Alla inlägg under april 2007

Av Patricia - 21 april 2007 13:58

Vår hemtelefon har inte funkat sen i onsdags eller i torsdags. När jag behövde ringa i torsdags efter lunch när jag kom hem funkade den inte. Jag kommer inte ut och när maken försökte ringa kom han till en konstig telefonsvarare.

Yeay. :(

Ringde Glocalnet, där vi har vårt abonnemang. De sa att det kan ta upp till 5 arbetsdagar att få det fixat.

Jag hoppas de fixar det snart.

Av Patricia - 21 april 2007 13:53

När jag vaknade kände jag mig jätteuppåt och glad. Läste ut en bok och gick upp. Åt frukost alldeles för sent och satt vid datorn. Kände mig jättepysselsugen och glad.

Kom upp till pysselrummet och kände helt plötsligt inte för det. :( Varför vände det så? Känner inte för någonting alls nu. Blääääääääää.

Det blev inte bättre när jag försökte mig på mina fina nya öljetter och öljett"pennor". Får det fan inte att funka. Så det ligger åt sidan nu. *suckar*

Borde skriva texter som ska in på pysselsidan, men vet inte vad jag ska skriva där heller för att det ska bli bra och intressant.

Det bästa är nog att göra något helt annat och komma hit igen när jag är på bättre humör och mer inspirerad igen. Men himla irriterande när det kändes så bra innan.

Vet inte vad jag vill göra annars heller. Vet vad jag borde och behöver, men VILL inte. :( 

Av Patricia - 20 april 2007 19:11

Idag skulle vi utvärderat. Men i förmiddags ringde VD'n. Han behövde åka in på sjukhus för att bli röntgad. Så han kunde inte komma.

Det som gjorde mig irriterad var att han ville att vi skulle köra en testvecka till med argumentet "för att jag inte hunnit prova på allt än". Jag har verkligen visat vad jag går för och att jag är en tillgång. Jag försökte förklara detta för honom att jag inte var pigg på att köra en hel vecka till. De borde veta vid det här laget om de vill ha mig eller inte samt att jag tycker det är väldigt påfrestande att folk ringer och frågar om tjänsten samt kommer in till oss fysiskt och frågar. Men istället för att ha lite medkänsla tyckte VD'n istället att jag skulle vara tacksam för att få den här chansen och det var 120 andra som sökte (han har ingen aning om hur många som ansökt). Efter detta samtal var jag smått förbannad. Hade anledningen till att förlänga lite varit att det var för tjejen som jag ska samarbeta närmst med ville ha lite mer tid hade det varit en helt annan sak.

Efter samtalet med VD'n fick jag ringa rekryteringsföretaget, som inte heller tyckte det kändes kul när jag berättade att företaget ville förlänga en hel vecka. Sen när jag frågade om vem som har mig som anställd från måndag tills beslutet sa han att de på rekryteringsföretaget skulle diskutera om de ville förlänga min tillfälliga anställning. Han lovade att prata med VD'n och skulle återkomma till mig senare.

Helt plötsligt kändes det som om jag satt mellan två stolar. Ingen av dem verkade vara riktigt pigg på att anställa mig som det var då. Jag hade ångest och ont i magen.

Senare ringde killen från rek.företaget och de hade kommit överens om att jag är anställd hos dem nästa vecka också (vilket jag förlorar ekonomiskt på) och ett möte är bestämt på tisdag. Då ska jag få definitivt besked. Så det hoppas jag.

Jag har fått lära mig en hel del då tjejen som varit sjukskriven var tillbaka. Vi har haft jättetrevligt ihop och i eftermiddag berättade hon att hon gärna vill jobba med mig och att ledningen lovat att hon har störst och väldigt stort inflytande på vem som ska jobba med henne. Så hon kommer att berätta för ledningen nästa vecka att det är mig hon vill ha. Gissa om jag blev superglad när hon sa det. :) Hon var imponerad över vad jag hittills lärt mig ohc hur smidigt jag lärde mig saker idag. :)

Så jag kunde trots allt åka hem med ett leende idag och känna mig lite säkrare.

Nu är det helg och det är skönt. :)

Av Patricia - 19 april 2007 19:57

Jag börjar sakta men säkert öka i vikt p g a sprayen. Det gör mig ledsen. Jag försöker äta rätt och lagom. Och någon vidare aptit har jag inteh eller.
Orkar inte motionera, fastän jag vet att jag borde.

Usch. Måtte det vända snart igen.Vill gå ner i vikt. Inte upp. :( 

IVF

Oj!

Av Patricia - 19 april 2007 14:38

Jag har passerat 10 000 besökare på min blogg.

Yeay! :) Känns jättekul. Och kul att man kan glädja sig åt sådana små saker i livet. :)

Av Patricia - 19 april 2007 14:31

Idag har jag fått beröm, och inte av vem som helst utan av tjejen som avlöst mig samt suttit ute hos mig en del den här veckan.

Hon berömde mig för att jag tar egna initiativ och lär mig saker på egen hand samt att jag blir snabbare och snabbare på sakerna. :)

Hon hade t o m gått in till tjejerna på ekonomin och berömt mig för att dessa saker. :) Tala om att jag växte i mitt självförtroende och blev jätteglad.

Det som känns mindre kul är att jag förmodligen får jobba en provvecka till.  VD'n, som varit sjuk sen i tisdags,  kommer förmodligen in imorgon så att vi kan ha vårt möte. Jag pratade med honom idag på telefon och han var mest olycklig över att jag inte fått bli upplärd, men han lät betydligt gladare när jag förklarade att jag lärt mig lite på egen hand och att jag fått lite visat och alla är så snälla mot mig. :) Så blir det möte imorgon tänker jag föreslå att vi börjar provanställningen istället på måndag. VD'n ska visserligen fråga andra på jobbet om vad de tycker om mig, men jag har svårt att tro att de skulle säga annat än att de vill ha mig faktiskt.  Det som känns jobbigt är att folk ringer och frågar saker om tjänsten och jag känner att jag inte kan presentera mig utåt eftersom jag inte är anställd av företaget utan av rekryteringsföretaget. Så jag tänker poängtera detta för dem imorgon. Om de är nöjda med mig ser jag ingen anledning till att inte bli anställd av dem redan nu. Dessutom förlorar jag ekonomiskt på att vara uthyrd en vecka till istället för att få anställning, vilket inte heller känns kul.

Men vifår väl se. Jag känner mig hur som helst duktig.
Och sluta tidigt har jag kunnat göra idag också. Handlat har jag gjort och nu ska jag mysa resten av eftermiddagen, trots att det regnar. :)

Av Patricia - 18 april 2007 21:45

igår och idag har en arbetskamrat suttit hos mig och avlöst mig. Mot sin vilja. Hon tjurade hela dagen igår vilket inte var kul.

 

I förmiddags pratade hon med tjejen som är sjukskriven som egentligen ska jobba med mig. Plötsligt lät de kryptiska och tjejen som satt hos mig pratade något om att vd:n skulle intervjua folk.  Det första jag då tänker är ju att jobbet inte är mitt utan att jag kommer att få sluta på fredag.

 

Det kändes skitjobbigt. Jag fick ont i magen och hade jätteångest. Men det var bara att le och fortsätta vara glad och vänlig mot alla.

 

En stund senare var hon som förbytt. Hon var glad, bjöd mig på choklad och efter lunch försökte hon lära mig hur man lägger in kunder och kontrakt.

 

Jag vågar inte lita på henne. Vi hade jättetrevligt, men jag vet inte om jag vågar tro på att hon är ärlig eller om hon gör det för att blidka vd:n. För han ringde nämligen idag och frågade om jag fick hjälp i växeln/kassan/receptionen och att han hade pratat med tjejen att hon skulle hjälpa mig.

 

Jag har lärt mig lite nya saker idag, dels m h a henne men även på egen hand, vilket känns bra. Och varför skulle hon vilja lära mig att lägga in kunder och kontrakt om jag inte hade en chans att få jobbet?

 

En annan sak som är jobbig är att folk fortfarande ringer och frågar om tjänsten som jag för närvarande innehar. Jag får försöka berätta lite om tjänsten och när de frågar om det är lönt att skicka in ansökan måste jag ju säga ja, även om jag inte vill att de ska göra det.

 

Livet är inte allid kul. Jag hoppas att verkligen kunna få känna glädje fredag kväll när jag går hem. Men jag vet inte ens om det blir något möte och utvärdering på fredag. Vd:n är sjuk och har varit det sen igår. Så vi får väl se. Jag vill bara ha besked så att jag kan gå vidare. *suckar*

 

Imorgon ska jag prata med några arb.kamrater och be dem berätta för min närmsta chef om vad de tycker om det jobb jag skött i snart två veckor, hur jag funkar och om de vill ha kvar mig. Jag är rädd att de inte kommer fråga de som verkligen sett mig in action så därför vill jag att de träder fram och berättar det för chefen istället. För jag vet att det är ett antal som gärna vill att jag ska stanna kvar och det känns jätteskönt.

 

Så håll tummarna. 

Av Patricia - 18 april 2007 10:01

Läste idag i en av lokalblaskorna att The Ark ska komma till Norrköping och spela. :)


Vill gå! Den 31/8 ska de tydligen komma, men plats är inte bestämt än.


Det hade varit kul att titta på. Förra konserten vi såg med dem för snart 2 år sen var jättebra.


Så vi får väl se om det kanske blir av. :) *lägger huvudet på sned och tittar bedjande på maken* ;)

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6
7
8
9 10 11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards