som hade med sig rågbröd och muffins, som var grattis till jobbet. De är så söta. :)För ovanlighetens skull fick jag lite energi efteråt och dukade undan all mat och diskade undan och har torkat av spishällen. Nu börjar jag dock känna mig lite trött. Jag har haft ont större delen av dagen i magen och jag har fått röra på mig betydligt mer än vad jag hade hoppats på. Men det har ju gått bra och det är huvudsaken.Packar gör vi nog imorgon. Det är ju inte så mycket vi behöver ha med oss. :)

Av Patricia - 5 april 2007 15:46

Jag har fått ett jobb. Men inte där som jag var på intervju, utan ett erbjudande jag fick idag via ett av rekryteringsföretagen.Det är först 2 veckor som jag ska prova på för att se vad jag tycker och vad de tycker om mig. Om allt känns bra för båda parter blir det provanställning i 6 månader med chans till fast tjänst.Företaget ligger ca 1 mil från där vi bor. Nära och bra.Arbetstiderna är lite sådär, men det ska nog gå ändå. Jag kommer att arbeta till 19 på måndagar, 18 tre andra dagar och till lunch en dag. Jag kommer att börja 8.45 varje dag. :)Jag var på intervju i eftermiddag och både de som intervjuade mig och jag kände att det kändes rätt. Jag tror att det här kommer att bli jättebra.Jag är jätteglad och känner mig jättestolt.Företaget som jag var på intervju hos i tisdags har fortfarande inte bestämt sig utan skulle göra det efter påsk. Så de lär väl höra av sig nästa vecka. Kan ju vara kul att höra om man fick det jobbet eller inte.Så nu ska vi fira genom att byta däck på bilen. Så från att vara sminkad, ha håret fint och lite finare kläder till att ha oömma kläder och pippilotter. :)

Av Patricia - 5 april 2007 12:36

Jag tänkte jag skulle passa på att önska alla en glad påsk.Ha en underbar helg och gör det som känns bäst och roligast. Strunta i alla måsten och borden. Det ska jag försöka göra.Kram!P.s Jag har gjort kortet själv, men snott den fyndiga texten. :)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards