Alla inlägg under april 2007

Av Patricia - 15 april 2007 14:36

I fredags skulle jag tidrapporterat in mina timmar jag gjorde under veckan. Eftersom arbetsdagen inte varit den bästa och jag var jättetrött när jag kom hem glömde jag detta.

 

Tänkte istället att jag kunde göra det idag. Det borde inte spela någon större roll egentligen.

 

Tog fram lathunden för detta och loggade in som jag skulle på hemsidan som rekryteringsföretaget har, eftersom som det är de som anställt mig dessa två veckor. Men någon tidrapportering hittade jag inte när jag loggat in. Den finns absolut inte någonstans och jag kan inte ens söka på den.

 

Då ställer jag mig följande två frågor:

*  kommer den bara fram på fredagar och har man inte tidrapporterat då så är det kört?

* eller är jag inte inlagd än som "anställd" hos dem så att jag kan tidrapportera? 

 

Skitirriterande är det. Hittade ett supportnummer på lathunden, men de stänger t o m två timmar innan jag ens slutar på fredagen, så det är inte alls säkert att jag ens hade lyckats med det i fredags om det är mitt senare påståendet som gäller. Jag hoppas innerligt inte att det är sååå korkat att man bara kan tidrapportera på fredagar. Så knäppa kan de väl ändå inte vara?! Det räcker med att jag gång på gång får uppleva att de inte är vidare seriösa.

 

Jag blir så trött. Så jag får ringa dem från jobbet imorgon. yeay. :( Jag hoppas verkligen det löser sig då.

Av Patricia - 15 april 2007 10:48

Vädret är lika kanon idag. Verkligen. Möjligtvis att det fläktar lite mer idag, vilket inte gör något.

 

Jag har fått plockat undan en del i pysselrummet. Det ligger en hel del kläder där inne som jag får ta itu med ikväll dock.Jag har inte orkat lägga in och hänga in dem där de ska vara i veckan. Fy mig.

 

Men nu hittar jag skrivbordet igen iallafall. Och lite pyssel har jag lagt i en påse som jag tagit ner. Mitt upplägg är följande för dagen:

 

* sola lite

* sitta på altan och pyssla

* sola lite till (andra sidan då)

* renskriva anteckningar

* sola lite igen

* skriv det jobbiga mailet

* sola lite mer

* pyssla vidare m m

 

En underbar söndag ska jag försöka ha iallafall. :) 

Av Patricia - 15 april 2007 10:42

Herregud vilken ångest jag har idag.

Jag har inget minne från imorse. Jag vet inte om jag tagit spray eller inte. Jag har absolut inget minne av det. Och jag kan inte hitta någon info om vad som händer eller kan hända om jag råkat hoppa över en gång. 

 

Maken tycker jag ska ringa sjukvårdsupplysningen, men jag undrar om de kan svara mer än vad FASS kan.

 

Detta har inte hänt mig tidigare och det är skitjobbigt att inte ha det minsta minne av om man gjort det eller inte. Tänk om jag bara stängt av mobilen och inte sprayat. Tänk om jag förstört en hel del nu om jag missade att ta den.

 

Skit också 

Av Patricia - 14 april 2007 16:20

Wow vilket väder det är här idag. Helt fantastiskt. Soligt varmt och det blåser knappt.Vi satt och åt frukost i lugn och ro idag på altanen. För oss var det frukost. För resten av världen var det nog lunch. Men skit samma.Lite solande har det blivit i solsängen vi köpte i somras. maken håller på att dammsuga huset. Katterna är ute och njuter. Har inte tagit itu med inlägget från i onsdags. Jag har inte orkat. Har funderat. Jag kommer inte att orka ringa. Jag behöver min energi till viktigare saker och ska därför istället maila båda dessa människor om vad jag känner och hur jag vill ha det nu ett tag framöver. Om detta kommer att godtas eller accepteras skiter jag högaktningsfullt i just nu. Just nu är det vår IVF och min provvecka som behöver all energi jag har och kan få nu.Ikväll ska vi grilla. Till det ska jag faktiskt ta lite vin. Sen blir det att kolla på hockey på tv. Vi får väl se hur det går där.Imorgon ska jag renskriva anteckningar från veckan, och göra det smidigt så jag kan ha stor nytta av dem nu kommande vecka. Lite pyssel ska jag få till också har jag tänkt. Får väl göra det på morgonen och kvällen om vädret ska bli lika fint imorgon som idag. :)

Av Patricia - 13 april 2007 18:52

Då har jag jobbat "en vecka" om man bortser från måndagens röda dag.Det har gått ganska bra. Strax innan stängning pratade jag med vd:n för att kolla lite om vad den allmänna uppfattningen om mig varit samt vad hon som slutar tycker.Men nu är det helg och det är superskönt. Jag ska försöka få pysslat lite. Framför allt med kort. Men det ska även solas och mysas massor. Nu måste man ju verkligen ladda batterierna till måndag och det är jag ju inte van vid. :)

Av Patricia - 11 april 2007 23:16

Det finns knappt ord för ett mail jag fick ikväll.Den jag har sårat, enligt mailet jag fick, har jag mailat och bett om ursäkt och försökt förklara mig. Det var det viktigaste att få det gjort som en första åtgärd.Den som sårade mig ska jag prata med en annan dag. Ikväll orkade jag inte. Har tjutit en stor del av kvällen. Om det var meningen att jag skulle göra det, måste personen verkligen känna sig nöjd.Min mening var inte att såra personen som tyvärr missförstod mig.Den som mailade mig ikväll var tydligt ute efter att såra mig. Det är en tydlig skillnad.Jag är inte ute efter att få sympati eller något sådant. Men jag vet att båda två som nämns i detta inlägg läser denna blogg och denna gång ska vi reda ut allt, och då menar jag verkligen ALLT! Kosta vad det kosta vill. Nu är jag så innerligt trött på allt tjafs och skit.

Av Patricia - 11 april 2007 19:32

Idag har jag knappt fått lära mig något nytt. Ingen har tid att lära upp mig, men alla andra förväntar sig att jag ska kunna mer och mer. Lite intressant och spännande.Jag har fått svara ganska mycket i telefon, tagit kassan ganska mycket, hängt upp varor och gjort fint i butiken, frankerat och satt in kontrakt i en pärm.Imorgon var det först tänkt att jag skulle sluta 12.45, men jag och hon som jag förhoppningsvis ska ersätta kom överens om att jag jobbar tills vi stänger även imorgon. Det är lika bra. Jag kan ju alltid avlasta i kassan och telefonen.Jag hoppas få lära mig mer nästa vecka. Annars är det trevligt och nästan alla kunder har förståelse när jag säger att jag är ny. :)P.s Fortfarande inget nytt från det andra företaget. Är det inte konstigt?

Av Patricia - 11 april 2007 19:28

De senaste nätterna har jag vaknat av att jag blivit jättevarm. Så varm att pyjamas och täcke åker all världens väg, då det känns som om jag var i en bastu. Det är jättejobbigt. Tack o lov har jag inga vallningar under dagarna, vilket är jätteskönt. Inte ens om jag stressar kommer de.Det som känns lite konstigt är dock att det känns som om jag inte får i mig lika mycket spray längre. Jag misstänker att det känns så för att jag nu är så van vid att spraya. För sprayflaskan funkar och jag har börjat på ny flaska. Men det är lite jobbigt att gå omkring och undra om jag fått i mig tillräckligt. Men det lär väl märkas på tisdag på ultraljudet. I övrigt mår jag fint. Jag känner inte av några biverkningar mer än trötthet en stund efter jag tagit sprayen. Så jag har tur, eller så har jag vant mig.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards